Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Betty, nu ne-ai zis de Mario, tot in spital e, a inceput antibioticul ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

am uitat sa va spun, dar pe Mario l-am adus acasa de duminica. Este viral si nu i-au dat antibiotice. Sper sa isi revina cat ed curand pentru ca tuseste destul de rau. In rest pare sa fie ok.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, l-am culcat pe Andrei si am dat iama pe net. Asta seara a fost mai cooperant ca ieri, nu s-a omorat cu vorbirea, in afara de faptul ca a cerut apa, dar s-a jucat tare frumos si era vesel foc. Ieri nu era in apele lui, clar. Ma rog, rezultatul atentiei acordate lui a fost revenirea usilor trantite si maraielilor Alexandrei.

Erina, noi nu am mai iesit de secole cu caruciorul. In magazin sta in carutul pentru produse, in rest numai pe jos. Eu ziceam cu oarece invidie de caruciorul vostru, carca mea e si mai invidioasa.

Greyeras, daca ramane fata cu asa refuz pentru haine noi inseamna ca bugetul vostru e in siguranta pe viitor. Pai ce voiai, sa ceara garderoba noua mereu?

Betty, ma bucur ca Mario e acasa, scapa el si de viroza asta.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, ma bucur ca a fost mai bine cu Andrei in seara asta, cat despre alex cred ca e putin invidioasa, nu merge joc in trei...sai nici asa nu o nimeresti?

Betty, ma bucur ca nu a fost cazul sa stea mai mult in spital, era chinuitor pt toti, cat despre tuse nu stiu ce sa zic, daca apare haraiala in gat mai dute la dr...de la o tuse cam urata,am facut noi bronsiolita. Sanatate multa.

Vad ca aici e tare multa liniste, se vede ca a venit ''caldura'', stati afara si acum faceti treaba.......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

ce baba frumoasa a fost azi !!!!

am intrat sa va salut , ma chinui cu crizele de nervi daca nu-l las la calc si sunt epuizata seara !

am vazut ca Luy vrea sa invete germana . Foarte frumos si sa stii ca nu-i deloc o limba grea , mai ales daca stii engleza ! Perioada grea este la inceput -acomodarea cu invatarea unei limbi straine. Altfel , ca orice limba straina cere studiu in particular . Parerea mea este ca pentru inceput sa-ti pui bazele cu meditator acasa ,sa te invete bine regulile de pronuntie si gramatica ,vocabularul din mers , apoi poti urma ce curs vrei pt diplome ! Partea nasoala la limba germana este ca au structurat asa de greoi materia in unele carti , incat singura iti cam piere cheful , sau , ma rog , iti pune la incercare vointa -vrei intr-adevar sa inveti ?!
mai este si varianta sa inveti singura (eu am facut-o, apoi goethe -sprachkurs deutsch pt adulti )dar tb aprofundata si mai ales utilizata , altfel se instaleaza rugina pe rotitze si incepi sa ai lapsus.

betty felicitari ! sarcina usoara si fara probleme !

revin ca puf( al meu sotz) nu-i face fatza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Offf, Sabinelu mai bine nu ma intrebai. Nu am mai intrat pe curs (e on line), ca la noi e jale... Nu am timp de nimic. Ajung ruptus SRL acasa si nu-mi mai trebe nimic.

LA MULTI ANI FERICITI SI_BV!!!!!!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata! Sa te bucuri de frumoasa ta familie si sa fiti mereu impreuna in armonie, asa cum va stiu! Pupici!!!! (scuze ca nu am sunat...trebuta muuuulta, daca nu uit, poate te stresez zilele astea)

Noi am tras o fuga cu Y la munte. Pe langa ca a fuse super truper, bibicul meu m-a uimit cu evolutia lui. Deci saptamana trecuta nu pricepea el mare lucru, dar acusi, m-a termenat nenica. Orice ii ceream, imi aducea. I-am scos niste pagini de desenat si i-am luat creioane netoxice. Bunnn si piciul le imprastiase prin camera de hotel. Ii spun baby hai sa strangem foile si sa coboram la masa. Se apuca el tacticos si imi aduce foile in teanc. Am ramas masca... Apoi la masa isi lasase butelcuta cu apa la vecini si il intreb unde e Yanis apa ta?. Imi arata ca e dincolo si se duce si mi-o aduce. Uau! Plus o groaza de cuvinte. Cand coboara scarile zice op. Cand e sa cada zice opaaa. Cand aprinde becul zice uite-te. Cand vrea ceva zice asta.
Apropo de asta, se tot ducea la bar si il luau barmanitele in brate si el le tot arata asta, asta... M-au intrebat si le-am spus ca asta inseamna ca vrea acel lucru spre care arata. Zis si facut, apare Y de la bucatarie cu un ditamai ciolanul afumat. Il intreb ce-i cu ala si fetele de la bar cica: pai a zis asta si noi i l-am dat. A fost un haios. A ajuns vorba in gasca noastra, ca cica or sa se duca baietii la club si o sa inceapa asta, asta, asta (spre gagici, desigur).
Asaaa, ce a mai facut?! A intrat peste mine in buda si eram pe tron si m-a intrebat cahhh? Asta e pentru kk. Zice si kk, dar in alt context. Sa va povestesc. La masina se blocheaza pentru copii gemurile si usile, dar la noi daca dai de doua ori de porcaria aia se deschide usa si poate sa cada bebe in timpul mersului. La voi e tot asa? O mare porcarie. Yanis se tot juca la clantzaul ala si eu ii explicam cum ca nu e bine, ca o sa faca buf. La care Yanis ma intreaba: e caca? Deci cu asta m-a dat pe spate direct! Deci caca e de rau, sunt lucruri interzise... Dar exact asa a zis: e caca?! De m-am topit toata...
Uhhh, asta imi slabeste pitpalacul vere. Ca eu mi-s cu pipota. Daca-mi mai face multe d-astea, zau ca ma crap... Deci cand il vad cat de frumos evolueaza si cat de rapid isi insuseste noi si noi informatii, pai ma duc vere, ma duc... Deci sunt ca o catea din aia lesinata, care abia asteapta weekendul sa-si vada puiul. Nu-mi mai trebuie nimic altceva decat sa ma duc si sa-lstrang in brate. Cel putin cand vin noaptea si se duce B, deci vin ca o nebuna pe strazi, intru pe usa si nu dau nici binete ca il caut prin camere sa ne dragalim. Si puslamaua stie si se ascunde, iar cand ma vede sare de gatul meu si ma strange tare, tare si face mmmmmmmm. Apoi ma mangaie pe fatza si ma pupa de uit de orice grija, orice suparare, orice rau din viata mea. Pentru clipele astea as face orice, orice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Annisia, cred ca a fost ceva in aer ca si pe mine m-a uimit Gh uichendu asta cu un milion de chestii! Adica ma refer la vorbit, ca el de facut facea multe da nu vorbea. cuma toata ziua turuie pe limba lui, si pe-ab noastra:)
Am zis ca a spus sis propozitie;), ama tz:)), da acu nu mai vrea sa zica nimica , s0a luat dupa Andrei.

Am uitat sa va spun ca tin minte de la Sofia faza asta cu salturile, deodata te trezesti ca fac orice, ca un om mare.
Ei acumuleaz foarte multe in perioadele de asa zisa stagnare.

Deci sa inteleg ca slabesti de la atata agitatie, nu?:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Sa apuc si eu sa fac urarea lui Si_Bv. La multi ani fericiti, alaturi de toti cei dragi tie!

Azi n-am mai avut cand sa intru, fiindca fix inainte de somnul de pranz al lui Rares, ni s-a stricat masina de spalat. A curs numai apa si rugina pe jos. Era cam veche masina, acum e kaput definitiv. N-am chef de cautat masina de spalat acum. Mi-e groaza cand ma gandesc ca trebuie sa o coboram pe asta 4 etaje, si apoi sa urcam alta noua la cucurigu. Stiu ca ati mai zis care ce masini aveti si daca sunteti multumite. Imi puteti da si mie un sfat pliiiz, ce sa caut? Am o tona de haine de spalat, care mi s-au adunat din prea mult bun simt pt. vecini . De ceve vreme facea un zgomot infernal, imi era frica sa nu creada vecinii ca a venit apocalipsa , asa ca spalam rar. Offf, numa' chef de asta n-aveam, mai ales acum, cand urmeaza niste luni cu bani mai putini

In rest suntem f bine, il adoram pe Rares, si mi se pare ca avem motive cu gramada . E atat de sociabil, de vesel, de poznas, de vorbaret, zambitor, misunator, cuminte si destept ca imi explodeaza inima . Stiu ca toate simtim asa, sau cel putin asa ar trebui. Ma gandesc uneori cand ma uit la Rares, cand il imbratisez, cand e fericit, cand mananca, etc. si ma intristez cand ma gandesc ca sunt alti copii care nu au parte de un zambet, de o imbratisare, de o mancare, de iubire . Hmm, nu stiu ce-mi veni acum.

Am fost afara, unde ne-am facut ca purcelusii amandoi. Abia astept sa nu mai fie noroi . M-am distrat de Rares care tot misuna pe sub labirintul cu topogane si se lasa jos chipurile sa nu dea cu capul , desi in unele locuri n-ajungea asa sus. A invatat atat de multe lucruri, imi place asa de mult sa-l vad cate intelege, devine si mai iubitor cu noi si mai rabdator pt. alte activitati care inainte nu-l interesau. Fac ce fac, si revin la laude .

L-am vazut pe Tudorica fara frica. E tare frumusel si harnic. Chiar face curatenie, ai ajutor mami . Sper sa-si revina cu masa de pranz. Vad ca ti-au dat sfaturi fetele, sper sa functioneze ceva si sa ne spui ca s-a rezolvat

Cecilia, iti multumesc mumos de poze. Chiar mi-ar fi parut rau sa le ratez. Mi s-a parut si Cristi schimbat, mai mare, mai .... nu stiu exact cum sa spun... mai baietel. Imi place cum ii sta lui Cristi parul asa mai lung, cum il are si un pic ondulat, ii sta foarte bine. va fi un mare cuceritor

Erina, am vazut-o si pe Daria. Se vede ca este inalta. Inca ii faci baie in cadita? Inseamna ca Daria este f cuminte. Noi nu-i mai facem baie in cadita de la 6 luni

Cristina, fff frumoasa creatia, esti talentata

Uitandu-ma la poze, am avut senzatia ca s-au schimbat multi. Ne cresc copiii. Azi maine suntem soacre

Yaya, te cred ca te-ai saturat de zapada, si eu m-as satura in locul tau

Lavinia ma bucur ca si-a revinit fata cu mancatul.

Betty, insanatosire grabnica lui Mario

Sim, l-am vazut si pe artistul tau frumos

Era cat pe ce sa-l uit pe Ghighi. Mai bine zi ca era murdar pe frunte . Harnic si el.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Annisio, Sabino ce-o fi fetelor in aer? . Ca vad ca v-apuca si pe voi laudarosenia. Evident, pe buna dreptate. Sabina, am observat si eu de mai demult ca noi de fapt credem ca stagneaza, dar ei aduna informatiile cu gramada, si numai ce ne trezim ca habar n-avem de unde stiu sa zica sau sa faca una alta. Rares de exemplu in seara asta, avea chef de glume. Se ia si se duce de langa mine, stateam amandoi pe canapea, si se urca in fotoliu, si incepe sa-mi faca cu mana si sa-mi zica tai tai. Sa mor nu alta

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

am recuperat si eu la poze, mai da ce mari se fac copiii altora
al meu mi se pare inca mic , da nu e
Am trimis invitatie pe contul comun, e si sormea in vreo 2 poze acolo , si Gh cu tata, cu aia mica, sunt a doua zi dupa botez facute, mi-am dat silinta sa iasa bine
O sa-l vedeti pe gh in ipostaze haioase :)))

Mergi la inceput

haha, Diwana, pai sa te mai tot astepti la poante.
Gheorghe e mortal cum face el cate o prostie, dupa care contempla si face din mana ca Nu, Nu e voie
de exemplu cand tranteste telefonu meu pe jos:)_))

Prisilica, iar dieta, ai?
cate kile mai ai

Mergi la inceput