Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)
Raspunsuri - Pagina 13
cecilia L spune:
Diwana, pentru tine am pus aici cateva poze
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
laviniaN spune:
Salutari si de la noi!
Se pare ca fata mea a incetat greva foamei...a papat bine azi.
acuma doarme.
Melania l-am vazut pe al tau pici e simpatic tare cum aspira el
.
Iar Daria e o adevarata domnisoara ce mai.
Cecilia e tare fotogenic Cristi si ce elegant este.
laviniaN spune:
Gabi astept reteta pe e-mailul comun si spor la facut cornulete.
Eu am facut sambata Clatite lugojene,au iesit nemai pomenite...a mancat al meu barbat de am crezut ca o sa crape.![]()
va pun linkul pe emailul comun daca vreti sa probati ,sunt f delicioase.
cecilia L spune:
Erina, ai spus ca ii pui cereale in bibe lui Daria, ce fel de cereale folosesti???????? ma bate si pe mine un gand, poate nu se mai trezeste noaptea, dar nu stiu ce sa-i pun, ii puneam din acelea pt bebe, dar totusi.....suntem cam mari pt acelea...zic si eu.
Lavinia
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
laviniaN spune:
Si_Bv LA MULTI ANI!sa fii fericita alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI! sarbatoritilor ce implinesc un an jumate
crishtina spune:
Da. Facute de mine de la A la Z
Vrei si tu o pereche de botosei? Iti fac daca iti plac ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Tu le-ai facut singurica?? Sunt superbe Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) 23+ |
Crishtina &
Robert09.09.2007
greyeras spune:
buna seara fetelor!
scriu calare cu fata pe mine, nu ma lasa deloc. Mai devreme m-am suparat tare rau pe ea ca a refuzat mancarica ce io pregatisem, pipet de pui la cuptor cu legume. Am dat-o jos din scaunel si a plecat dupa mamaie ca era la noi. Apoi a venit la mine in bucatarie si m-a vazut suparata, a inecput sa ma strige si i-am spus ca sunt suparata pe ea ca nu mananca. Mi-a aratat atunci castronul cu budinca de pe aragaz si mi-a zis papa. Asa ca fata mea a mancat budinca cu branzica. Concluzia mananca ce ii pace nu ce vreau eu.![]()
In rest ne bucuram de primavara, azi am stat vreo 2 ore afara si tot a plans la intrarea in casa.
Problema avem daca vrem sa schimbam ceva, de exemplu refuza orice hainuta nu o cunoaste, nu vrea neam nimic nou pe ea, plange pana o dezbracam. Nu stiu ce o sa ne facem ca ii raman mici
.
Are personalitate fata nu am ce zice. In rest este foarte cooperanta, daca ii zic ceva raspunde foarte repede, foarte haioasa e ca daca o intrebi ceva raspunde cu da sau nu in functie de situatie, dar pe un ton foarte serios.
Am vazut poze cu Daria, o frumoasa
, cu Cristi la botezul nasicului, ce bine arata el in camasa
, cu Stefan foarte preocupat la gradi si cu creatiile Christinei.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2
greyeras spune:
Si sa nu-l uit pe Ghighi in vizite si pe Tudor cel harnic.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

23+