Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

a dormit doar uin sfert de ora, nici n-a mancat de pranz , nici lapte nu vrea...
mergem afara, pentru consumarea energiei ( el) si aerisire creier incins ( eu).
tocmai am primit pozele facute de nana, de 1 martie, am incarcat si www.flickr.com/photos/23756759@N04/3324962099/in/photostream/" target="_blank"> aici cateva . Pe frunte nu-i murdar, sunt semne de "buna ' purtare

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

www.babycenter.com.au/toddler/development/stimulating/letsplay/17month/" target="_blank">Dedicatie speciala pt ROX. Spor mare, sper sa fie hit cu Bubu!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, este frumoasa foc Daria si i se vad atat de frumos ochii de cand cu tunsoarea. Ce bine ca mai sta in carucior...noi nici nu il mai folosim.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Si_bv La multi ani!sa fi fericita, iubita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gabriela, se pare ca da, a trecut, dar iar m-a luat cu dobosul tau....cred ca deja este sacosa mea la usa ta

Doamna C, unde esti, cum mai doarme trandafirasul noaptea?????? noi dupa o saptamana fara cerut apte noaptea, a inceput iar cu urletele pe la ora 4 dupa lapte

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Melania, acum m-am uitat la filmulete cu sonor. Tare e dulce Tudor! Cum stie el sa is isi dea drumul pe topogan si ce frumos aspira!!! Un spirator din ala i-ar placea mult si Dariei.
Eu nu am lasat-o pe Daria sa alunece singura pe topogan pina acum. Adimercedes, Piciulika (care atit de fumos spunea ca si miscarea de tot felul ajuta sinapsele) cred ca sunt hiperprotectiva.

Papanash din toamna speram la gradinita. Tot asteptam sa vedem cu mutatul. Oricum pina in iulie nu cred ca facem nimic. Sunt multe detalii de care depinde mutarea.

Gabriela super tare! Pai daca esti slaba cred si eu ca poti minca cornulete. I-ai dat si Sarei o bucata de aluat sa o framinte? Eu abia astept sa fac gogosi cu Daria, asta cind o sa fiu slaba...

Roxana, noroc ca mai sta cite un pic in carucior ca altfel mi-ar rupe spatele. In magazine ii place mult sa misune. Se duce si pune mina pe ici pe colo, e atrasa de telefoane, faxuri, ups-uri. Pune mina foarte rar dar e deajuns ca se duce aproape si se uita. Vinzatoarele sunt dragute (cel putin asa par) dar eu ma simt prost ca deranjeaza ...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Daca vreti sa vedeti ultima creatie

Tu le-ai facut singurica?? Sunt superbe

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
23+

Mergi la inceput

Multumim adimercedes, Cecilia, Roxana. Toti copiii sunt minunati!

Adimercedes mi-o imaginam pe Lisa jucindu-se la nisip. Daria are un stil tare dragalas de a se apropia de copii in special de cei mai mari. Se duce foarte aproape de ei si le spune cite ceva. De cerut cere vocal jucaria altuia si intreaba pe limba ei.
Nopti linistite iti doresc.

S-a vorbit despre dezvelit si cum dorm copiii. Daria doarme cu body, pijama si sosete-pe care uneori le scoate exact ca Adelina. Doarme intre noi, rara o mut in patutul ei si noaptea am grija sa o mai invelesc din cind in cind. Azi noapte s-a trezit si ea pe la 4.30 si a cerut lapte. Ne-a binedispus pe amindoi ca vorbea intruna si zicea mama, papa, a luat biberonul si ma trimitea sa il aduc plin.
Pentru ca mincase bine pastele nu i-am mai pus cereale in biberonul de aseara. Se pare ca laptele simplu nu i-a tinut de foame.

Melania vroiam sa iti spun de la postarea precedenta ca s-ar putea sa nu vrea sa manince ceva mai solid dimineata pentru ca are cerealele in primul biberon, acelea se umfla si ii tin de foame si masa urmatoare e la mai putina distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Papanash, Dobosul e un tort cu ciocolata si multe foi si deasupra zahar caramelizat!

Mai, mai sunt si gravide pe-aici . Si n-au mama care sa le faca asemenea minunatii...
Acuma nu mai scapi, tre sa spui reteta!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
23+

Mergi la inceput

Papanash, l-am vazut pe Ghighi. E din ce in ce mai frumos! Ce haios a adormit cu nasul in scoica!!!

S-a trezit Daria. tuturor!!!

Mergi la inceput