Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

A adormit Daria. Se amina iesirea.

Prisi bineinteles ca vei reusi! Eu vreau sa slabesc cele kg pina in iunie ca atunci avem vacanta.
Dupa Scarsdale a fost deajuns sa maninc prost vreo 3 zile si m-am unflat la loc. Sunt cam tricky dietele astea hipocalorice. M-am uitat un pic pe cea verde. Cred ca ma bag si eu de miine.

Cecilia cum stai cu pedalatul?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, io-s la fel, nu-mi place sa le stranute copilasii raciti alor mei in fata

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sabina, . Mi se pare normal. Eu daca stiu ca Daria e bolnava o tin departe de alti copii. Macar pina va incepe gradinita o mai pot proteja asa...

Va las acum, pe mai diseara sper.

O dupa-amiaza frumoasa!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nici mie nu-mi place sa stranute cineva sau sa tuseasca pe mine sau pe Sara! Si culmea, mereu o patesc!

Erina, minunata Daria, ma repet la nesfarsit, foarte, foarte expresiva!

Yaia, Lavinia, o a o trimit pe mailul comun! Dar din cate stiu e cam greu de facut, mama coace multe foi subtiri, e din 12 foi parca, de-aia e asa de buna, ca nu are foi din alea groase...eu nu am curajul sa ma bag!Dar cate vreme face mama...

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Erina, e frumoasa foc Daria.Ce faceti din toamna, la cresa sau cu bunicii ?
Luy, voi aveti noutati despre cresa, ati gasit ceva ?

Cu stranutul, eu nu cred ca exista cineva caruia sa-i placa sa-l primeasca in fatza, dar se mai intampla la astia mici,noi ne cenzuram
Adimercedes, ce mai face Lisa , a aflat ca o sa fie big sister ?
Gabriela, ce-i ala dobos ? praji sau mancare ?
Sabina, mai pune poze cu Gh, mi-e dor sa-l vad, si de Eliza de Gabitz mi-e dor, hai Gabitz cu printesa aici, s-o mai pupacim si noi !
Betty, nu ne-ai zis de Mario, tot in spital e, a inceput antibioticul ?

io ma bag la pat, a adormit puiul, tot in scoica, of course, iar eu inca ma simt ametita si cu oarece dureri suspecte pe la operatie. hai pupici si pe curand.
Carpatinoooo, uerariu ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Erina, fff frumoasa si expresiva Daria. E o scumpete de fata.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Adimercedes, ce mai face Lisa , a aflat ca o sa fie big sister ?

Papanasho, Lisa e bine, a scapat de viroza, am fost vineri cu ea la medic si a consultat-o, ascultat plamani, uitat in urechi, gat etc. A zis ca are fff putin rosu in gat, dar de atunci nu mai e ragusita, deci e ok.

In rest, ma "extermineaza", vorba lui maica-mea. Noaptea se mai trezeste, cred ca i se face frig si ma ridic sa o invelesc si ii ia ceva pana adoarme la loc. Iar eu adorm langa ea chircita si dezvelita si ma trezesc dimineata pa la 5:30 or 6:30, depinde... Cam in fiecare noapte s-a trezit din diverse motive de vineri incoace! - ba pp, ba ii era rece, ba plangea copila vecinilor si ei pas .

In rest e bine, parca papa mai ok, dar numai de la mine si dupa cateva inghitituri vine la mine in brate ("uppy") si rontaie din farfurie si eu mai reusesc sa bag pe langa, pana imi prinde furculita si imi da si mie, apoi ei si tot asa .

Azi am fost in parc cu ea si a fost tare cuminte, s-a jucat in nisip cu o fetita de 6 ani. Insa a inceput sa fie mai posesiva, de unde pana acum nu o deranja asa de tare ca cineva se joaca cu tricicleta sau mingea ei, ca leaganul e ocupat. Acum se duce la cel/cea in cauza, zice din tot sufletul "piiiiiz" si se baga la inaintare. Nu impinge, nu e violenta, dar a fost impinsa si bruscata in situatii similare de cateva ori, asa ca ma astept sa prinda ideea ca asa se face in cazuri de "recuperare" .

Cat despre "big sister", am anuntat-o si am intrebat-o daca e happy sa avem un bebe si a zis "yea". Dar ea zice "yea" la mai aproape tot ce o intreb, daca nu cumva e fff convinsa ca e "nu" . In cazul asta insa pare ok ;) Ce ma incanta pana acum, e ca Lisa e fff draguta cu bebelusii, a atenta, merge la ei cu "oooohhhhh", se pune guguli si ii priveste sau merge si ii imbratiseaza . Sper sa o tina .

Hai ca m-am ranjit destul. Ma duc la dus si apoi somn, ca maine dimi ma ia de odihnita!

Apropos, tare simpatic artistul tau, cu cat foc si atentie desena el pe perete!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Melania, ff constiincios Tudor. Ai ajutor serios in acasa de-acuma!!!

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut-o pe inalta si frumoasa Daria, pe Tudor cel vesel si harnicut si pe Stefan cel concentrat....ce repede au crescut, parca ieri abia aveam ce tine in brate, acum nu mai au loc picioarele in carucior

Erina, cu pedalatul nici nu m-am apucat, saptaman trecuta am zis ca nu ma risc innainte de botez, sa ma pot misca, duminica au venit in vizita lunara rusiiiiiii, asa ca o sa incep curand....sper

Gabitz, ii multumesc si eu lui Stefan pt martisoare, le-am vazut cam tarziu, dar sunt superbe...si te rog sa reintri in ritmul nostru, daca eu care am avut motive de suparare sunt aici(nu stiu cine te-a suparat, sper ca nu eu),sper sa fi si tu alaturi de noi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Papanash, Dobosul e un tort cu ciocolata si multe foi si deasupra zahar caramelizat!

Cecilia, a trecut migrena???

Eu m-am apucat de facut cornulete! Ptiu, ptiu sa nu ma deocheati!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput