Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (281)
Raspunsuri - Pagina 10
crishtina spune:
Inca nu sunt de pus pe prima pagina
As vrea eu sa fie pt surioara lui Robert
Sunt pt o nepotica de'a mea...care o sa se nasca in mai. Ma bucur ca v-au placut. Si mie imi plac de numa. As sta toata ziua sa fac de astea :)
Crishtina &
Robert
09.09.2007
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Uitati www.flickr.com/photos/15009148@N07/3323087519/sizes/l/" target="_blank">o mostra a activitatilor de la gradi. Trebuie sa va logati cu userul comun. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
Sim, ce dedicat activitatii e Stefan!!! E un scump!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Sabina spune:
ah, bine ca a atrs Adi atentia asupra pozei:)
Sim, e atat de dulce Stefan, asa concentrat! ai baiat mare! si-a pastrat tonusul si veselia, bravo!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Luy, eu cred ca e util sa mergi la niste cursuri undeva ca esti fortata sa inveti. La mine nu merge asa de buna voie, imi trebuie ceva sa ma motiveze. Am incercat germana prin Eurocor si nu m-am tinut de lectii.
Crishtina, tare frumoasa creatia.
Cecilia,
poate esti obosita sau racita, de aici migrena. Tin pumnii sa iasa afacerea sotului si sa nu aveti probleme. 
Erina, super ideea sa il duc si il las sa aleaga el biscuitii de pe raft. Uite prestez diseara,
Yaia, ce frumos ca este o zi a mamei, separat.
Melania, vad ca s-a distrat baiatul. Si Andrei adora topoganul, dar o fi vreunul caruia nu ii place?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Sabina, sigur ca temporar pot face un efort si deja in fac. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash toate bunurile personale va vor fi trimise prin posta |
Astia clar nu sunt in criza de-si permit sa trimita prin posta aproximativ 2500 de colete.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Am pus poze cu Daria de aici incolo! |
Mai, ce cataratoare simpatica!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Sabina spune:
Luy, cu germana.
Eu am fost plecata cu un Erasmus la 22 de ani.
In Martie a fost concursul pt bursa si tot atunci m-am apucat de lectii.
Am facut cca 3 luni cu o profesoara in varsta, care m-a invatat o gramatica beton. Atat de bine, incat la testul de incadrare la un anumit nivel de germana(Einstufungs test), testul Universitatii e un pic altfel decat cel de la goethe(mi-am facut acuma si sunt la B2. am raspuns corect 16 din 30...e JALE!!, dar n0am mai vorbit germana de fix 5 ani si sunt cu vocabularul la zero))
Ei bine, la testu lor am iesit mittelstuffe 2..in conditiile in care eu aveam tot asa, f putin vocabular, am facut gramatica aproape de perfect insa![]()
deci eu sunt pt curs cu profesor. Ia vezi la goethe Institut:)
Si la Schiller merge...da la Goethe e mai bine.
http://www.goethe.de/INS/ro/buk/roindex.htm
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Multumim mamici.
Melania, Daria e intradevar maricica. Si eu m-am mirat cind acum citeva zile i-am dat in jos sprijinul pentru picioare si a stat in carucior ca aici:http://picasaweb.google.com/Dragoidaria/SfirsitDeIanInceputDeFeb#5308888860913554482
Despre hainute, mie imi place sa o imbrac cit mai colorat. Nu imi plac spre exemplu hainutele de la Z. Am vazut totusi ca in colectia noua au si ei portocaliu.
As vrea sa ma imbrac si eu mai colorat dar vad ca tot pe marouri merg
. Nu e in tendinte si e cam babesc dar mie imi place.
Noi cred ca iesim in plimbare pina la mall. Parcul e prea departe plus ca nu as vrea sa o duc pe Daria prea aproape de copii in perioada asta a virozelor. Ieri s-a apropiat de o fetita si fix atunci i-a stranutat in nas. Acum stau cu frica sa vad daca nu raceste si ea. Stiu teoria cu clopotul de sticla, sper sa nu aruncati cu rosii dar chiar ca nu vreau sa se imbolnaveasca. Peste 2 saptamini mergem iar la Piatra Neamt si vreau sa fie bine.
Prisi si mie mi-ar placea mut sa ne vedem. Macar sa iesim noi mamicile intr-o simbata. Cine are bunavointa si vointa?
Cind se imcalzeste vremea si trec virozele astea ar fi frumos sa iesim intr-un parc cu puiutii...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Sabina spune:
Rox, stiu ca faci 
acuma urmeaza ceva mai greu, sa-l faci fara sa simta el :)))))
PS. Sa nu iti inchipui ca daca stau acasa le sunt mereu disponibila. ma fura gandurile si ii ignor sufletste, chiar daca zic "da da" si ma joc cu ei...
daca va amuza, citit aici despre un caz de plagiat:)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134060&whichpage=1
am pus aici poze la un articol mai scurt, sa nu citit tot interviul ala lung:
http://www.flickr.com/photos/degetica/
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo