Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara tuturor!
lumi: la naiba cu masina veche, traiasca noua masina, nu te mai supara, sfatul meu: schimbati masina!

300: superbi! toti trei multe ptr Anda
(imi pare rau de conditiile de la intoarcere, )

vecinico: mii de ce mari sunteti! maine poimaine pleaca domnisoara si domnisorul (meu)la intalnire si noi ramanem cu cateii

musette: pupam mancaciosul de cereale buuuuuune nu-i asa ca Luca ti-a spus cand vroia diversificare?

cristnescu: si noi ne bucuram de dreptul, pupam baiatul cu martishor in crestet(eu una stiu ca-i baiat, are moaca dulce de barbatel

fce: si noi avem muscatura berzei(pe ceafa) nu m-a ingrijorat avand in vedere ca Malina, nepoata mea, a avut asa ceva pe obraz si s-a trecut(resorbit) pe la 9-10 luni

paula: mi-e aproape Media Galaxy(unirii, dar parca se desfiinta , multumesc, pretul este super
gaia: ce face Teo? Ca si la Alexei de Muuh si Matei de Nocom, eu am iubirile mele! A nu se intelege gresit, dar baieteii cu personalitate de peste 1 an, ma dau pe spate
lumi: super soacra ta, tu: vrajitoare? si tu ce-ai facut? io-i indesam matura.....undeva

nocom: este o scumpa Daria si la adresa lui tati avem aprecieri, sper ca wrap-ul nu-i de poza

cd: s-o tina Mikul tot asa sa fie sanatos si sa pape!
babyttza, andy, mami de alexa,lidia: si

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Musette, si noi tot pe 1 am inceput cu cereale si Harri a fost la fel de incantat ca si Luca .

Nu am inceput fix la 6 luni pt ca trebuia sa-i dau cu ceva Milchzucker-ul (lactoza) si numai cu cereale il accepta.

Ce ziceti de pumpkin - ca prima leguma de inceput? Eu l-am gasit mentionat prin unele site-uri.

CD, copilul mancacios se intoarceeee!

Anca
, ce meniu copios! Felicitari!

Roxana, poate e doar o faza trecatoare cum a fost si cu laptikul. E un mare fitzos soricelul tau.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

felicic mamico cum te mai impaci cu job-ul si cu bebe?

de Andrei Petru(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

AlexaM deci tu ai dish drops?zici ca e bun,sa-l opresc pe asta sau sa-l schimb cu Loc.eu il vreau pt vase si fructe.pe el nu scrie ca se poate folosi si la fructe dar tipa de la amway asa mi-a zis,ca-l pot folosi cu incredere si la fructe.

de Luca

Eu zic sa-l pastrezi. LOC este detergent universal, poti sa speli rufe la masina sau de mana cu el, poti sa speli vase, pe jos, argaz & co, cada se spala f bine cu el. Dish drops este pt vase. Eu cred ca e aprox acelasi lucru dar ei il dau pe asta de vase special. Ei zic si ca poti sa pui la flori si totul e ok. N-am facut-o, asa ca iti pot spune. Dar sigur e bun. Eu zic sa-l pastrezi daca ai nevoie doar pt vase si fructe/legume.

Distractie placuta la diversificare. La noi e party!!!!
I-am dat cereale, mar si para pana acum. De la mar s-a constipat (adica a facut la o zi si cam tare...dar a doua zi a facut de 3 ori...cand am introdus para). De cand am introdus fructele am scos cerealele...o sa ii mai dau alternativ la masa de la 10 (care la noi e cam 11).

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput