Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

tu ziceai ceva de intilnire in IOR ...in week-end....vreau si eu !!!!!!!!

sper ca pina atunci sa se inzdraveneasca si Stefan

-icei multi la toate fetele care ne-au fost alaturi .....

vreau sa cred ca greul a trecut ..sper sa nu mai apara nimic in noaptea asta ...doamne ajuta

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

eu am primit de la soacra mea cand a fost ea in tari straine o vrajitoare.... una de aia de tipa tare daca o palesti.... uratica foc, ca sa zic asa.... destul de subtila, nu ma asteptam la asta din partea ei. nu vrei sa incerci si tu ptr cumnata? cred ca se gasesc si pe la noi....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu#8230;

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

vreau si eu o poza cu asta...

Roxi ce cadou luasi? Adica mai iei cadou?

Laura, ce aiurea cu aloccatia aia... bine ca ti-o dau pana la urma.

Lidia bine ca scaparati de febra. De-acum veti fi bine.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

CD, un maturoi roz, cu cristale swarowsky. De ce te mai obosesti?

Azi e si ziua unei matusi, care imi e tare draga. A fost profa de mate si faceam meditatii cu ea.
E o femeie minunata si intotdeauna era la ea in casa un biet om, o femeie bolnava, un copil de la tara sarman, pe care ea ii ingrijea, ajuta si le gasea un rost in viata.
Acum are 73 ani si nu prea se tine bine, ma rog sa-i dea Dumnezeu sanatate si zile cat mai usoare.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

La multi ani si multa sanatate matusii tale!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Lidia ma bucur tare ca Stefan este mai bine si ma rog sa se faca bine de tot!!! Pupam pe mami si pe puiutii ei!!!
CD iata ca si Mikul incepe sa pape mai bine! D-ne ajuta in continuare!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

mai fetelor, e vreun puseu de crestere la 5 luni? ca astia mici imi papa si urechile si jumatate din hainute le sunt stramte sau mici... hainute pe care le imbracau lejer acum o saptamana........

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu#8230;

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

e unul al naibii rau in jur de sase luni; nu vad de ce n-ar veni si mai devreme. Dintre puseele de crestere, asta mananca cel mai mult nervii mamicilor, si daca inca alapteaza unele ajung sa creada ca nu mai au deloc lapte. a site scrie ca sunt pusee de crestere la: 3 saptamanai, 6 saptamani, 3 luni, 4 luni, 6 luni, 1 an. Desigur, cu aproximatie. (www.kellymom.com)

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Un maturoi din ala cu o vrajitoare calare pe el o fi bun??Destul de sugestiv??Ce zici?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Imi veni o idee. O casetutza ca aia de farduri in care sa pui un bilet: "otrava ta aici". Mwahahaha ce diabolica sunt .

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

tu ziceai ceva de intilnire in IOR ...in week-end....vreau si eu !!!!!!!!

sper ca pina atunci sa se inzdraveneasca si Stefan

-icei multi la toate fetele care ne-au fost alaturi .....

vreau sa cred ca greul a trecut ..sper sa nu mai apara nimic in noaptea asta ...doamne ajuta

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

sigur, dabia astept, ma bucur tare ca STEFANUT se simte mai bine, oricum piana sambata mai vb.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Citat:

e unul al naibii rau in jur de sase luni; nu vad de ce n-ar veni si mai devreme. Dintre puseele de crestere, asta mananca cel mai mult nervii mamicilor, si daca inca alapteaza unele ajung sa creada ca nu mai au deloc lapte. a site scrie ca sunt pusee de crestere la: 3 saptamanai, 6 saptamani, 3 luni, 4 luni, 6 luni, 1 an. Desigur, cu aproximatie. (www.kellymom.com)

b de la bebe, blog...

Eu ma tot uit pe site-ul asta dar nu gasesc deloc despre puseele de crestere...foarte interesant de altfel site-ul.

de Andrei Petru(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Feteee... Karina nu accepta wrapul, concluzie 2 bulioane aruncate pe geam...asta e, dar a fost amuzant cand am incercat si eu si tati sa ne infasuram in wrap...e o mare arta si daca nu am dat cu matura azi sigur wrapul m a ajutat sa iau praful si firele de par de pe jos....cine are wrap stie ce inseamna 5 m de material pe care il fluturi ceva pana te faci mama omida.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Nicole maine dupa masa poate te vad sa-ti dau o mana de ajutor. Sunt multe pozitii de tinut bebe in wrap. O cunosc pe K si imi dau seama ca o schimbare nu e chiar binevenita, dar sa stii ca si Anda, cat e de copil linistit, nu a acceptat din prima decat cateva minute. Mai e si partea cu tine care trebuie sa te obisnuiesti cu fasa si legatul, mai dureaza si aia vreo 3-4 zile si un car de draci in primele doua ca ba te legi prea larg ba prea strans ba acoperi puiul prea mult ba se rasuceste materialul.

Acum pentru cine mai citeste:

- e important ca, oricum l-ai pune pe copil, partea din spate ca un X sa fie pefect intinsa, ocupandu-ti aproape tot spatele. Daca nu faci asa, te va sageta spatele cam ca la amrsupiu.
- mai ales la inceput, nu infasura wrapul prea mult in jurul tau pana nu urci copilul in el. Adica: pune-l pe mijloc exact ca un cordon pe care vrei sa il inchei la spate, apoi fa x-ul pe spate. Fasele aduse pe fiecare umar se baga sub bucata de material care vine peste buricul tau si faci un alt X. Fasele se unesc in dreptul buricului. Daca le unesti mai sus o sa iti vina copilul sub barbie si e cam incomod.

NB: personal prefer sa tin bebe mai sus decat este recomandat. Babymom punea ca e bine sa il urci in asa fel incat atunci cand da sa doarma sa isi poata lasa capsorul in dreptul inimii tale. La mine doarme pe umar unde incepe bratul.

- odata facut X-ul in fata, materialul se leaga in spate macar odata. Pt incepatori eu recomand nod dublu tousi, pentru ca ala simplu se slabeste si e mai greu de ajustat wrapul cu copilul deja urcat.

- cum urci copilul: prima data bagi piciorul in fasa care este lipita de tine (in interior); acelasi picior intra si sub fasa orizontala (aia care seamana cu un cordon). Ajustezi fasa oblica in asa fel incat sa se intinda bin pe spatele copilului. Trebuie sa-i vina de la un genunchi la celalat! Apoi ai grija sa ii scoti si manutza. Procedezi la fel cu fasa oblica de deasupra. Manutele vor sta ca si cum te-ar tine in brate.
La final tragi partea orizontala peste spatele copilului.

Daca ai impresia ca bebe sta putin pe spate, este prea stramt; daca vezi ca o cocoasa, este prea larg... Pe www.mamatoto.org sunt niste filmulete cu diverse pozitii de legat copilul, chiar daca filmele nu sunt super din pdv calitativ, sut foarte instructive.

Sa nu te sperii daca ti se pare ca sta ca o broscuta. Asa e normal sa stea. Daca iesi pe-afara si e gros imbracat, gen cosmonaut, va sta cu picioarele mai drepte, cam ca in marsupiu.

Bafta la impachetat si scuze celor neinteresate de subiect!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

ramo sa va traiasca mica crestina. este minunata!!! o dulcica valsul in 3 este ce au zis invitatii de wrap?:)

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Am niste rude destul de destupate. Nu s-au mmirat de el, doar taica-miu ma tachina ca sunt tiganca si ca n-au nevoie de tiganci pe-acolo. O matusa de-a mea chiar stia de wrap ca a fost sa vada de nepotica din seattle, dar spunea ca Ana nu prea sta in el. Se prea poate, la cate tratamenteavea de facut nu cred ca mai statea in vreun fel biata fetita.

Profit de postul asta safac ce voiam sa fac d mult, adica sa va multumesc din tot sufletul pentru urari.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput