Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Eva,ieri Luca era putin contrariat,nu stia ce se inatmpla,eu cu bolul cu cereale,tasu' cu camera a simtit el ca e ceva la mijloc dar cand a vazut ca lingurita vine la el in gurita s-a linistit si a mancat/sorbit cateva lingurite.Nu zicea nici pas,molfaia cerealele.Astazi deja am vazut o evolutie,cand a vazut bolul s-a bucurat si apoi cand venea lingurita spre el deschidea singur gurita,imi venea sa-l manac si nu alta.iar sper sfarsit cand am zis gata a mancat destul si am plecat cu castronelul a inceput sa planga asa ca i-am mai dat vreo 2 lingurite.e o alta etapa,eu ma uitam la el asa si nu-mi venea sa cred ca baiatul meu e mare manca cu lingurita

babytza merci de program.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Revenind la zi ...
mamidestefan, am tot urmarit ce i se intampla puiului, imi pare tare tare rau de suferinta voastra, daca te pot ajuta cumva, sa te duc la spital sau altundeva cu masina, ca tot suntem vecine, sau altceva, sa stau cu Izabela putin, spune-mi, o fac cu placere!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Multumim mult ...esti o vecina de nota 10 ...
eu as lasa-o pe Izabella ..dar nu cred ca rezista ea ...ca si la spital cit timp stateam cu Stefan ..ea statea cu tati ..si abia rezista cite un sfert de ora..se pare ca nici pe tati nu il mai recunoaste dupa o absenta de citeva zile.

de avut tare as avea nevoie de o masina miine sa il externez pe Stefan..ca Izabella mai are un pic si raceste ..si e cam riscant drumul cu metroul...dar nu imi imaginez cum am incapea intr-o masina 3 adulti si 3 copii ..din care 2 bebelusi (izabella si gruia)...

Multumesc inca o data..m-a impresionat foarte placut oferta ta

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello!
ma bucur sa citesc vesti bune: ca Stefan e mai bine si ca maine se externeaza, ca Mikul a papat azi si i-a mai dat viata mamicii lui (eu zic ca uleiul sa-l pui la sfarsit, adica sa nu-l prepari termic, adica eu asha fac), ca si Carla papa frumos, ca bebelushii care au deja 6 luni sau se apropie de 6 luni sunt incantati de lingurita (sa o tina tot asha!!), ca mami si tati de Gruia s-au inteles ce si cum e cu baiatul...am uitat ceva?

noi suntem bine, Razvan mananca multumitor, nu l-am mai cantarit de 2 saptamani, ca e din ce in ce mai greu de stapanit pe cantar si nu prea mai am nici chef, avand in vedere ca nu ma mai ingrijoreaza greutatea lui.
azi am fost cu piticul la serviciu si binenteles ca toata lumea gramada pe el, iar el a stat la toata lumea, nu a zis pas, se uita f atent la cine vorbea, deci a facut impresie f buna.

sa va zic cu avem noi programul de masa:
pe la 6-7: lapte
9-10: piure de fructe cu branzica si cereale cu biscuit, suc de fructe (portocala cu mar, mar cu morcov, para cu mar)
12.00:lapte
14.00: piure de legume, supa (morcov, cartof dulce-mai nou, spanac, telina ceapa, pastarnac) - i-am dat si o zi sapt trecuta galbenus, iar sapt asta ii mai dau galbnus si spre sfarsit cred ca incep si cu carnita. i-am mai facut si mamaligura si i-am dat-o cu putin iaurt sau cu branzica, ii place f mult
18.00: lapte cu cereale
21.30-22.00 lapte+ceai (adica ceai plus lapte, ca initial nu accepta decat ceaiul si abia dupa ce termina 100 ml, vrea si laptele)
si se mai trezeste noaptea pe la 3-4 pt lapte

piureul il mananca cu lingurita, dar unoeri il mananca si de pe deget. uneori la aceeasi masa variem, adica incepem cu degetul si continuam cu lingurita, dupa ce vede el ca e ceva bun acolo. am primit o lingurita ff subtire, de la bertoni si acum este preferata

mancarea cu lingurita i-o dau in bucatarie, de preferinta cand mancam si noi. dar azi a facut urat de tot, adica se uita pemasa si ar fi tras tot de acolo, ar fi bagat mana in farfurii, se uitra la toata lumea in gura si scotea niste sunete specifice. am apucat sa-i dau piureul pana sa se apuce ceilalti sa manance (mama, socrii si sotul), iar supa a mancat-o in camera, ca nu mai stia de el de pofta. i se face pofta si daca te vede ca bei apa dintr-un pahar...

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, am inceput (la sfatul dnei doctor) cu 3-4 lingurite de legume piure de la borcanel diluat cu fiertura de la legume facuta in casa (ceapa, albitura, morcov si dovlecel).Banuiesc ca legume de la borcan pe ideea sa ii dau un 'start' ca sunt bio (??!).Dupa ce termin 3 borcanele de piure de legume (impropriu spus, ca nu rezista decat 2 zile la frigi - deci dupa 2 zile oricum arunc un borcanel) ii dau pasate legumele pe care le fierb eu.
Azi a fost cooperant, deschide gurita la fiecare lingurita, se stramba, dar deschide din nou.Da pe el, normal, asa ca nu stiu sa apreciez cat a mancat....dar e un pas inainte

Ce cereale ii dai?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Musette, am inceput (la sfatul dnei doctor) cu 3-4 lingurite de legume piure de la borcanel diluat cu fiertura de la legume facuta in casa (ceapa, albitura, morcov si dovlecel).Banuiesc ca legume de la borcan pe ideea sa ii dau un 'start' ca sunt bio (??!).Dupa ce termin 3 borcanele de piure de legume (impropriu spus, ca nu rezista decat 2 zile la frigi - deci dupa 2 zile oricum arunc un borcanel) ii dau pasate legumele pe care le fierb eu.
Azi a fost cooperant, deschide gurita la fiecare lingurita, se stramba, dar deschide din nou.Da pe el, normal, asa ca nu stiu sa apreciez cat a mancat....dar e un pas inainte

Ce cereale ii dai?

tu ai pus si ceapa la fiertura??? noua ne-a zis sa punem ceapa de pe la 6 luni

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Klemmi, ceapa pun la fiertura, dar nu o pun cand o sa pasez legumele.Eu de cartof stiu de la 7 luni, de ceapa nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

si eu am pus ceapa de la inceput, adica razvi avea 5 luni
am intrebat pediatra si a zis ca e ok.
nici eu nu o pasez in piure

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Lidia, mergem maine! Nu pot sta acum la scris, dar vorbim maine, suna-ma! (Stefan nu are ceva care se ia, nu?)

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Eu m-am resemnat cu biberonul. Nu cred ca mai am vreo sansa. Cu toate ca ar fi prins bine, macar apa sa o bea asa. Dar si pe asta i-o dau cu lingurita. Ciocul de la canita nu ajuta la nimic, cred ca nici nu s-a prins ca trebuie sa suga ca sa curga ceva

Boo, cred ca ti-ar fi fost mai usor cu bibe dar din cate stiu eu de prin ce am citit cica din bibe trebuie invatati sa vina doar laptik. Apa cu lingurita pana se invata cu cana/paiul. Iar cana poti sa i-o dai mai mult in joaca de acum si ca sa se familiarizeze cu ea. Cica - tot de prin ce am citit, ca abia pe la 7-8 luni invata sa bea efectiv din ea.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Lidia, mergem maine! Nu pot sta acum la scris, dar vorbim maine, suna-ma! (Stefan nu are ceva care se ia, nu?)

inca nu avem rezultatul la ultima coprocultura ...toate pe care le-a facut pina acum au iesit negative...

dar eu sunt convinsa ca in 2 saptamini cit a stat acasa ..sigur luam macar unul din noi ..daca era ceva de luat ...

nu mai vorbesc ca eu am fost si in spital doua zile consecutive ..si alergam de la unul la altul ..ca saloanele sunt la etajul 2 ...si am petrecut citeva ore pe acolo..

oricum..miine cel tirziu ..ar trebui sa avem si rezultatul asta ...ca si eu ma gindesc la Izabella ..ea e cea mai vulnerabila..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput