Pepenasi de iulie - august 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
anaxena spune:
nu va mai minunatzi!!!ai vostri comunica,vorbesc..Maria nu vrea sa zica nimik,da nimik,Maria nu se joaca singura...exceptand faza asta cu mersul si cataratul e chiar in urma la cap comunicare,oricum multzumim mult
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sunt f obosita Ari e tot rau tot vomita tot nopti nedormite plus azi nu am rezolvat nimic cu actele am mers pana acolo si am ch si bani destui ca sa le cada lor sistemul si sa zica sa revin peste 2 zile de parac ar fi peste strada de mine si colac peste pupaza am fost la dentist si nu stiam eu ca ma doare asa partea dr e de la maseaua de minte s-a stricat s-a crapat o bucata a cazut as aca ma trimite la spital sa mi-o scoata.

Na plsu criza asta e din ce in ce mai aspra cu noi, nu am reusit decat sa frunzaresc din urma, am sa ma chinui sa recuperez maine ca is un zombi total, poate totusi in noaptea asta dormim putin.
Kla imi pare foarte rau
si iti trimit imbratisari calde si mii de pupici si poate vii cu vesti bune cat de curand.

Sorry restul fetelor ca nu va raspund das terminata merg sa mamanc si eu ceva ca abia acu am reusit sa ma opresc din treaba.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
Didi81 spune:
ladymina77, eu am suflu sistolic si am aflat de asta de-abia la liceu la un control de rutina, si mi-a fost spus lucrul asta si la alt control la facultate. Si stiu multe alte persoane cu asa ceva. Pot sa spun ca nu e nimic grav, poti traii bine mersi fara ca macar sa stii ca ai asa ceva. Cat despre evitat efortul fizic... eu nu il evit deloc
. Ma urc pe munte de cate ori am ocazia, skiez, ma duc la sala/aerobica... chiar nu simt nimic anormal. Se zice ca se oxigeneaza sangele ceva mai ineficient si obosesti mai repede, in rest e ok. Dar repet, eu ma simt normal ![]()
Ruxule, Vicky, Kimmy, multumim 
De cateva zile Aida a inceput sa zica si un fel de "ta-ta" sau "tati", ma rog, de multe ori e mi degraba "dada"
. Partea proasta e ca spune mai rar "mama", oricum de obicei zice "mama" cand e nervoasa si vrea ceva. "Tata" spune cand e vesela 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Didi81 spune:
Asa, tot vroiam sa va intreb unde vedeti voi poze cu Thea? Sunt eu chioara cumva? ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
ariadnabr spune:
Multumim frumos pentru urari! 
Intru maine sa va dau mai multe detalii ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam 

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
atb spune:
Multumim si noi (cu intarziere, ca de obicei
) pt. martisoarele virtuale, felicitari si pt. dedicatii. Mada, te admir mult pt. cata daruire ai tu pentru noi, mai ales acum cu scumpa de Ari bolnavioara!
Imi pare rau pt.ziua de azi, sper sa-ti rezolvi toate chestiile in zilele urmatoare, si sa fie totul bine. Sa nu carecumva sa intri in butoi! 
Vazut filmulete cu Maria, e fenomenala fata asta!
Asa ceva... sanatate multa!
Vazut si Aida cum incearca ea sa prinda pisica. Didi, mi se pare mie sau seamana cu bunu'? Multu de felicitare!
Poza cu Thea este una singura, in albumul lui Mada.
Vazut si Mirunica de Vio_m_tm care e toata-toata mama, daca cel din poze e tati, apoi nu stiu pe unde o fi fost el la concepere...![]()

Kla, imi pare tare rau de sarcina pierduta... sa-ti dea DD putere sa treci cat mai usor peste aceasta incercare, si sa ai incredere ca intr-o zi il vei strange la piept si pe bb2. Ce mai face pepenasul Denis? Mai scrie-ne despre voi cand te simti in stare.
Flo, condoleante...
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
atb spune:
Anka, pe jinere-tu' l-am tuns pt. ca ii intra bretonul in ochi si pt. ca transpira noaptea la caput de numa-numa. Cearceaful de sub cap ii era ud de-a binelea dimineata. Da' vad ca si acum transpira...
Bebeii vostri transpira mult la ceafa sau ar trebui sa incep sa-mi fac griji? (in casa la noi tot timpul sunt 22-23 de grade, deci nu cred ca ii e chiar asa de cald).
Adriana mamy de
atb spune:
Si ca sa va zic una de-a mea: azi am facut avocado la steamer. Io credeam ca e fruct, ca tre sa fie dulce la gust, si cand colo, cand am gustat, bleahhhh, ce scarbosenie!!!
De obicei Nicholas papa tot ce-i dau dar asta nu i-a placut nici lui, pana nu i-am combinat-o cu mar si cu banana, ca sa-i maschez gustul ala. Asa, a papat destul de mult. Voiam sa va intreb pe voi totusi ce se poate face cu un avocado, dar am gasit pe-aici pe forum tot felul de retete, cu ceapa, cu maioneza, oi vedea eu cand mai cumpar cum sa-l prepar. Daca stiti si voi retete geniale cu avocado, ziceti-mi si mie. Auzi acolo, fruct... cata tantalaia pot sa fiu... 
Nimeni pe-aici?
Adriana mamy de
Caprioara spune:
Helau,
Fetele, multumim mult de urarile de sanatate pentru soatza si pentru felicitarile de al 5-lea dintzisor 
!
Sotzul a fost azi la doctor, care i-a zis ca nu se aude nika la plamani si i-a dat niste medicamente, intre care si antibiotic, dar i-a zis sa nu-l ia decat daca mai face febra si maine. Nu i-a dat concediu medical si nici analize de facut, desi i-a zis ca a cazut din picioare.
Azi Matei a mers la dentist si i-a scos cei doi dintzi de jos (mijloc) care se miscau de vreo saptamana. Sunt primii lui dintzi de lapte cazuti
!Si a dat martisoare la scoala, facute de el
. Era foarte mandru, ca totzi ceilalti baietzi au avut cumparate, numai el facute cu manutza lui.
Ilinca a mancat iaurt de capra (mai degraba lapte batut, ca asa a iesit - cum ziceai si tu Iriss
), si simplu si cu biscuite, si nu l-a refuzat. Asta la masa de pranz, dupa legumele cu ou si dupa o tura de supt san, deci eu zic ca i-a placut. A mancat cam o juma de ceasca (de tuica) de iaurt.
Noaptea a fost asa si asa, cu destule sculari, dar nu la 15 min. Si era clar ca o doare gingia. Ziua a fost miorlaita tare, cum o lasam cum urla. Asa ca am nervii prastie (a plans de zici ca cine stie ce a patzit cat m-am muls, pregatit papa, etc).
Ma striga Maaa, nu-mi zice mama, dar e asa dulce… Ma topesc toata cand o aud
. Insa zice doar cand vrea ceva, sau e suparata, ca si Aida. Cand e vesela nu zice decat tata. Si lui Matei ii zice ta-ta, nu poate sa-i zica pe nume.
La multi ani Sonia
! Sa cresti mare si sanatoasa, cuminte, desteapta si frumoasa!
Didi, vazut Aida zambareatza! Asa imi place de ea ca-i vesela mereu
. Oua de ratza si eu stiu ca nu se dau la copii. Poza cu Thea e in album la Mada.
Vio, vazut si Mirunica care seamana cu mami
.
Profa, are dreptate Vio, musca tare de tzitzi cu dintzucii, asa ca mai bine ca nu are baietu tau inca.
Flori, felicitari pentru
.
Xena, insanatosire grabnica la fete si pupici. Vazut filmuletze: este incredibila Maria, domnule
! Nu-mi vine sa cred ce mobilitate are si cum o duce capsorul sa faca atatea! Disteapta foc fi-ta, sa stii
! Chiar daca zici tu ca nu comunica. Poate inca nu are ceva important de spus, dar ea sigur acumuleaza si intr-o zi o sa te loveasca cu o propozitie, sa vezi tu
!
Kla, imi pare rau… Te imbratisez si iti trimit toata compasiunea mea
. Stiu prin ce treci, inainte cu vreo 4 luni de Ilinca am pierdut si eu o sarcina
.
Flo, condoleante. Sa-l odihneasca Dumnezeu in pace…
Ana, sanatate sotului.
Atb, io am facut-o lata cu avogado asta, cred ca era totusi ceva in neregula cu ala de l-am avut eu, ca mi s-a facut mie rau de tot de la el si de atunci nu am mai incercat. Fetii nu apucasem sa-i dau.
Mada, sanatate lui Ari si tie putere
.
Boti, unde esti? Ce face Garga? Sper ca sunteti mai bine. Precis branza aia a avut ceva in neregula, ca eu nu cred ca altfel ati fi patzit asa ceva.
Fug la nani.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
atb spune:
Capri, mai poti mama, mai poti? Ma tot intreb cum de dupa atat stres tu inca reusesti sa mai alaptezi. Esti si slaba de invidiat, ai si atatea nopti nedormite, si un sot bolnav, si inca un copil cu care trebuie sa faci teme si cate nu mai ai tu pe cap si inca alaptezi! Te admir, superwoman ce esti!
Nicholas nu mai trage de la tzitzi de la 5 luni, iar lapte muls cu pompa i-am mai dat inca doua luni dupa aceea, acum... gata...
Si-mi pare asa de rau ca n-am insistat mai mult... o sa-mi fie invatatura de minte pe viitor, sa stiu cum sa fac sa-l alaptez cat mai mult pt. bebe2!
Mitzi, baietii tai ce mai fac?
Moni_or, Rontzy, Gabriela, Mickycris, Sursula, Nati, Cristina, Laremi, Yael, Ingry??? LA APEL!!!
Hai ca va dau eu stingerea, vad ca nu mai e nimeni pe-aici, fetele din tura de noapte sunt bizi se pare (Ile - mai ai cu mutatul?, Vio29 - tu pe unde umbli?, Narci - repara-ti laptoapa aia odata ca mi-e dor de tine, Biri - la voi acolo totul e ok?
)
NOAPTE BUNA, COPII! 
Adriana mamy de