Pepenasi de iulie - august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Buna!

SONIA Sa cresti mare si sa fii fericita alaturi de familie!

tuturor pepenasilor sarbatoriti zilele acestea!

Mada, atb, tecky, oanasm, struluta, dara_d, vio29, Serenity, Didi

Felicitari tuturor !
Noi inca nimic...

Sanatate multa bolnaviorilor!

Iriss cum le zice scutecelor?

Am venit de la munte aseara,(a fost foooaaarte frumos, poze mai tarziu) azi am reusit sa despachetez, a spalat masina non stop, mers in carrefour ca o sa fie ziua sotului (7 martie) si cadouri pt.8 martie si cand ajung acasa primesc vestea ca a murit bunicul (din partea tatalui)
Acum fac iar bagaje

Va pup pe toate! O primavara plina numai de bucurii!

Apropo, vazut Thea, ce s-a grasunit si ce frumoasa este Mai asteptam pozeee! Ai auzit mami??!

Vazut de altfel toate noutatile pe picasa, frumoasa bostana avem, scuze ca nu mai nominalizez....

Gata am fugit...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Condoleante pentru bunicu!

Scutecele pe care le-am luat sunt www.scutececopii.bizoo.ro/" target="_blank">aici, le-am pus la amandoi si par sa reziste ok. Acum astept efecte pe termen lung la David (sa nu se mai irite saptamanal la fund). La pret sunt 0.59/buc, pampersul era 0.65, dar nu asta e probl principala, ci faptul ca absolut cu toate scutecele ele ste rosu la fund
Daca nici astea nu merg, chiar nu mai stiu ce sa ii mai iau, po0ate doar scutece refolosibile, dar acolo nu prea ma da mana sa cumpar de cateva milioane si sa nu le folosesc, plus sa spal aproape zilnic chilotul ala suport.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare! eu ca de obicei nu am somn la ora astaAsa ca googalesc de zor.
Azi am reusit in sfarsit si eu sa ii iau scaun de masa fetei, i-am facut si inaugurarea, si i-am luat si o canita din aia cu supapa si maaare surpriza a baut suculet de portocala cu ea,a stiut din prima sa o foloseasca, nu-mi venea sa cred.
ATB, sunt prin zona, da eram prinsa cu niste felicitari ptr 8 martie pentru bunici
IROLF, felicitari pentru primul dintisor!
OANASM , sa treceti cu bine de puseu! La mine cred ca se manifesta exact invers puseul asta, ca de trei zile este excesiv de cuminte.Felicitari pentru intoarcere,Alexandra inca nu se intoarce de pe burta pe spate .
TURTURICA, mi-am permis sa ma uit si eu la pozele din Grecia, arati enervant de bine.Parca esti o adolescenta
KLA[imi pare tare rau...o imbratisare calda
FLO, sa va fie de bine plimbarea la munte.Condoleante pentru bunic
ANAXENA, e geniala Maria, cea mai nastrusnica pepenasaStai linistita ca o sa comunice ea cand o sa aiba chef
DIARUX, si eu tot cu cartof dulce am avut succes, maine incerc cu brocoli
MADA, sanatate multa la printesa

Intrebare intrebatoare:E ok daca ii fac fetei branzica din lapte de la tara muls proaspat de la vacuta?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Adriana, Capri, multumim . Sa stiti ca nu e vesela chiar mereu, dar cand vede aparatul se face toata un zambet, ii place sa pozeze
Aha, poza cu Thea e aceiasi ca si in colaj

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atb

Vazut si Aida cum incearca ea sa prinda pisica. Didi, mi se pare mie sau seamana cu bunu'?

Nu prea seamana cu taica-meu, ca astiadin familia mea avem parul mai deschis si ochii verzi toti . Toata lumea e insa de parere ca seamana cu Cristi sau cu mama lui

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata si haideti la !
Eu sunt foarte adormita, domnisoara mea mi-a dat desteptarea la 5, si nu am mai reusit s-o adorm de atunci, adica in brate adormea, cum o puneam in patut urla! Nu a mai facut demult asa, dar cred ca o ustura tare funduletul ca iar s-a iritat, si se pare ca de data asta nu prea mai functioneaza crema minune Cicatrizin! Cand am spalat-o dimineata asa strangea piciorusele si scheuna ca un catel de usturime, ea care niciodata pana acum nu s-a plans cand a fost iritata...asa ca dau si eu vina pe disconfortul asta...oricum, mai stau putin sa-mi termin cafeaua si apoi o culc si ma bag si eu la somn, sper sa reusesc, ca de obicei nu am sanse cu ea.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, Madina!

La multi ani, Sonia!

Vio, eu i-am dat Irinei de multe ori branzica din lapte muls proaspat de la vacuta.
Capri, eu nu stiu cum mai rezisti.
Am vazut si eu Mirunica de Vio si mami ei cea slaba (desi ea se vede grasa).
Oua de rata, eu stiu ca nu se dau la copii. Eu i-am dat numai oua de gaina de la tara.

Pup fetele.

Mergi la inceput

Ok fetelor, merci pt raspunsurile cu privire la ouale de rata. Ma gandeam eu ca nu se dau, dar am zis sa intreb totusi

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!

La Multi ani Soniei!!! Sa fie sanatoasa, cuminte si sa aduca muuulte bucurii mamicii ei!!
( scuze de intarziere)

MADINA, LA MULTI ANI!!!Multa sanatate, sa fii fericita alaturi de Lucian, Adrian si sot!!!

Sunt prinsa in multe, multe treburi,,,Sper sa gasesc timpul necesar sa mai intru

Mada, multumiri de colaj . Sanatate multa Ariannei!!

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

O PRIMAVARA FRUMOASA SI LUMINOASA SA AVETI

didi vazut scaunelu'. sa il foloseasca sanatoasa! ce marca e, cat ai dat? nu stiu daca are voie oua de prepelita inca. las-o pe ou de gaina pana mai creste. alea de rata papati-le voi.

capri insanatosire grabnica sotului! suna a gripa ce zici tu acolo...la medic a fost?

anna noi tot ce-am luat in materie de mobila am luat din ikea, inclusiv mobila fetii.

kla sanatate

dia sa va fie de bine mini-concediul

ana ce super tehnica are maria

mina exista un tip de suflu sistolic pe care il au foarte multi copii datorat de, medical vorbind, foramen ovale permeabil. pe romaneste este un orificiu care ori se inchide la nastere, ori la 4 luni, ori la 7 ani, ori deloc. nu ridica probleme. eu am, sora mea are, alexandra are. trebuie facuta echocardiografie pt ca numai acolo se poate vedea exact ce anume determina suflul.

capri la unu cresc la altu cad de-acu e baiet mare fi-tu

mada sanatate arianei

noi ne pregatim de mers la masurat, cantarit, etc. ca la 8 luni nu am reusit sa ajungem asa ca mergem la 8 luni jumate

o zi faina sa aveti

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neata si de sm!
xeno..maria ta e superrr tare! smecheria mica...cum faci sa pui filmu' aici?
capri sper ca ati avut o noapte mai buna

intrebari:
-cate gr de piure ar trebui sa haleasca? ca Raul baga 70gr..apoi incepe sa se foiasca..si apoi titzi....deci nu e masa inlocuita complet......(el deocamdata mananca doar fructe dimineata)
-de azi vreu sa-i dau cereale...va fi prima data,...ii dau doar vreo 2-3 lingurite, nu?
-e ok sa incep sa-i diversific deja a2a masa (culegume)? de unde luati cartof de ala dulce..la real/kaufland oare este?

vio voi ce/cum/cand mancati?

Oana

de Raul

Mergi la inceput