Pepenasi de iulie - august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

aaa....capri tu ce cereale ii dai Ilincai de le prepari cu lapte muls? ca si io as vrea sa-i dau cu lapte de-al meu..dar nu am vazut decat care se prepara cu apa (de fapt de alea am si luat)...si inca o chestie...tu ai facut poze la dintisorii ILincai inainte de a erupe ..parca...le mai ai? sau cine are poze cu gingia inflamata...gata gata sa fie sparta de dinte?

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

oana cerealele cu mar simplu de la humana se prepara cu lapte. restul de la humana cu apa.

pusei pozici

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

maitrey merci...vazut pozili...ce bine sta in picioare Alexandra..si ce mare e fata de prietena ei

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

maitreyi, scaunul e Inglesina si a costat 750 ron.

Oana, Aida papa
-dimineata cereale cu fructe (ori la borcanel ori ii blenduiesc eu orez fiert cu fructe) cam 100-150 gr
-la pranz legume cu carnita sau fara cam 150-200 gr
-seara fructe (mar cipt sau gutuie coapta sau banana) cu iaurtel cam 100-150 gr.
EDIT: -si inrest (in special noaptea) inca vre-o 3-4 mese de laptic

Voua in poze vi se pare ca Aida se uita putin stramb? Ca mie si lui Cristi in ultimul timp asa ni se pare...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neataaaaa!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

oana, Mara papa la amiaza cam vreo 100g de legume si dup-aia papa si tzitzi, asa ca nu cred c-am sanse sa-i inlocuiesc masa de lapte pina merge la cresa.
Io o sa-ncep cu masa de fructe la masa de la 5.

adriana, avocado e fruct, chiar daca are un gust neutral. Nu trebe facut la steamer, daca e copt (trebe sa aiba coaja maro inchis) atunci pur si simplu trebe paserat cu furculita, ca e suficient de moale. Sa stii ca e foarte sanatos, asa ca io zic sa mai insisti cu el.

oana, vio, mersi de aprecieri, da' vremile alea-s trecute, acuma mi-s balena esuata Sper sa-mi revin pina-n iunie cind mergem din nou incolo.

Noi dormiram ingrozitor de prost, de la 1 pina la 3 ne-am chinuit s-o adormim in patutul ei, la 3 am cedat si-am luat-o cu noi. La 7 s-a trezit. Varza.
mai viu

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gini75

La multi ani, Madina!

La multi ani, Sonia!

Vio, eu i-am dat Irinei de multe ori branzica din lapte muls proaspat de la vacuta.
Capri, eu nu stiu cum mai rezisti.
Am vazut si eu Mirunica de Vio si mami ei cea slaba (desi ea se vede grasa).
Oua de rata, eu stiu ca nu se dau la copii. Eu i-am dat numai oua de gaina de la tara.

Pup fetele.

Atunci o sa-i dau cu toara increderea si eu, astept sa-mi trimita lapticul de la tara si-i fac.Ouale de rata stiu si eu ca nu sunt f bune nici ptr oameni mari

Mergi la inceput

didi mie nu-mi pare sa se uite stramb...si io am piticu asta mai nou..

unde gasesc io legume bio? ca astia de la hipp au legume dar sunt mai multe feluri in amestecul ala..si nu i-as da din prima asa...na...am si io acum batai de cap

edit: turtu cu ce legume ai inceput? (mai..zici ca m-am tampit la cap ... de parca nu am citit despre fiecare cum a-nceput diversificarea)

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanasm

'neata si de sm!
xeno..maria ta e superrr tare! smecheria mica...cum faci sa pui filmu' aici?
capri sper ca ati avut o noapte mai buna

intrebari:
-cate gr de piure ar trebui sa haleasca? ca Raul baga 70gr..apoi incepe sa se foiasca..si apoi titzi....deci nu e masa inlocuita complet......(el deocamdata mananca doar fructe dimineata)
-de azi vreu sa-i dau cereale...va fi prima data,...ii dau doar vreo 2-3 lingurite, nu?
-e ok sa incep sa-i diversific deja a2a masa (culegume)? de unde luati cartof de ala dulce..la real/kaufland oare este?

vio voi ce/cum/cand mancati?

Oana

de Raul

OANASM, noi nu avem un program fix de masa, servim cand i se face domnisoarei foame, are ea un marait anume
Cantitatile nu le cunosc deoarece nu masor, dar destul de putin zic eu.Dupa fiecare masa tzitzi la greu.Daca ii este foame rau vrea doar tzitzi , nimic altceva.
Cereale papam de obicei dimineata facute cam ca un piure asa.Pina acum faceam cu laptic muls, iari i le-am facut cu lapte praf si au avut mare succes.Eu am luat de la milumil cu mere pere portocale si banane
Cartof dulce eu iau din kaufland
Pina acum am papat cu succes:supa amestecata cu piureul de legume, cartof dulce,iaurt cu piersici de la humana,mar, para, banana, suc de portocala, clementina si de mar.Bea si apa doar cand are chef
Cam atat deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

oana, io i-am dat asa: avocado (desi e fruct, dar nu e dulce, asa ca merge si ca leguma), morcov, pastirnac, cartof dulce, fenicul, dovlecel si dovleac (butternut squash). Astea toate i le-am dat separat, am introdus cite o leguma si i-am dat-o timp de 3 zile. Le-am facut pe toate la steamer in afara de avocado si dovleac si le-am facut ca un pireu, deci nu supa. Dovleacul l-am facut la cuptor. De azi incep sa-i dau combinat, o sa-i fac morcov + cartof dulce + patrunjel radacina. Si tot de azi o sa incep la masa de la 5 cu fructele, o sa-i dau un pic de banana.
Io i-am dat numai si numai bio pina acuma, ca am pasarelele mele.
Noi avem program fix de masa, c-am insistat mult pe treaba asta in ideea ca o sa inceapa cresa si acolo e dupa program, asa ca trebe sa se obisnuiasca.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput