Pepenasi de iulie - august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!!
MADINA, LA MULTI ANI FERICITI!!!!
KLA o imbratisare calda
ANA ce tare e Maria, cand o vad ca doarme asa pe unde poate sunt verde de invidie, Clara e fff certata cu somnul doarme numai ajutata
BOTI ce face GARGA? E bine?Tu?
Cupilu meu nu mai vrea sa manance mancare solida...ne-am intors oarecum de unde am plecat...nu mai vrea lingurita, eventual mananca din castron direct sau cana...
OOKA foarte frumos scaunelul, in privinta canii eu zic sa cauti una fara varf de silicon sa nu il asocieze cu bibe, eu am una cu un gen de cauciuc nu prea stiu ce material e dar il poate roade si ii place
Vio eu stiu ca e bine ca laptele de vaca sa nu fie prea gras...
MINA pup Andreutza sa fie bine
Revin...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, sunteti bine???? Da un semn!

Flo, condoleantze .

Kla, imi pare tare rau .

Ladi, insanatosire grabnica!

Fetelor cu bbii iritati, tin pumnii sa rezolvatzi problema si pe termen lung!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata,

Multumesc pt raspunsuri fetelor.Nu e grav,asa mi-i s-a spus si mie insa eu mizez totusi pe lipsa de experienta a medicului de familie si pe tineretea ei sa nu fie asa.Oricum azi imi face programare la cardio verisoara mea si pana mergem acolo cred ca o chem si pe pediatra acasa sa o asculte si ea inca odata.Va pup!

Oana,eu am inceput cu 3 lingurite de cereale de la Nestle.I-am dat doar prima data 3,apoi i-am dat portie normala ,nu mai retin exact cat.
Acum papam de la Humana,biscuiti cu lapte,foarte buni!

Zicea cineva de supt buza de jos,si noi suntem fan-ul acestui sport.

Unde sunt poze cu Thea?As vrea sa le vad si eu.

Nu mai tin minte ce si cui trebuia sa-i spun,sorry.

Cristina,spor la treburi.

Fug sa fac ceva mancare.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Fa-te, suflete, copil si strecoara-te tiptil prin porumb, cu motz si ciucuri, ca sa poti sa te mai bucuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Aaa uitasem,Didi m-am, uitat la poze si mie mi-i se pare ca ochisorul stang al Aidei e un pic altfel dar din cate stiu eu, e ceva normal la bebelusi pana la un an sa se uite asa.Dupa aceasta varsta trebuie vizitat oftalmologul.Sanatate!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Fa-te, suflete, copil si strecoara-te tiptil prin porumb, cu motz si ciucuri, ca sa poti sa te mai bucuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

atb cel din poza nu e tatal lui Miruna, e un baiat la care fetita mea era tare zambareata cand o lua in brate iar la restul personelor plangea si vroia la mine, din pacate s-a obisnuit cu mine si plange daca o ia altcineva in brate, exceptie facand tati. Oricum toata lumea spune ca seamana cu mine, ca nu are nimic de la tati.
Oana cerealele de la Nestle - Somn usor se prepara cu lapte si lui Miruna ii plac foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mina, violetele, turtu merci frumos de rapsunsuri
turtu si io as vrea sa-i dau numa bio (pana acum a mancat doar piure de fructe de la hipp..care sunt bio) chestia e ca am fost o CASCATA ca nu am pus vara trecuta la congelator de la ai mei..care au gradina...si acu' la legume sunt in plop..ca astea la borcan sunt mix de legume..mno.....m-oi descurca io cumva

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!!
Oare se schimba capitolul pana scriu?

Sunt tare fericita pentru ca deja e a 3-a noapte consecutiva de cand Timea mea nu s-a trezit sa pape .Bea lapte seara la 8-9,pe la 1 se foieste putin(cred ca s-a obisnuit sa se trezeasca),ii dau suzeta si se mai trezeste pe al 5-6 cand bea iar lapte(putin,azi doar 100 ml )

Cred ca Timi nu o sa mearga de-a busilea.Ea se ridica in patru labe,dar direct in talpa si palmi,si isi ridica funduletu in sus

Oana eu cred ca poti deja sa inlocuiesti incet si a doua masa,cea de legume,dat fiind ca oricum Raul mai papa completare tzitzi.Incetuc o sa renunte la laptic.Timi deja are 3 mese diversificare complet.Dimineata la 10 cereale(alternez 3 feluri),la pranz la 13 legume,si la 17 fructe cu branzica,iaurt sau biscuite.In cazul in care la pranz nu papa mai mult de 100 gr,dupa-masa ii dau tot legume,si ii fac suc de portocale intre mese.
Lapte mai bea seara si dimineata,si nu depaseste 300 ml/zi

Mai nou Timi face si de 2-3 ori kk si e figura tare,ca dimineata asteapta sa o schimb,si abia dupa face primul kk ,am incercat sa nu o schimb,stiind ca face pe la 10-11,si frate nu facea...in secunda dupa ce am schimbat-o,poc un kk cat sa manjeasca noul scutec .Dar ma bucura fiecare cacacel,ca ea era constipata de cand s-a nascut.Ptiu sa nu fie de deochi si sa faca in continuare de 2-3 ori!

Va pupacesc

Vazut si eu pozici cu Miruna de Vio_m_tm

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Oana cerealele de la Nestle de obicei se fac cu lapte.Eu zic sa incepi cu legume care nu au gust prea puternic,gen morcov,cartof,dovlecel,apoi pastarnac,cartof dulce...apoi le combini dupa bunul plac

Vazut si Alexandra frumusica cum sta ea la pozat si deja sta singurica in picioare

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata bostana!

Scuze ca vin atat de tarziu la raport dar am avut niste zile pline, pline! Garga e muuuult mai bine, e aproape ca noua, cu exceptia unei bubite la popou, unde o fo rosatura prea mare, si scaunele s-au reglat, inca ii mai dau antibiotic (Sumetrolim), cred ca ii mai dau si maine ca luam de 4 zile si pe prospect scrie minim 4 zile, a mancat si de regim zilele astea, am luat si Biotics Baby si e bine acum.

Io nu reusesc sa scap insa de mustrarile de constiinta pentru ca era jobul meu sa iau decizii corecte si informate Nu stiu nici acum ce-a fost in capul meu de-am luat la pui branza proaspata la pachetel. Macar de-ar fi fost la paharel, aia avea folie termosudata deci era mai safe, nu nenicule, io i-am luat cea mai nasoala varianta . Sigur baiul nu e la producator (Milli) ci pe lantul de distributie si ea nefiind ambalata etans putea fi contaminata f usor. Sa-mi fie invatatura de minte!

In rest totul e ffff bine, are pisicutza un noroc fantastic, avem o bona minunata, s-o pui la rana, si se iubesc de numa

A, si am gasit ceva misto, place la garga la nebunie: gasit suc de morcovi bio la Megaimage, are doar suc de morcov 99,5% si suc de lamaie 0.5% si uite-asa bea si inaltimea sa ceva peste zi ca nu sugea niciun lichid. E, d-asta ar bea si 200 ml daca i s-ar da. Evident nu i se da atata ca sa nu sfarsesc cu un copil portocaliu in brate, da macar sunt multumita ca bea ceva. Aveau si suc de sfecla, de mar si inca cateva, toate la fel de curate si de bio, pacat ca mi-e peste mina magazinul

Azi ma asteapta o zi grea rau, tre sa robotesc tortu fara foc al Ancai si vreo 4 feluri de pateuri ca maine fac cinste la munca cu ocazia prinderii in buchetul vietii al inca unui trandafir si de azi a inceput oficial sezonu agricol si suntem on our own, fara buni si bunicul care taie de zor pomi, ca sa aiba printesa fructe bune (si bio )

Pup bostana si-mi pare rau ca n-am mai fost asa activa, sunt asa de multe lucruri la care as avea si io ceva de zis (of course , cum sa taca melita) dar si la munca sunt aglomerata si acasa sunt haituita, sper sa ne intram repede intr-un ritm asa fara niciun ajutor cum vom fi de-acum pin' la iarna viitoare.

Offf, si pleaca azi Pisi Mic cu ai mei la tara, se duce sa se cinsteasca cu soricei si vrabiute, o sa fie mai trista casa fara ei, in urmatoarea saptamana pleaca cu toatele (matzele).

Monica si gargaritza Nancy

blogul branzarului vesel

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, Ari cum mai e??? Sper ca sunteti bine si voi. Cu criza, ce sa zic , sper sa treaca repede. Aici cel mai tare e afectat sectorul automobilelor.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput