Pepenasi de iulie - august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Eu n-am citit tot din urma,dar ce are Ari,Mada?De la ce e bolnavioara?
E tare greu cand sunt asa,pe mine ma darama numai cand ma gandesc ca ar putea sa-i doara ceva.Va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sonia la multi ani!

danangie felicitari mamico! sarcina usoara!

camy si rabdare multa!sigur vei reusi in curand!

kla suntem alaturi de tine! viata merge inainte!

eu nu mai intru prea des pt ca mi-e f greu, am luat-o si eu pe urmele lui capri se trezeste maria di ora in ora urland!sunt terminata
o sa-i dau de maine calma baby sa vad cum e

daca va hotarati sa va intalniti maine sau poimaine as veni si eu sa va vad

minunea mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 95

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

LA MULTI ANI, SONIA! Sa fii fericita alaturi de parintii si surioara ta!

Citat:
citat din mesajul lui violeta29

Salutare! eu ca de obicei nu am somn la ora astaAsa ca googalesc de zor.
Azi am reusit in sfarsit si eu sa ii iau scaun de masa fetei, i-am facut si inaugurarea, si i-am luat si o canita din aia cu supapa si maaare surpriza a baut suculet de portocala cu ea,a stiut din prima sa o foloseasca, nu-mi venea sa cred.
ATB, sunt prin zona, da eram prinsa cu niste felicitari ptr 8 martie pentru bunici
IROLF, felicitari pentru primul dintisor!
OANASM , sa treceti cu bine de puseu! La mine cred ca se manifesta exact invers puseul asta, ca de trei zile este excesiv de cuminte.Felicitari pentru intoarcere,Alexandra inca nu se intoarce de pe burta pe spate .
TURTURICA, mi-am permis sa ma uit si eu la pozele din Grecia, arati enervant de bine.Parca esti o adolescenta
KLA[imi pare tare rau...o imbratisare calda
FLO, sa va fie de bine plimbarea la munte.Condoleante pentru bunic
ANAXENA, e geniala Maria, cea mai nastrusnica pepenasaStai linistita ca o sa comunice ea cand o sa aiba chef
DIARUX, si eu tot cu cartof dulce am avut succes, maine incerc cu brocoli
MADA, sanatate multa la printesa

Intrebare intrebatoare:E ok daca ii fac fetei branzica din lapte de la tara muls proaspat de la vacuta?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Eu am intrebat pediatra si a zis ca nu e nici o problema, sa ii fac linistita branza cu lapte de la tara. E am pe cineva pe lanag Buc, de la care iau saptamanal. Iese o branzaica de vaci, dementiala, mananc eu jumatate. Dar ai grija sa nu o scurgi de tot, sa ii mai lasi zeama, pt ca altfel va iesi uscata si faramicioasa.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui turturica

oana, io i-am dat asa: avocado (desi e fruct, dar nu e dulce, asa ca merge si ca leguma), morcov, pastirnac, cartof dulce, fenicul, dovlecel si dovleac (butternut squash). Astea toate i le-am dat separat, am introdus cite o leguma si i-am dat-o timp de 3 zile. Le-am facut pe toate la steamer in afara de avocado si dovleac si le-am facut ca un pireu, deci nu supa. Dovleacul l-am facut la cuptor. De azi incep sa-i dau combinat, o sa-i fac morcov + cartof dulce + patrunjel radacina. Si tot de azi o sa incep la masa de la 5 cu fructele, o sa-i dau un pic de banana.
Io i-am dat numai si numai bio pina acuma, ca am pasarelele mele.
Noi avem program fix de masa, c-am insistat mult pe treaba asta in ideea ca o sa inceapa cresa si acolo e dupa program, asa ca trebe sa se obisnuiasca.

Mami de Mara (19.08.2008)

De unde reusiti sa luati toate alimentele bio??

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput