Pepenasi de iulie - august 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 16
madina71 spune:
Cine se pricepe la pisici?
De ce pleaca pisica de la stapan sau de ce paraseste o casa?
Sora mea este la a 4-a pisica (si motani si pisici) care ii dispare, sta la casa si e toata ziua plecata la seviciu... Acuma mi-a greu sa cred ca toate or fi murit calcate de masini sau din alta cauza... In casa asta au murit acum 4 ani la diferenta de 3 luni mama si tata... A mai avut si un caine care a murit, dar nu de batranete... O fi ceva dubios in chestia asta?
Din cauza lipsei afectiunii nu cred ca ar fi plecat, ca ea statea toata ziua cu ele in brate, le mangaia toata ziua...
Are cineva vreo parere?
mcoca spune:
Vazut lungana de Aida care probeaza caciulitze. Super faina felicitarea.
Miruna cu poneiul ei galben.
Andreea care mananca singurica.
Maria cea smechera.
Sebastian gata de pescuit.
Mara (anaco) si tortul cel frumos.
Nicholas (atb) dulceatza de bb.
Timea in scaunul ei rosu.
La Multi Ani SONIA!!!!!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
LA MULTI ANI SONIA! SA CRESTI MARE SI SANATOASA! 
Kla imi pare tare rau pt. sarcina pierduta! Te imbratisez cu drag si te
! Sper sa-ti dea DD cat de curand alt bebe!
Flo condoleante! 
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
anaxena spune:
DIN NOU LA SOMN
MA DAU JOS DIN PAT-varianta 1
MA DAU JOS DIN PAT-varianta 2
vizionare placuta
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ankalaura spune:
Madina - auzi ce zice barbatu-miu, cica de obicei nu prea poti scapa de pisica! Nu cred ca din cauza stapanei ar pleca, dar poate nu are soareci sora-ta, si poate ele se duc la vanatoare prin vecini. Sau poate are vecini afurisiti care le prind si le matrashesc?
Ana - ce copchil ai 
ladymina77 spune:
Salutare si de la noi,
Am facut o pauza de cateva zile pt ca am avut musafiri de joi.Casa intoarca cu fundu`n sus stiti voi.Fetita fratelui racita,etc,etc,am facut si vaccinul vineri,maraita rau,plus ca m-a pus pe ganduri dr de familie cu un suflu sistolic la inimioara.Am sunat pediatra si mi-a zis sa stau linistita ca nu-i nimi,ea nu a auzit nimic cand a consultat-o si sa presupunem ca daca ar fi poate fi din cauza unei anemii.Asadar mergem la cardio pediatrica si facem si o hemograma.CARE DINTRE FETE STIE CEVA DE SUFLU ASTA?Eu am citit si cika nu-i problematic mai ales ca trebuie sa se inchida respectivele vase pana la un an daca este.Eu sper sa nu fi auzit medicul de familie bine.In rest am cazut din pat si noi,si cam atat ca ajunge.
Va las ca maraie,mai scriu maine.
Sa aveti parte de o primavara frumoasa!
Flo,condoleante!
Mami de
Andreea Maria 07.08.08
Mami de
Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Fa-te, suflete, copil si strecoara-te tiptil prin porumb, cu motz si ciucuri, ca sa poti sa te mai bucuri!
Violeta_m_tm spune:
Kla imi pare rau ca ai pierdut sarcina
flo condoleante
Oana 
Super energica si dragalasa Maria, Miruna mea abea sta in fundulet
, dar fiecare cu ritmul ei, abea astept sa faca si micuta mea cate face Maria![]()
struluta spune:
Salutare din Bucuresti

Noi am ajuns cu bine, piticu' s-a comportat exemplar pe avion, iar zborul a durat doar o oara...doar ca sunt rupta, dupa ce de dimineata m-am trezit la 4 sa imi impachetez jumate casa
...am avut 3 geamantane de 38 kg
In rest e super fain...Bogdanel si cu nepotelul meu care are 1 an si 3 luni se adora...sunt asa de scumpi cum se inteleg ei pe limba lor![]()
Fetele din Bucuresti, maine (sau in orice alta zi saptamana asta) daca e vreme buna iesim in Parc Cinema Floreasca. Daca aveti posibilitatea sa ajungeti aici sau altundeva prin zona as fi incantata sa ne vedem. Din pacate mai departe nu prea m-as aventura ca noua ne e greu cu taxi cu 2 copii, cu 2 carucioare , etc.
Ladymina: referitor la suflul sistolic, stiu ca baietelul unei foste colege suferea de asta. In principiu nu e ceva foarte grav, dar trebuie regulat moniturizat (ea mergea parca trimestrial la control la Cluj pana la 12 ani) trebuie evitat efortul fizic, dar el s-a vindecat de la sine la 12 ani...si acuma e la un liceu sportiv, face fotbal, etc. Sanatate multa 
Kimmy spune:
Fantastica Maria!Nu-mi vine sa cred cat e de avansata fata de noi
Sa cresti mare puiule iubit 
La multi ani Sonia 
Fetele care au scos de tot legumele din meniu,eu am procedat exact invers.In momentul in care a refuzat sa pape legume,din motiv ca prefera fructele,am incetat sa-i dau fructe,si i-am facut doar legume.Parerea mea e ca legumele sunt mult mai importante decat fructele.Ii dadeam in schimb suc de fructe,sa nu o privez de vitamine...
Capri felicitari pentru dintisorul numarul 5
Profa lasa mama piticii
ca e foarte bine fiu-to 
Vazut si eu pozici noi cu Aida super zambareata,scaun frumos de Sofi,Sebastian de scumpi,Nick de Atb la frizerie,pupici din partea mea la scumpei 
Nu va mai stresati cu cantitatea de papa...Zic eu care ma stresez la randul meu...Timi la 8 luni papa uneori numai 50 gr...cantitatile din carti nu se aplica chiar la fiecare bebe 
Flo condoleante 
Kla imi pare nespus de rau ca nu mai e bebe.Stiu prin ce treci...Acuma la inceputul lui martie trebuia sa implineasca si bebe meu un an...dar nu a fost sa fie
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
AnnaBaby spune:
Fata mea a invata sa se aseze singurica in fundulet!!!

Dupa ce am vazut filmuletele Mariei nu mi se mai pare asa o chestie mare...Fantastica este Maria! 
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11