Pepenasi de iulie - august 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 15
ioana spune:
Asa am facut si eu, i-am scos legumele complet. Vestea rea este ca nici dupa o saptamana de pauza nu le mananca...
diarux spune:
DIDI razi tu razi...noroc ca am vazut pozicile cu AIDUTA si m-am linistiti. ca veneam la tine ca vantu' si ca gandu' cu o falca in ceriu si cu alta in pamant.![]()
ANA_A uite dom'le cineva care nu rade de mine. multam de idee.si deci face cum face calu...
VIO ms mult, foarte sistematic ai raspuns.
Cu laptele de la san ati inteles gresit, sau poate io m-am exprimat ca o cizma. eram curioasa daca a mai auzit cineva asa...Pai atunci daca nu mai e bun de ce sa mai fie, nu?mi s-a parut f ciudat sa aud ca un dr sa zica asa ceva. bine, femeia ii da in continuare, nu l-a ascultat pe dr.da io m-am scuturat...
DR. ANCA si eu am crezut ca o sa fiu paranoica rau cu lasatul in grija maica-mii, dar uite ca nu sunt. (asta ca sa ju mai zica unili persoane...nu dam nume, ANKA, NU DAM NUME) ca o sa fiu o soacra acra. o sa fiu, da nu dion cauze de astea.
. asa. a decurs normal totul pana la urma. plus ca daca iti arde ...fundu si n-ai ce sa faci...lasi cupilu pana la urma cu cineva de incredere.
IROLF felicitari pt dintisor. si multumesc pt info cu "mucul plimbaretz". asa, stiintific, mai inteleg si io cate ceva. totusi mi se pare tare incurcat corpul omenesc cateodata...
OANAAAAA daca si tu te azi de mansardishtii mei...asta e tradare dom'le!!!hm...trebuie s aiau masuri.
ANNABABY ce mishto ca ai doua camere....Spor la cautat si cumparat!
KLA un
.
XENA iete, alta duamna care da o iesplicatie . asa mai da.
IOANA la noi a durat cam doua sapt sa se obisnuiasca cu legumele. i-am dat, am facut aiuza, iar i-am dat, mi-am smuls parul, iar pauza si tot asa. si intr-o zi m-am trezit ca a vrut sa le pape. in ziua aia i-am bagat si carnitza si am crezut ca de aia a papat. dar a mancat a doua zi si fara carnitza. ii da tati sa pape ca la mine nu prea vrea...eu sunt furniozoare doar de tzitzi laptos. i-am pus dovlecel in piure si am fiert cate legume am gasit prin casa. cartoful dulce a fost cel mai bun.succes!
gata ma duc la scoala.
a se observa ca azi nu am pitici. inca. da?
pup iu ol!
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux duamnelor, voi va radeti de o biata fetita nevinovata care e eu????pai de unde sa stiu maica atatea, na. in plus, cred ca de pe vremea sarcinii cand misunau piticii in voie nu v-am mai stresat. 3 la mana, ce daca va intreb?ca sa fiu sigura ca nu e bai. de ex asta cu molfaitul limbii si suptul buzei am zis ca o fi de la suzy. si asa am remuscari ca o foloseste .... daca va deranjez, vorba sora'mii..na...va pun si mai multe intrebari. ![]() tocmai m-a "certat" ANKA pe mess ca sunt paranoia. da, si??? ![]() ![]() ntz ntz ntz.... ma duc la scoala. daca imi mai vin pitici vba mai enervez oleak.aviz ANKUTZELULE!!! mami Ruxandra, in plina forma pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan![]() poezici pentru mamici si pepenasi![]() www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ![]() Andrei Tudor- minunea noastra -The Story ![]() ...inseamna ca infinitul si-a gasit limite ii zarisem grimasa zvarcolindu-se-n catuse de fier aripile sunt inutile acum chiar si cenusa... |
Soroooo - tu esti caraghioasa. Nu vrei sa ma crezi ca e mai bine sa iti pastrezi neuronii pentru mai tarziu...
Si daca mananca suzeta ce? De ce ai remuscari? Fata, cand o incepe sa fumeze pe la colturi ce naiba o sa faci? Mama ei de suzeta cum te impinge la gesturi necugetate
Stai sa vezi cand s-o cafti cu colegii de gradinita, cand o sa ii fie rusine sa duca martisoare la fete, cand o sa ii cada dintii... eheee... ce de motive de ingrijorare o sa ai pe viitor! Si tu te consumi ca scoate limba, mananca suzeta si are un punct alb pe gingie?
Apai cum sa nu te cert! Ca te duci cu capu' pana o trage el din tigara!
PS - moama ce as trage si eu o tigara
anaxena spune:

SONIA 

Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ankalaura spune:
Da bai frate, bezmetica de mineeeeee!!!!

LA MULTI ANI SONIA!

Sa fii sanatoasa si sa o faci in fiecare zi fericita pe mamica ta!
scumpi spune:
LA MULTI ANI SONIA!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii mereu
!
Sebastian, minune mica
flo1980 spune:
Buna!
SONIA
Sa cresti mare si sa fii fericita alaturi de familie! 
tuturor pepenasilor sarbatoriti zilele acestea!
Mada, atb, tecky, oanasm, struluta, dara_d, vio29, Serenity, Didi 
Felicitari tuturor
! 
Noi inca nimic...
Sanatate multa bolnaviorilor!
Iriss cum le zice scutecelor?
Am venit de la munte aseara,(a fost foooaaarte frumos, poze mai tarziu) azi am reusit sa despachetez, a spalat masina non stop, mers in carrefour ca o sa fie ziua sotului (7 martie) si cadouri pt.8 martie si cand ajung acasa primesc vestea ca a murit bunicul (din partea tatalui) 
Acum fac iar bagaje 
Va pup pe toate! O primavara plina numai de bucurii!
Apropo, vazut Thea, ce s-a grasunit
si ce frumoasa este
Mai asteptam pozeee! Ai auzit mami??!
Vazut de altfel toate noutatile pe picasa, frumoasa bostana avem, scuze ca nu mai nominalizez....
Gata am fugit...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
irolf1 spune:
Sonia
Kla
Flo ma bucur ca v-ati distrat la munte. Vreau si eu
Condoleante
Diarux tot asa am inteles si eu, in mare, ca traseul exact nu-l stiu
Cu lapticul de titi eu stiam ca de la 6 luni nu prea mai este bun, cu toate astea eu i-am dat pana la 17 luni. Cat timp a supt nu a facut nici macar o data febra, a luat bine in greutate asa ca nu prea imi venea sa renunt. Acum probabil ca-i voi da si ei tot asa, numai sa am.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
madina71 spune:
La multi ani de martisor!
Multumesc fetele pt raspunsuri in leg cu educarea alimentara a copilului...
oua de rata eu stiu ca nu sunt bune pt copii mici... De prepelita cred ca da....
kla78, imi pare rau!!!! DD e bun si o sa iti trimita alt bb, o sa vezi!
Tecky spune:
LA MULTI ANI SONIA!
Kla imi pare rau ca ai pierdut sarcina.
flo condoleante!
diarux astept poze!
Am multa treaba,scriu mai mult mai tarziu