Pepenasi de iulie - august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

va rog frumos sa modificati listuta pe ca eu nu mai sunt ,am pierdut sarcina,nu dau detalii pt ca nu ma simt in stare

va doresc o primavara frumoasa si cate un buchet mare de pt fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui kla78

va rog frumos sa modificati listuta pe ca eu nu mai sunt ,am pierdut sarcina,nu dau detalii pt ca nu ma simt in stare

va doresc o primavara frumoasa si cate un buchet mare de pt fiecare.

mamica fericita deDenis Alexandru
18.06.2008
http://www.flickr.com/photos/31490517@N07/

mare de la mine si o imbratisare calda!

Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

kla imi pare rau..pupici si un gand bun si de la satu mare ce mai face Denis?

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza fetele!
Scuzati absenta,dar am fost ocupata zilele trecute,am avut o gramada de musafiri,am fost in vizite...

Timi e bine,de 2 nopti nu s-a trezit noaptea pentru papa,decat la 5-6 dimineata.Sper sa nu fie doar ceva izolat.Acuma problema e ca fara masa de noapte,i se reduce cantitatea de lapte la 300 ml/24h...

Se ridica in genunchi si trage toate de pe masuta,ma pupa daca ii cer pupic(e constienta).

I s-a facut o mica iritatie la fundic...ceea ce la noi e nou,si desi era pe suprafata foarte mica,era vizibil chinuita.Am sters-o cu apa cu bicarbonat,am lasat-o putin la fundicu gol,si azi deja e bine.

Sunt in pana de idei si ingrediente pentru masa de la pranz,sa vedem ce incropesc.

Mai revin ca habar n-am ce vroiam sa mai scriu
Va pup

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Vreau sa spun ca am experimentat si eu aseara reteta aia cu tarta de banane Jamie Oliver, si surprinzator chiar mi-a iesit, bine, am avut ceva ajutor de la o prietena, ca eu nu ma pricep la caramelizat zahar, intins aluat, etc. asa ca daca as fi fost singura cu siguranta ar fi fost o catastrofa. Acum partea proasta este ca eu am renuntat la dulciuri asa ca a trebuit sa ma limitez la o bucatica de tarta, chiar daca as fi mancat toata tava

Am inceput sa ma gandesc la mobilier pt camera Ioanei, adica fostul nostru dormitor. O sa mut mobila noastra in sufragerie, care astfel va deveni dormitor, ca la urma urmei n-am nevoie de sufragerie, toti prietenii care vin la noi stau in bucatarie, n-am primit niciodata musafirii in sufragerie. Bun, acum imi ramane de gandit la mobila pt Ioana, si sincera sa fiu eu n-am idei deloc, am cautat eu pe net, am gasit ceva idei, dar va rog si pe voi, daca stiti vreun site, daca aveti vreo idee de eficientizare maxima a spatiului, cu loc de joaca, loc de depozitat jucarii, etc, spuneti-mi si mie. Patul m-am gandit sa-l fac suspendat, ca se economiseste mult loc, sub el poate fi loc de jioaca de exemplu. Bine, pana cand va putea ea sa doarma la etaj vom folosi tot patutul, dar intentionez sa-i ajunga mobila asta pana se face mai mare. Ia uitati-va ce site am gasit, e in poloneza, dar eu ma uit la poze: www.pietrus.pl/" target="_blank">aici.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Ma bucur ca ti-a placut tarta

Cu mobila, sa stii ca te-ai gandit foarte bine sa ii lasi ei dormitorul mare. Pat la etaj, nu stiu daca e o idee foarte buna. Daca la 2 sau 3 ani copilul doarme bine mersi singur, pe la 5 ani ii apuca fricile de mostrii si alte chestii si se dau noaptea jos din pat... Fereasca DD sa uite ca se afla la etaj. Totusi, copiii sunt fascinati - ziua Ar fi super daca ai putea incerca la cineva un astfel de pat... Ideea e ca o data ajunsi la etaj, se sperie de inaltime....
Inca o chestie e ca daca mai faceti un bebe, ala o sa se catere dupa copilul mare sus pe scara.. Alta primejdie...
Dar na, una peste alta, e misto sa folosesti spatiul de dedesubt, sa faci copilului o casuta acolo de exemplu - nu e ok sa ii pui acolo biroul, exista astfel de modele.
Mai sunt modele care au sertare multe sub pat, biblioteca, rafturi. Si asa e ok.
Cu spatiul de depozitare, din toata inima iti recomand ladite cu capac SI NU COSURI! Noi avem de la IKEA. Sunt niste rastele de lemn pe care pui laditele pana sus. Nu numai ca economisesti spatiu, dar jucariile sunt sortate. Dupa un timp, balamucul e garantat oricum. Dar cand tii jucariile in cosuri, balamucul este zilnic. Plus praful. Copilul le poate lua singur, le pune la loc... Stiintific se numeste ca e un sistem de management japonez asta, KANBAN
Cam la concluziile astea am ajuns eu - Eliza are o camera super mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

kla78

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anka mersi mult de sfaturi, o sa tin cont de ele.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

duamnelor, voi va radeti de o biata fetita nevinovata care e eu????pai de unde sa stiu maica atatea, na.
in plus, cred ca de pe vremea sarcinii cand misunau piticii in voie nu v-am mai stresat.
3 la mana, ce daca va intreb?ca sa fiu sigura ca nu e bai. de ex asta cu molfaitul limbii si suptul buzei am zis ca o fi de la suzy. si asa am remuscari ca o foloseste ....

daca va deranjez, vorba sora'mii..na...va pun si mai multe intrebari.

tocmai m-a "certat" ANKA pe mess ca sunt paranoia. da, si???

ntz ntz ntz....

ma duc la scoala.
daca imi mai vin pitici vba mai enervez oleak.aviz ANKUTZELULE!!!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola

Vine primavara, vine primavara!

Capri, Anka - minunate perlele copilasilor

Capri- multa sanatate sotului.

Mada- multumim de surpriza. Cum se mai simte Ari?

Xena, Turtu- sanatate multa fetelor

Doamne Kla imi pare tare rau.

Fetelor, eu am facut urmatoarea miscare strategica- vazand ca Mirunicimea Sa nu pune gura pe legume nici dupa mai bine de 5 ore de la ultima masa, nu ii mai dau legume o saptamana. I-am inlocuit legumele cu alte fructe si rade tot. E bine asa? Ca nu mai stiu ce sa fac- legumele nu le mananca nici daca i le amestec cu cereale sau fructe sau alte nebuneli. Simte gustul si nu-i trebuie, oricat de flamanda ar fi. Ce ziceti, fac bine?

O primavara minunata!

Pupicei tuturor

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

DIARUX Maria mea isi suge buza toata ziua..si nu vrea suzeta si nici nu-i dau dintzii,probabil ca vrea sa-si faca buzele mai groase

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput