Pepenasi de iulie - august 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
dr_anca spune:
Capri sanatate multa sotului, poate nu ar strica sa faca un set de analize 
Mada multumim de urari si de filmulet.
Am citit rapid capitolul asta dar nu prea am ce sa comentez decat ca m-am distrat de cati pitici are profa. Si sunt invidioasa pe cele care lasa bebeii la parinti
eu sunt paranoia si nu am incredere in nimeni, dar oricum sunt pe la 120km ajutooarele asa ca 
Noi am avut febra acum doua sapt aparent din cauze necunuscute dar cu un alt dintisor ca rezultat si nu am mai avut chef deloc de scris doar de citit. Am oprit diversificarea ca a facut si 39.5 intarectal si am reluat-o cu mofturi. Cantitatea maxima mancata este de 70 g si nu depaseste acest prag dar e bine vesela deci asta e. Am vrut sa o mut de la dr de fam care nu inceteaza sa ma dezamageasca desi o cunosc si nu am gasit pe cineva in zona sa o mut.Sa vad unde merg la bilant ca nu ma incanta dr ei ca sa vedem cum am evoluat.
Sara sta in fund mai bine de 1/2 de ora si se joaca dar nu vrea sa mearga de-a busilea, nu vrea sa spuna mama, tata deci intotdeauna sunt pitici nerezolvati asa ca Diarux deschide un club si ma inscriu si eu.
po p u l a tia si va dorim o primavara frumoasa si linstita alaturi de cei dragi!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
irolf1 spune:
Bine v-am gasit in noul anotimp!
Mada multumesc! fff frumos martisorul
Avem primul dintisor!!!! dupa ce se facuse gingia ca o gogosica a reusit sa sparga, asa ca de azi este fericita posesoare una bucata dinte![]()
Alex este la gradi acum. A dat si martisoare la fetite
Tactica m-a dat pe spate, intindea martisorul si fugea
la urmatoarea fetita, dar bine ca a vrut sa dea.
Diarux uite aici ceva despre "mucul plimbaret"
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=62 adica e legatura intre secretiile nazale si otita.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
oanasm spune:

flori felicitari pt dintisor!
noi inca ne chinuim...tot se vede ab sub gingie,...da' dinte ioc
anca si io sunt paranoia in a lasa cupilu cu altcineva...ca deh..ca mine si ca tac'su de buni nu-i nimeni
didi mai..da' e o dulce si o figura Aida ta de numa'
(cred ca am sa-ti spun asta pana o avea fita 18 ani
)
vio (tm) ce a crescut Miruna...iar tu esti o "grassssaaa" foc
vio as asa..ia-o metodic cu profa...poate asa o lasa mai moale cu locuitorii de la mansarda
...auzi acolo...isi suge buza de jos
..mai ruxule mai da' fitu mai poate sa faca ceva in casa aia!?
pt linistea piticilor si Raul suge buza..isi mesteca limba ...
noi suntem asa si asa...adica mucosi de vineri seara
...fara febra dar maraiti
...plus gingia
...plus marele puseu de aprox 6 luni
...deci e tacamul complet
...aaaa...ieri s-a intors pt prima dara de pe burta pe spate

multumim de martisoare
Oana
de
Raul
turturica spune:
neata. Raportam copil mucios si-n consecinta nedormitor noaptea. In plus, sint ingropata cu-o gramada de chestii de la job, asa ca momentul e perfect.
mada, mersi de surpriza de martisor, daca nu va citeam pe voi eu uitam complet de treaba asta, pe-aici nu se sarbatoreste 1 martie.
ooka, hotelul unde am stat noi data trecuta si unde o sa mergem si acuma e www.belvederezante.com/" target="_blank">asta. Ceva poze de la hotel poti sa vezi aici. Noi o sa platim pentru toti 3 (ma rog, la Mara nu e cine stie ce de plata) 90 de euro pe noapte cu mic dejun inclus. In 2007 am luat demi-pensiune, insa acuma am decis ca n-are rost, mincarea e ieftina in zakynthos si preferam sa mergem prin taverne decit sa stam la hotel, deja stim niste locuri cu mincare excelenta si-o sa mergem pe-acolo. Noi n-o sa gatim pt mara, o sa ne ducem cu borcanele dupa noi. Cred ca asta-i solutia optima, deci de bucatarie nu stiu ce sa-ti zic.
Daca va hotariti sa mergeti acolo, v-ar cam trebui si o masina in cazul in care nu vreti sa stati doar la hotel, noi o sa inchiriem ceva de acolo ca sa avem mai multa flexibilitate.
Daca va hotariti sa mergeti sa va orientati spre vassilikos, e zona din sudul insulei mai putin vizitata de turisti si mai pitoreasca, alte citeva zone sint pline de engleji, deci sint bine de evitat. mada stie de ce ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)
oanasm spune:
turtu am bagat si io un ochi la poze
...ce faini sunteti

mada stiu ca la voi dr sunt mai ..relax....si ca acolo se face vaccin daca bb nu are febra, chiar daca-i mucos...dar daca are (putin) rosu in gat? 
Oana
de
Raul
AnnaBaby spune:
Buna fetele!
Sa aveti o saptamana minunata plina de soare primavaratic!!!!E asa o atmosfera faina, pacat ca e inca destul de frig...
Diarux si eu astept sa mai mergem in parc, si stai linistita cu dintisorii, nici Ioana n-are nici urma de dinte, dar nu-i problema...si mie mi-a iesit primul dinte pe la 11 luni, si cica e oarecum genetic, adica sunt sanse mari sa intarzie si la ea.
Didi am vazut pozele cu Aiduta, foarte faine, multumim pt ghiocei! Ce fain se plimba ea cu premergatorul pe la soare afara!
Vreau sa spun ca am experimentat si eu aseara reteta aia cu tarta de banane Jamie Oliver, si surprinzator chiar mi-a iesit, bine, am avut ceva ajutor de la o prietena, ca eu nu ma pricep la caramelizat zahar, intins aluat, etc. asa ca daca as fi fost singura cu siguranta ar fi fost o catastrofa. Acum partea proasta este ca eu am renuntat la dulciuri asa ca a trebuit sa ma limitez la o bucatica de tarta, chiar daca as fi mancat toata tava
Am inceput sa ma gandesc la
mobilier pt camera Ioanei, adica fostul nostru dormitor
. O sa mut mobila noastra in sufragerie, care astfel va deveni dormitor, ca la urma urmei n-am nevoie de sufragerie, toti prietenii care vin la noi stau in bucatarie, n-am primit niciodata musafirii in sufragerie. Bun, acum imi ramane de gandit la mobila pt Ioana, si sincera sa fiu eu n-am idei deloc, am cautat eu pe net, am gasit ceva idei, dar va rog si pe voi, daca stiti vreun site, daca aveti vreo idee de eficientizare maxima a spatiului, cu loc de joaca, loc de depozitat jucarii, etc, spuneti-mi si mie. Patul m-am gandit sa-l fac suspendat, ca se economiseste mult loc, sub el poate fi loc de jioaca de exemplu. Bine, pana cand va putea ea sa doarma la etaj vom folosi tot patutul, dar intentionez sa-i ajunga mobila asta pana se face mai mare. Ia uitati-va ce site am gasit, e in poloneza, dar eu ma uit la poze: www.pietrus.pl/" target="_blank">aici.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
anaxena spune:
buna fetelor
Maria e tot racita ,tusheshte,are muci si parca acum e si ragushita si mai nou am racit si eu,ufff
in rest nimik nou sub soare
azi cica e baba mea!!ce baba mi-am ales!!!viitorul suna jalnic!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Didi81 spune:
Oana,
, si eu nu mai satur de laude
. Felicitari pentru intoarcere! 
Fetelor care dati galbenus de ou pepenasului, dati doar de gaina? Eu am cumparat de prepelita ca ma gandeam sa incep cu de-astea, dar am primit de la tara oua proasptete de gaina si de rata. De-astea are voie?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irolf1 Alex este la gradi acum. A dat si martisoare la fetite Tactica m-a dat pe spate, intindea martisorul si fugeaPiciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08) |
Foarte frumos din partea lui ca a dat martisoare
Eu am uitat
sa-i cumpar la Stefan....asa de rau imi pare...Asta este, o sa dam de 8 Martie la fetite cate o felicitare
Anul trecut i-am cumparat cate un buchet de ghiocei pentru fiecare fetita si doamna educatoare si a fost foarte incantat sa le imparta.
Anul asta insa...ma indoiesc...cred ca se va ascunde sub masa
pentru ca este mult mai timid fata de anul trecut...deh...4 ani.asa,
si bine v-am gasit intr-o zi superba de primavara!
Omul nostru mareee de zapada zace in fundul curtii incepand sa se topeasca...
asa deci, diarux, baba mea va fi pe 7 daca zici ca tine de ziua de nastere, 1+6=7
Mateiu doarme acum, eu rasfoiesc netul, imi caut cadou de 8 martie
avem o pisica! De cateva zile sta pe la noi prin curte, asa ca am adoptat-o. Cea micuta care am mai avut-o ne-a luat-o cineva din curte, a iesit cred pe sub poarta.
Va doresc o zi buna!
sa auzim numai de bine!
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008) micul artist