Pepenasi de iulie - august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asa...ca stiam eu ca mai am un pitic

deci 11. andrei isi molfaie limba si isi suge buza de jos mai ales.ce e asta?? e de la suzy?? sa ma arunc iar???

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Tecky, multumim

Nu ne mai admira nimeni?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

unde fata? baga link

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Moaaama Ruxule, isi suge buza de jos! nasol rau de tot . Acuma serios vorbind, si Aida face asta uneori

Jos kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diarux

unde fata? baga link

In contul comun de pe picasa

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ziceam ca ma duc la culcare...da m-am oprit la pepenasi si de atunci ma tot uit sunt absolut bestiali!

didi, vazut Aida zambareatza, multumim de felicitare!

diaruxuleeee auzi, daca face asa, io zic ca in 2-3 saptamani aveti si voi dintzoc! Si Matei face idem...uneori ma intreb daca va mai ramane ceva din buza asta de jos.... Mai nou...de 3 zile face cu limba in cerul gurii ca si cum ar face calul daca intelegi ce vreau sa spun. O face de la el...io nu i-am aratat inca cum face calul

Ana - mami de Stefan - (august 2004) si Matei - (iulie 2008)
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!Mi-au plecat si mie musafirii, am adormit fata si am intrat rapid ca sa nu treaca de 1 martie

Sa aveti o primavara minunata, sa va bucurati din plin de frumusetile ei, sa iubiti, sa fiti iubite si sa aveti numai impliniri
Si special pentru pepenasele noastre dragi, cate un martisor virtual, primul din viata lor

Recuperez si revin

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Buun , deci cum spuneam...Am avut o zi super frumoasa, Alexandra s-a comportat exemplar, era numai cu ochii dupa finutul cel mic care are doi ani,el de asemenea era topit dupa ea, ii pupa intr-una manutele si picioruseleSi eu care eram convinsa ca o sa fie plangacioasa, ca de obicei cand avem musafiri
Azi a primit de la tati prima floare din viata ei, mi-au dat si lacrimile de emotie, si deja mi-o imaginam primind flori de la baieti
MADA, superb martisorul ne-ai oferit, foarte frumos videoclipul, multumim mult
DIARUX, esti de belea fata, tu ai o intraga armata de pitici.Hai s-o luam metodic:
4-lasa peretii in pace ca varul costa bani si cu criza asta...Nici alexandra nu sta in fund, si nici nu ma stresez in nici un fel desi toata lumea ma condamna ca cica io is de vina ca n-am pus-o intre perneO sa stea el si in fund cand o sa se simta in stare s ao faca, stai linistita
5-finutului meu i-a iesit prinul dintisor la 11 luni, iar fetitei unei prietene la 1 an si trei luni.Si atata timp cat alaptezi eu zic sa nu fii suparata ca n-are dinti, tu stii cat de tare dor muscaturile?
6-si eu vreau sa introduc oul de acum, astept sa-mi trimita mama prospaturi de la gainile din ograda.
10-cum ma sa se branzeasca laptele de la san?Stai tu linistita si dai baiatului san in continuare .Eu una intentionez ca ii dau pina la un an jumate daca ma tine lapticul.e adevarat ca laptele tau nu ii aduce tot aportul nutritiv de care are nevoie, dar pentru asta exista diversificarea, nu?
11-In mod sigur nu e de la suzi, ca se intampla si la noi.Isi mesteca si limba, isi mesteca si saliva, isi suge si buzele si orice alta parte a corpului.Isi descopera corpul putin cate putin, asadar e normal sa faca toate chestiile astea
CAPRIOARA, insanatosire grabnica sotului.Cel mai bine ar fi sa consulte un medic, ameteala poate fi si de la altceva, e mai bine sa previnaSi sunt uimita, al cincilea dintisor deja, pai mititica de asta te chinuie noptile, atatia dintisori crezi ca e sor pentru ea!
ANA_A insanatosire grabnica si sotului tau, pupam Mateiul ca sa treaca tusea
ANKALAURA, abia astept poze cu noul tau look, poate ma inspir, ca mi-am sunat si eu coafeza sa vina sa ma tunda si sa ma vopseasca
STRULUTA, foarte frumos martisorul, multumim
BOTI , si eu cred ca branzica aia era veche.Pupici la gargarita mica
SCUMPI, cum pe 21 martie incepe primavara la voi?Ce ciudatenie, pe-asta n-am mai auzit-o
MADINA, eu cred ca ai procedat corect lasandu-l nemancat .Cred ca e cea mai eficienta metoda
CAMY, ma bucur ca mai treci si pe aici, te asteptam mai des

Mergi la inceput

Iar vorbesc singura pe-aici?
Si daca tot n-am somn am vazut si poze pe picassa
AIDA DE DIDI81, ce frumos sta in scaunelul de masina.Superba si felicitarea, mutumimsi
MIRUNA DE VIOETA_TM, la taclale cu jucarioarele de plus

Mergi la inceput

Ana si Vio,multumiiimi!

Jos kg

Mergi la inceput