Pepenasi de iulie - august 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 11
Caprioara spune:
Is rupta in doo de oboseala, da incerc sa-i raspund Ruxandrei la 2 pitici, ca am culcat cupiii si sotzu bolnav. Ilincai i-am dat iar Peritol ca urla de numa
.
Deci, profa, nu a facut pete de la branza din lapte de capra. Ii dau si maine, sa vedem. Iaurtul nu e gata, si cred ca nu l-am nimerit, ca nu am incalzit laptele inainte
. Astept sa vaz cum mai e maine si apoi incerc sa-l bag 10 min la cuptor, cum zic fetele (Iriss, ma uitai la tini pe blog la reteta
). Dar, trebe sa-ti zic ca nu am mai incercat lapte de vaca de atunci. Trebe sa-mi fac curaj si sa incerc odata si odata...
Dintzii, nu te stresa. De exemplu, lui Matei al meu, nu i-au iesit asa repede ca ei, iar vara-sa nu a avut dintzi pana la 9 luni parca.
Fetele si partea masculina a pepenashilor, multumim de urari, martisoare virtuale, filmulete 

.
Eu nu m-am bucurat deloc de ziua asta, caci sotul e in continuare bolnav. Dimineatza s-a dus la baie si a cazut acolo. A zis ca a ametzit. S-a auzit un zgomot si o mormaiala, dar el are obiceiul de se loveste si apoi boscorodeste si am crezut ca asa era si acum. Cum nu dormisem toata noaptea nu m-am ridicat sa vad ce-i. Dar era cam liniste. Si dupa vreo 30 de secunde aud ca ma striga sa vin. Cand ma duc, era intins cat e de lung pe jos, cu fatza la podea, si zicea ca nu poate sa se ridice. Nu-s ce raceala mai e si asta, ca zice ca are ametzeli si nu poate sa faca nimic. Si tare mi-e frica sa nu o dea si la copii, sau mie, ca nu stiu ce ne facem
.
Va imbratisez pe toate (mamici si pepenashe) si va urez si eu La multi ani de martisor!Am fugit la nani, ca nu mai rezist.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
dia_filipas spune:
Seara buna si de la noi!
S-au intors cheflii de la Cluj... A fost super, mi-am amintit de "tinerete"...cred ca vom mai repeta figura peste cateva luni...
Miruna a fost cuminte, doar ca s-a trezit noaptea din 2 in 2 ore. Saraca maica-mea imi plange acuma de mila, ca nu stia prin ce trec de 2 luni jumate... In rest, parca s-a schimbat la fata, a fost tare ciudata senzatia, desi au trecut doar 3 zile...
Nu cred ca mai apuc sa recuperez din urma, asa ca revin maine, acuma ma duc la nani, ca is franta, o tinem intr-un chef si-o beuta de vineri...
toata pepenimea, si va doresc o noapte buna si linistita!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
scumpi spune:
Capri insanatosire grabnica sotului. Doamne, chiar ca tare nasoala raceala asta
. Multa, multa sanatate.
Sebastian, minune mica
ooka spune:
Diaruxule uite niste raspunsuri
- confiat inseamna conservare prin fierbere in sirop de zahar si dupa uscat. Majoritatea fructelor uscate sunt confiate, dar daca o sa cauti o sa gasesti si uscate simple si chiar uscate bio![]()
- teama de dat fier se resimte mai mult pe partea de varsaturi si scaune moi, nu neaparat constipatie. La noi cel putin s'au manifestat varsaturile. Constipatie deloc, insa daca ti'e teama si totusi vrei sa il dai, poti incerca sa ii bagi pere sau citrice, ca sa fie realizate conditiile necesare unui tranzit normal.
- referitor la dinti, sofi are 2 dintuci jos, cred ca o sa vina si cei de sus. Insa, o fetita a unor cunostinte are tot doi dinti la un an si trei luni, deci relax.
- referitor la branza, io nu i'as da decit facuta din formula daca ii apar pete. E mai sigur, macar pana mai creste nitel.
in rest toate bune si frumoase, multumesc de raspunsurile ref la cereale. Pocu mananca cereale dimineata chioare cu lapte. Dar o sa incerc sa ajung la Pukka food ca aveau niste cereale cu zmeura bio sau vorba ceea, invinsa dar nu ma predau![]()
mami de Sofi
dia_filipas spune:
Va doresc o primavara minunata alaturi de familie!!
Dia
si bebe
Miruna
ana_a spune:
Capri, multa sanatate sotului tau! Sa stii ca si al meu este varza....nu chiar asa ca al tau insa peaproape...si eu stau sa vedem daca vor lua copii sau nu! Nasoala gripa asta!
Pe Stefan l-am vaccinat antigripal si cu el nu am avut probleme
Matei are o tuse uscata specifica laringitei...i-am dat humex, nurofen si sa vedem cum evolueaza la noapte...
Fug si eu la nani ca sunt franta de oboseala.
noapte buna!
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

ooka spune:
offff Capri, sanatate multa la sot si da Doamne sa nu se mai ia raceala si sa se faca bine repede
mami de Sofi
dia_filipas spune:
Capri multa sanatate sotului! Imi pare rau ca e bolnav! Tie iti doresc multa putere!
Dia
si bebe
Miruna
diarux spune:
DIDI 
SCUMPI da, stiu ca nu se da fier in alte tari de soare pline, de aia ezit desi mi-au zis dou dr sa ii dau.
CAPRI ce sa mai zic...of...
sa se insanatoseasca soatza iti doresc!
da lapte de capra de unde ai luat?iaurtul de la napolact din lapte de capra o fi bun??
OOKA pup iu.
ms mult!
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Is rupta in doo de oboseala, da incerc sa-i raspund Ruxandrei la 2 pitici, ca am culcat cupiii si sotzu bolnav. Ilincai i-am dat iar Peritol ca urla de numa . Deci, profa, nu a facut pete de la branza din lapte de capra. Ii dau si maine, sa vedem. Iaurtul nu e gata, si cred ca nu l-am nimerit, ca nu am incalzit laptele inainte . Astept sa vaz cum mai e maine si apoi incerc sa-l bag 10 min la cuptor, cum zic fetele (Iriss, ma uitai la tini pe blog la reteta ). Dar, trebe sa-ti zic ca nu am mai incercat lapte de vaca de atunci. Trebe sa-mi fac curaj si sa incerc odata si odata...Dintzii, nu te stresa. De exemplu, lui Matei al meu, nu i-au iesit asa repede ca ei, iar vara-sa nu a avut dintzi pana la 9 luni parca. Fetele si partea masculina a pepenashilor, multumim de urari, martisoare virtuale, filmulete ![]() ![]() .Eu nu m-am bucurat deloc de ziua asta, caci sotul e in continuare bolnav. Dimineatza s-a dus la baie si a cazut acolo. A zis ca a ametzit. S-a auzit un zgomot si o mormaiala, dar el are obiceiul de se loveste si apoi boscorodeste si am crezut ca asa era si acum. Cum nu dormisem toata noaptea nu m-am ridicat sa vad ce-i. Dar era cam liniste. Si dupa vreo 30 de secunde aud ca ma striga sa vin. Cand ma duc, era intins cat e de lung pe jos, cu fatza la podea, si zicea ca nu poate sa se ridice. Nu-s ce raceala mai e si asta, ca zice ca are ametzeli si nu poate sa faca nimic. Si tare mi-e frica sa nu o dea si la copii, sau mie, ca nu stiu ce ne facem .Va imbratisez pe toate (mamici si pepenashe) si va urez si eu La multi ani de martisor!Am fugit la nani, ca nu mai rezist. pup you all, In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati ![]() Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei poze |
Capri, eu zic ca iaurtul nu o sa iti iasa, nu cobesc, dar daca laptele nu a fost putin infierbantat, nu cred ca va iesi. Eu reteta o am de la pica, la cuptor se pune ca sa devina main inchegat, cam ca cel de cumparat. Altfel, el iese destul de lichid.
Eu zic ca sotul tau sa mearga sa vada un medic, nu e buna treaba cu ametelile, poate mai are si altceva ce s-a agravat pe fondul racelii sau poate este o boala care debuteaza cu simptomele astea. Cel putin eu asa as face!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei