Pepenasi de iulie - august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

vazut scaun de sofipoc

IROLF sincer eu nu am inteles explcatia aia cu mucishoru plimbaretz.pupam pepenasha/

CU VACCINUL da, asa am inteles si eu, ca aclea care era picaturi e acum injectabil.

DIA spor la treaba cu tradusul

ANA_A nu avem cucui.acum e back in biznis, isi exploateaza parintii.

XENOOOO sper ca e mai bine MARIUCA scumpa.

RALU

DANA nu ma speria soro cu cazutul! oare daca il leg de pat??sau dupa caz...

SERBANICA sa va fie de bine dintzisoru'!!!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

MADA

SUPA nu vrea deloc!!!i-am facut piureul mai zemos de vreo doua ori si nu l-a vrut asa.dei nu e buna. apa e kk incontinuare. asa ca...ajung la problema numaru'unu pe saptamana viitoare:

1. daca pipi e galben si e semn de deshidratare iar maimutza nu vrea nik sa bea decat tzitzili lu ma'sa, cum rezolv problema???

CAPRI Cum ramane cu laptele de capra? ca io fac ce faci si tu. deci:

2. daca nu poate papa lapte, ce ii mai dai sa manance in afara d efructe si legumele de la pranz???

CAMY

MCOCA control la ochi???hmmm.. sunt tare curioasa daca se face aici. si daca ma duc si ii zic dr zice ca iar citesc toate porcarelele de pe net.

MADINA de cosolare cu una bucata baiet constipat.si faine bancurili.

ANNABABY cum fu la impachetari??/io ma duc maine sa imi smulg padurea letea ca nu se mai poate. bineinteles tot pe fuga ez iujual.
am fost azi in parc. am stat o multime. de acum poate se incalzeste si iesim.

OOKA cum sunt fructele confiate? adik cum se fac? care e diferenta dintre ele si cele uscate. luasem si io niste caise da pana la urma nu am avut curaj sa ii dau si le-am mancat noi.

ANKALAURA si CAPRI ce cupii geniali aveti cu replicile lor!!!

STRULU de speriat nu, ca nu eram acasa, m-am enervat mai mult.of.

3. pana la urma dam sau nu dam peste mai repede de un an? si daca dam, de la cat?

STRULU multumim de martisor lui BOGDAN.

MADA pt surpriza (apropo, mai e valabila treaba aia cu dvd ul trimis fetelor in romanica sa il facem si noi? )

ANA_A am inteles ca baba e ..aleasa de ziua ta de nastere...asa cica e ultima gaselnitza...adik cifra corespunzatoare zilei de nastere. daca sunt doua, le aduni.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

si acum ca am terminat de recuperat....

Va pup si eu de martisor si va doresc o primavara frumoasa!

iar acum restul problemelor...ca tot vad ca-s singura pe aici...

4. avem 6 luni si 3 sap miercuri. ANDREI nu sta in fund inca, decat daca e sprijinit. cateva secunde maxim.sa ma dau cu capul de ereti deja? sa mai astept.

5. tot nu avem dinti. am inteles ca treb sa am rabdare si ca sa nu ma panichez, da cand vad ca ILINCUTZA are 5 bucati si noi niciunul...ma ia cu frig.

6. ii bag oul de acum?

7. am mai incercat cu branza MILI, i-a placut, dar tot face pete. astept sugestii.mai ales de la duamna BOTI.

8. nu i-am dat fier. tot ma uit la el. da cred ca am sa fac cum a zis cineva (scuze ca nu mai stiu cine) incep cu picaturi putine pana se obicnuieste.desi ma omoara teama asta de constipoatie.

9. i se rup unghiile, adik un fel de exfoliere asa. ca el rascheteaza tot ce prinde cu deshtele.

10. am inteles ca de la o vreme laptele matern nu mai e asa hranitor, ba dimpotriva. recent am vb cu o prietena si dr i-a zis cumnatei ei sa nu ii mai dea bebelinei laptic de la san ca nu mai e bun, cica e ca si cum s-ar branzi. exista asa ceva?????

ma duc sa vad daca mintea mea bolnava mai gaseste si altele.

pupici ol

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Diarux noi avem 7 luni, nu stam singuri in fund si nici urma de dinti , dar nu ma dau cu capu' de pereti, inca......

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Tot eu...eu i-am bagat oul de la 6 luni si o sapt. L-a primit bine.

Cu unghiutele la fel si la Sebastian daca nu i le tai la timp, i se exfoliaza. Oricum ii place sa zgarie cu ele

Eu nu am auzit de lapte de mama care devine nehranitor. Ma gandesc la mamele care alapteaza pana la 1 an sau 2. Le face rau copiilor? Eu nu cred...

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

SCUMPI tu esti normala , de aia nu te dai cu capu de pereti. nu paranoia ca mine.

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Diarux

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ruxule, nici Aida nu vrea supa si in general nu prea se impaca ea cu lichidele. Dar in ultimul timp am reusit sa o conving sa bea ceai Humana.
Si ca tot sunt la subiectul asta, printesa mea vrea piureurile fine-fine, fara urma de bucatele prin ele. Si sa fie totul amestecat impreuna, carnita si nspe feluri de legume, deci o smacolina ciudata.

Azi am incercat sa ii dau ficatel cu brocoli mixate impreuna, si garnitura de cartofi cu ulei de masilne si bulion. Nu i-a placut de loc, a mancat doar 50 g cu chiu cu vai. Prin urmare ceva mai tarziu a devorat aproape 200 gr de mar copt amestecat cu putin iaurt tnuva; maaama ce bun a fost!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Dar de ce vrei sa-i dai fier? Are lipsa? Sau preventiv? Aici nu se da

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Revin: profa, Aida face poimaine 8 luni si de-abia de curand sta putin in fund nesprijinita, dar nu ii place pozitia asta si basta. Eu o las in pace, ca ei ii place in picioare, in fata combinei sa butoneze acolo

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput