LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(194)
Raspunsuri - Pagina 19
nemary spune:
LauraD, vrem poze cu noua roscata fatala 
Shose, nu-shtiu, mami daca ne bagam la o odisee impreuna, tu nu sta dupa mine...tati al nostru zice ca nu mai vrea inca nu bb pt ca nu mai face fata fizic si psihic, nu se pune problema de iubire.
Grati, multa sanatate mamei tale, sa treaca cu bine de operatie.
vazut poze si cu Pletosel, mai da'ce bine tine el creionul in mana. super. daria doar in mana stanga vrea sa tina creionul sa scrie.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Hello, fetelor!
Am citit tot, multumim celor care v-ati uitat la filmulete si/sau poze.
!
Am fost la camera de munca Ilfov, evident ca ce mi-a dat aia de la primarie nu era bun, ca atare adeverinta de la job a trebuit refacuta. Am stat 2 ore acolo, dar a meritat, ca nu am mai facut un alt drum, cu o alta hartie in mana.
Vestea buna pe care mi-a dat-o Miha s-a confirmat! La bebe2 voi avea aceeasi suma de la stat, adica salariul intreg! Asta pentru ca nasc pana cand implineste Mariuca 2 ani.
Deci m-am scos de 2 ori, hehehe!
Laurici, chiar mi-era dor de tine! Eu cred ca te prinde foarte bine culoarea noua. Roscatul e mai tineresc si mai vesel! PO-ZE!
Dupa ce mananc, ca am venit cu o mare foame de pe drum, ma bag la poze cu pletoselul Lalei si party-ul Soniei!
Ramona, felicitari pentru examene!
Elena, nu mai dureaza mult greata, have faith!
Stancuta, stiu cum e sa fii racita, la mine a fost nasol ca nici nu puteam lua nimic.
Si sa stii ca nu e neaparat necesar ca a doua sarcina sa semene cu prima, poate ai noroc de alte manifestari!
Lala, dupa ce mananc, iti trimit si mail-ul promis.
Si tot dupa masa, voi trimite pe transfer pozele de la party, ca Dani a plecat.
Va pup, am fugit!
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (11+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
nemary spune:
Stancuta, multa sanatate si tie. cum ai reusit sa te captusesti?
Dana, parerea mea este ca ai asteptat destul. eu zic sa-i suni azi sau maine si sa le spui ca le faci reclamatie daca nu primesti in 2-3 zile cartile sau banii. cu cat amani cu atat o sa fie mai greu.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary Stancuta, multa sanatate si tie. cum ai reusit sa te captusesti? Dana, parerea mea este ca ai asteptat destul. eu zic sa-i suni azi sau maine si sa le spui ca le faci reclamatie daca nu primesti in 2-3 zile cartile sau banii. cu cat amani cu atat o sa fie mai greu. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
.I-as suna sa le spun ca le voi face reclamatie dar nu prea stiu cum sa imi pun amenintarea in practica.Ce ar trebui sa fac?Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
beinazutza spune:
ziua buna!
inainte de toate tin sa le multumesc din suflet tuturor celor care m-au felicitat cu ocazia zilei mele de nestere.
Nu am mai putut intra sa scriu, dar printre picaturi am reusit sa mai citesc cate ceva.
sanatate multa puiutilor si mamicilor bolnaviori,insanatosire grabnica!
felicitari gravidutelor ! sanatate multa , sarcina usoara si bebei sanatosi.
nu am mai putut intra , deoarece la noi e putin naspa. Patronul nostru mai are o fabrica de mobila , de acolo s-au dat afara 60 de angajati . La noi este un stres continuu toata lumea este ingrozita ca acelasi lucru se v-a intampla si la noi.Parca am ajuns sa ne fie frica unii de altii, in fine sper sa fie bine.
despre noi ce sa va spun suntem bine , ne-au cam chinuit canini ... avem 2 ...in rest este o nazdravanca care nu vrea sa mearga dar nu imi fac griji cand v-a fi!
Felicitari Mariuca , sora fetitei mele ,fata harnica si curajoasa sa o pupe mama de vrednicuta!
va pup pe toate!
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary Stancuta, multa sanatate si tie. cum ai reusit sa te captusesti? |
Uf, cred ca de la birou, ca e multa lume racita pe aici...Sper sa nu ia si Sofia, stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Mi-e imposibil sa stau departe de ea, de fapt ei de mine, deci am cam expus-o...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ioanact spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danonique
.I-as suna sa le spun ca le voi face reclamatie dar nu prea stiu cum sa imi pun amenintarea in practica.Ce ar trebui sa fac?Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Eu as zice sa ii suni si sa ii intrebi cand ajung cartile, daca mai ajung...daca nu, sa iti returneze banii..parerea mea.
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009, 5
de sus - 27.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
9+
IUSTIN sau
IUSTINA
danonique spune:
ALINA
.Le-am mai trimis un email celor de la Humanitas si le-am spus ca explicatia lor cu reducerea personalului nu mi se pare satisfacatoare si ca daca pana la sf saptamanii nu imi vor livra cartile le voi face reclamatie.Acum astept sa vad ce vor face.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Miercuri am programare la dr si presimt ca se va lua din nou de kg mele dar nu mai pot sa fac regim.Stau toata ziua in pat fara nici o activitate si mai rontai cate ceva intre mese.Eu nu ma vad imensa si rontaitul e una dintre putinele placeri pe care mi le mai fac.Ieri tati a cumparat un fotoliu ptr alaptat cu scaunel ptr picioare iar ptr cei mici cate un scaun balansoar sa poata asista la mesele fratiorului.Vreau sa nu se simta neglijati cand va veni cel mic.Stiu ca erau mamici care aveau caruselul de la Ficher price cu telecomanda.Cum vi s-a parut?Eu l-am dus pe cel pe care l-am avut la Albert in Romania si as vrea sa cumpar altul dar nu prea am idei.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
godzila spune:
Danybv, ellena, laura_dimitris, alina23, shose,
va multumim ca v-ati interesat de sanatatea noastra. Am fost la dr in Buc la Budimex sambata si se pare ca totusi a luat alt virus…asa ca a facut o angina acuta pultacee..adica amigdale cu puroi de toata frumusetea drept pt care a luat al 3-lea antibiotic. In seara precedenta facuse 39,3 asa ca l-am bagat repede in apa rece si nu va spun cum am dormit in noaptea aia. Culmea e ca de atunci nu a mai facut febra, e vesel si fericit si mananca normal. Cine e responsabilul? Introducerea Iuliei in comunitate…Iulia le aduce si Vlad le testeaza. Am decis sa o retrag o sapt. pe Iulia de la gradi pt ca imunitatea e scazuta cand iei antibiotic si nu vreau sa mai “pasca” Vlad ceva prea curand. Oricum vaccinul pt 1 an inca nu l-am facut pt ca de o luna a fost bolnav.
Multzumim pt urarile de martisor: alina23, lala, ioanact, lavi, gabby, nicole, shose, mari, stoisor, creata, miutza
Sanatate pt bolnaviori: Matei al Ereenei, stoisor, Antonia a Cristinei, Markus lui Ven, Thea a Laurei, Vanesa lui Danonique, Sonia a lui rlc_sandor
Alina 23 si eu sunt fan Tudor Gheorghe, mi se pare cea mai adevarata voce de roman. Din pacate nu l-am auzit live decat odata la 2Mai…cantand la o shueta…si am ratat toate festivalele om bun…intotdeauna s-a ivit cate ceva, chiar si cu bileletele luate…poate ajung anul asta.
Shose si Iulia era fricoasa…nu-mi dadea drumul la mana…am pus-o in ham si a descoperit ce fan e sa ai manutzele amandou libere..asa a prins curaj…ai incercat?
Laura referitor la intrebarea ta cu imbracatul at cand are febra…si eu tot asa obisnuiesc ii imbrac mai lejer sa nu se supraincalzeasca. Sper sa nu aiba nimic Thea la inimioara.
Andreea, felicitari pt bb mic. Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos.
Danonique si eu am impresia ta. La Iulia nu am stiut ca ii ies dintii…Vlad e tare cantaret. Felicitari pt dinte.![]()
Ramonab felicitari pt gatarea treburilor stresante.
Ven i ti doresc nervi tari sa faci fata socrelei.![]()
La multi ani Alexiei!
Ellenutza, multi ani inainte si casnicie superba.![]()
Lala_d am vizionat pletoselul
Raluca; mi-a placut mult tortul Soniei. ..iar ea o printzesuca frumoasa.
Moama ce cearseaf