LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(194)
Raspunsuri - Pagina 18
Ellenuta spune:
ma duc sa incerc sa inghit ceva ... offf .. ce urasc greata asta din sarcina!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
8+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Buna!Noi am avut o noapte tot cu treziri dese dar parca mai putine decat noptile precedente si surpriza am mai gasit un dintisor in gurita lui ABI.S-a chinuit puiutul dar macar s-a ales cu un dinte si o maseluta in doua zile. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |

URA !!! Felicitari albert !!!
Poate de acum incolo veti avea si nopti mai linistite1
Tu, mami, cum te mai simti astazi ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Fetelor, la concursul clipe de viata, cris a noastra din UK este in top10 cu ambele fotografii 
biencuta ei frumoasa este pe locul 4 si pe 9...
Mami-cris poate mai dai link catre concurs ca sa te mai voteze si alte fete ce nu au facut-o inca.
si Eleni - 05.02.2008
stancutza spune:
Buna zuzici,
Ieri ii ziceam sotului meu ca "cedez carcasa veche de 31 ani contra una de 20" ...dar n-a fost de acord
. Azi doar tsesc putin si vorbesc pe nas, rau de tot. I hate this!
Am racit, de vineri cred- si ieri a fost cel mai rau, cu dureri msuculare, febra, nas curgator etc. Iar azi sunt la birou...
Vreau si eu sa felicit cele doua gravidute noi, GUGU SI ELADEA! Sa aveti sarcini usoare ca fulgul si bebelusi sanatosi si voiosi!
Elle, am salivat si eu cand am citit ce ai papat in week-end... sa stii ca e mare lucru daca poti manca totusi ceva!
Fetelor, oricat mi-as dori eu al doilea copil (si pe al treilea), cand ma gandesc ca iar o sa-mi fie rau-rau cum mi-a fost la Sofia, si cateva luni o sa fiu o leguma care uraste pe toata lumea (inclusiv pe mine), ma lasa tot curajul...
Creata, si la mine primele greturi tot asa au inceput cu reactii violente la mirosurile artificiale gen produse de curatat etc. Si au persistat...mult timp.... Intr-o noapte a trebuit sa fug de urgenta la baie din cauza unei pilote care mirosea a balsam de rufe :-))))
Danonique, imi pare tare rau ca inca nu ai primit cartile, sunt chiar nesimtiti, iar scuza e de doi bani. Sunt totusi una din cele mai mari edituri din Ro, cum isi permit? Eu nu am avut probleme cu ei, te-as sfatui sa faci o reclamatie - fie sa iti returneze banii, sau macar sa iti livreze mai repede coletul!
Vorbeati despre accesul in bucatarie, si la noi e zona semi-interzisa (gunoiul e o tentatie extraordinara!, plus alte nenorociri, ca sertarele le-am blocat). O mai las daca sunt si eu acolo, eventual ii dau niste capace sa le zdrangane pe jos. Dar de ex intr-o zi a tras tare de manerul de la cuptor, care s-a deschis brusc, ea s-a speriat, a dat drumul la maini si a tras un super-cap de gresie
. Dar in rest usa sta inchisa, pentru ca nu vreau sa ma stresez.
Am vazut ca iarasi avem clopotei bolnaviori, Matei, Thea, Sonia, puiutii lui Ven...nu mai stiu, sper sa nu fi uitat pe nimeni. Le urez insanatosire rapida!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
danonique spune:
ELLENUTA ma bucur ca v-ati simtit bine la botez.Abia astept sa pot iesi si eu ca simt ca o iau razna de la atata monotonie.Desi nu sunt amatoare de peste parca as gusta si eu o ciorba asa ca cea descrisa de tine.
VEN am vazut ca ai musafiri nepoftiti.Sunt culmea soacrele astea mai ales cand pica pe neasteptate si nu ai timp sa te pregatesti psihologic ptr a le putea suporta.Multa rabdare.
LAURA D cred ca iti sta foarte bine cu noua culoare si abia astept sa pui poze.Aftele au trecut.Am folosit AFTAMED si se pare ca a avut efect.Ieri Vanessa a mancat normal.
ALINAKALOS ma bucur ca v-ati simtit bine la nasi si imi pare rau ca esti racita.Sper sa nu fie nevoie de operatie.
LALA l-am admirat pe pletosel.E un pui tare frumos si inteligent iar pe tine vroiam sa te intreb unde gasesti atata energie?Esti de admirat!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
laura_dimitris spune:
fetelor, am si eu o intrebare.
S-a intamplat cumva la clopoteii vostrii ca atunci cand maselutele sparg gingia sa apara si sange la gingie...???
Nu este cazul lui eleni ci al ioanei - nepotica mea...
Este sora-mea ingrijorata ca pe langa sange se vad si bucatele de piele cu sange.
Prima data a crezut ca este zgariata dar a vazut ca este clar in locurile unde ii ies maselutele...
si Eleni - 05.02.2008
danonique spune:
RALUCA ma bucur ca petrecerea a iesit bine.Am vazut pozele si sunteti o familie tare frumoasa.SONIA e o scumpa cu niste ochisori mortali si a fost foarte eleganta cu rochita ei rosie.Mancarea mi s-a parut foarte buna si mi-ai facut pofta de oua umplute.Desi nu am voie cred ca ii voi spune mamei sa imi faca si mie.Tortul cred ca a fost foarte bun si nici nu ma mira ca nu ti-a ramas aproape deloc.
RAMONA felicitari ptr sesiune.Bine ca ai terminat si cu examenele si cu renovarea si asa vei putea sta mai mult timp pe forum.
GRATIELA felicitari ptr kg pirdute.Sa dea DD sa ajungi la greutatea pe care ti-o doresti desi mie nu mi se pare ca ai avea nevoie sa slabesti.Cat despre antibiotic nici dr nostru nu ne da decat in cazuri extreme.
Multa sanatate mamei tale si sper ca operatia sa se desfasoare fara probleme.
34+
poze albert
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris fetelor, am si eu o intrebare. S-a intamplat cumva la clopoteii vostrii ca atunci cand maselutele sparg gingia sa apara si sange la gingie...??? Nu este cazul lui eleni ci al ioanei - nepotica mea... Este sora-mea ingrijorata ca pe langa sange se vad si bucatele de piele cu sange. Prima data a crezut ca este zgariata dar a vazut ca este clar in locurile unde ii ies maselutele... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Da e normal, sa nu se ingrijoreze . Nu la toate maselele fac asa dar uneori se intampla. Un pic de tantum verde spreiat pe locul ala si e ok.Plus ca-i amorteste gingia si nu o mai doare.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
Danuta hai ca nu am chiar atat de multa energie
doar ca nu am incotro ![]()
Cum e probabil si la tine si la toate fetele 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
danonique spune:
STANCUTZA
si multa sanatate!Sper sa treaca repede raceala!Cat despre Humanitas mai astept inca vreo doua saptamani si daca nu apar le voi face o reclamatie.E posibil sa imi dea banii inapoi?Eu nu prea cred!LAURA nu stiu ce sa spun de sange atunci cand maselutele sparg gingia.Ai mei nu au avut sau poate l-au inghitit.Oricum e tare diferit de la un copil la altul.Sper sa-i iasa repede maselutele nepotelei si fara dureri.
34+
poze albert