LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(194)
Raspunsuri - Pagina 17
ramonab spune:
Ceau fetelor!!!
LalaD, imi vine sa-i pap ochii aia negri(asa se vad in poze, negri) si mari a lui Pletosel.I-ai pus interzis in bucatarie?Al meu are acces si inca acolo ii place tare mult.
Vad ca si el se cocoteaza. al meu abia acum a invatat sa se urce in pat.O data s-a chinuit, a doua oara intr-o secunda a fost sus.Tare ii place pe pat sa se arunce in fund, se ridica iar se arunca si rade de nu mai poate.
Raluca ce tort minunaaaat
Sonia a fost o minunata in rochita ei rosie si eleganta.Ma bucur ca a iesit bine petrecerea si v-ati simtit bine.
Vad ca ati jucat si biliard, super.Si mie imi place sa dau o bila.Todeauna le bag din greseala 
Imi pare rau totusi de Sonia ca a facut un pic de febra.Sa de-a domnu sa nu fie nimic.
Ven
scuza-ma, am vrut sa scriu Mateias, si a iesit Mathias. 
Clopoteii bolnaviori, cum se mai simt?
sa ca faceti bine.
Alexia 28, La multi ani, sa fii sanatoasa si iubita!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
danonique spune:
Buna!Noi am avut o noapte tot cu treziri dese dar parca mai putine decat noptile precedente si surpriza am mai gasit un dintisor in gurita lui ABI.S-a chinuit puiutul dar macar s-a ales cu un dinte si o maseluta in doua zile.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
ralu hehe .. ce frumos ati petrecut la turta printesei! tare eleganta domnisorica voastra! e superba .. are niste ochisori tare frumosi! desigur ca am salivat la bucate ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
8+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
eladea2005 spune:
Lala, Laura, ALina si restul fetelor...multumim frumos de urari...astept sa vad si confirmarea de la medic, cum spuneam...
a venit asa de repede...nici nu ma gandeam...
inca nu-mi vine sa cred...trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea...![]()

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Lala_D spune:
Ramo la mine in bucatarie tot timpul sunt lucruri periculoase gen oale pe foc sau in cuptor, cosul de gunoi este la vedere si nu am unde sa il ascund, sertarele si dulapurile nu se pot bloca si nici sa le eliberez nu pot ...asa incat portita este absolut necesara ![]()
Decat sa stau cu frica in san sau sa trebuiasca sa-i spun ca nu e voie mai bine asa ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Salutare la toata lumea ![]() Poze noi cu pletosel : http://good-times.webshots.com/photo/2902471080102115265CPlPGj Citesc din urma si revin O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Lala, ce dulce e fetita ta...sa-i pap pletele si ochisorii...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
rlc_sandor spune:
Ramo,si eu cred ca nu mare lucru,cu febra,poate agitatia de acolo ...
Elle,sorry pt pofta
tortul l-am ales cu greu,dar si noua ne-a placut ,l-am comandat de 3,5kg a iesit de 5,7 si de abia am dus acasa o bucata,matusa mea cu norele si fii au "curatat "si tava![]()
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
laura_dimitris spune:
LalaD vazut cu bucurie fotografiile cu pletoselul scump 

Bineinteles, pe mine m-a emotionat aia in care fratiorul il invata sa deseneze
!!!
RLC - ce printesa frumoasa ati sarbatorit si ce bine ati petrecut !!!!Spor la dieta!!!
Roxanici, ce faci ? unde sti ?
Ema, si tu lipsesti la apel...![]()
Miri, abia astept sa intri sa ne povestesti cum l-ati sarbatorit pe micutul-mare bruno si sa ne arati si fotografii cu cretulinul scump !!!
Despre mine,... lumea - colegii de serviciu - este bulversata dar, din fericire, se pare ca in sensul bun al cuvantului
, de schimbarea de 180 de grade a culorii mele de par.
Deja parca ma simt si eu mai tanara, mai frumusica...
Se pare ca ma prinde culoarea asta chiar mai bine decat eternul meu blond ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Lala_D spune:
Laura eu vreau poze
mai ales ca si eu caut o nuanta de roscat ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
grati.ela spune:
Raluca am dat jos 2 kg in 10 zile...nu e mult dar e ceva! Sunt bucuroasa insa ca nu mai salivez toata ziua dupa dulciuri si parca mi s-a mai si micsorat stomacul...urmeaza o perioada de mare stres pt mine si e f. important ca mintea mea sa nu o ia iar pe aratura mancatului in nestire. Off! Lunea viitoare mama mea se opereaza...ii pun proteza totala de genunchi. Am asa mari emotii....
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/