Colectia de toamna - iarna 2005 (230)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI FERICITI, DELIA!
vad ca vorbiti despre cadouri... eu am 15 ani de experienta cu cadourile,fiind invatatoare, am primit si frumoase, si mai putin frumoase, cred ca oamenii doresc sa iti arate ca te apreciaza, dar nu au aceleasi posibilitati... oricum eu nu notez copilul dupa cadouri,nu? as prefera, la fel ca GABITACO, un buchet de ghiocei decat ceva inutil si de prost gust, dar copiii si parintii lor se simt bine cand iti fac un cadou, asa ca le multumesc si le sortez, nu toate mi se potrivesc... sa nu credeti ca le dau altora, cele gen bibelouri kitch, sau mai stiu eu...
va doresc o primavara minunata, sanatate si fericire tuturor!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Delia, sa ai o viata frumoasa, cu bucurii din partea fetelor tale dragi si multa dragoste din partea sotului!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Din ciclul "toate mi se intampla numai mie" sa va povestesc ce am patit: aseara cand ma pregateam sa ma culc, cu gandul de a ma trezi devreme ptr a fi prima care-i ureaza LMA Deliei, am zis sa intru pe internet banking, la Raiffeisen, sa vad cati bani mai am pe card (am unul special pentru plati online, nu pun multi bani pe el, maxim 5 milioane). Si soc (vorba Patrulesei), nu numai ca nu mai aveam cele 2 milioane pe care le depusesem acum 2 zile, dar eram datoare bancii 170 milioane (lei vechi).
Asta in conditiile in care e card de debit, fara overdraft, adica - cat depun atat cheltui, nu ma imprumuta banca cu nimic. Am facut plangere azi dimineata la ei, inca se investigheaza. Banuiesc eu ca ar fi o greseala a unui angajat aiurit, ca un hot nu poate fura decat ce depusesem. Chiar sunt curioasa cum se finalizeaza treaba.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

felicia74 cred ca in locul tau faceam atac de cord...
Ei... de aia nu e bine sa folosesti cardul de credit pt plati on line...
Sa dea domnu sa se crezolve cat mai repede... ca e stresanta situatia...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

La multi ani, Ripley! Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa! Sper ca ai reusit sa te odihnesti mai bine in ultima vreme.

As vrea sa scriu mai mult, dar ma doare tare rau si nu pot sta pe scaun. La doctor merg luni, ar fi trebuit azi dar azi nu vine dr.

adaug numai ca m-am inveselit f tare vazand cum danseaza Amalia, de unde a invatat, domnule, asa miscari cool? si ce patrunsa e de moment si de muzica :)

Mergi la inceput

Gabi e de debit, de aceea nu-mi fac mari probleme.

Da, Amalia e mortala, danseaza ca la un carnaval brazilian.
BB_alinus frumoasa vacanta, am admirat apa limpede.

Noki am admirat acum cateva zile si pozele cu Sarah, recunoscusem rochita, frumos sa vezi cum arata in aceeasi hainute si cand era bebe si ca domnisorica.

Noi ne pregatim de inscrierea la gradi, nu stiu de ce anul acesta inscrierile se fac asa devreme. Avem 2 optiuni - o gradi mai mica "step by step", dar cu locuri mai putine, nu stiu daca intram si una renovata maaaare, dar care are cam multi copii in grupa (30). Acum, cum ne-o fi norocul, desi as prefera-o pe prima.

Madau condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Multumesc din suflet de urari, va doresc si voua numai fericire si impliniri. si tuturor.

Din pacate, ne termina epidemiile de-o vreme, nu stiu de ce nu se mediatizeaza deloc, situatia nu e roz, la Ana la gradi colcaie virozele, a facut si ea, a adus acasa, a luat mama, apoi Iris, acum au ambele fete otita virala. Asa ca, exclus colectivitate o vreme, iar Ana va merge la gradi doar daca vad eu ca cei bolnavi sunt lipsa, nu bantuie cu mucii pe piept si febra printre cei ok.

Nu mi se pare normal ca platind la o gradi particulara tocmai in scopul de a-mi duce copilul undeva unde sunt copii putini si mai bine ingrijiti, sa nu se trimita acasa cei bolnavi, ca se vede pe ei. Parintii sunt nesimtiti.

Pup fetele si copiii dulci, merg la livrat antibiotice

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ripley, cu intirziere iti doresc si eu toata fericirea din lume alaturi de fetele tale minunate si de sotiorul tau drag.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ripley, La multi ani cu SANATATE, bucurii, fericire si impliniri.
catutza, madau, condoleante pentru pierderile suferite.
Cadouri... , parerea mea. Marchezi un Craciun sau un 8 Martie prin ceva specific, o felicitare, un ornament, un ghiocel, un martisor etc. Am primit de Craciun mai multe, singurele care mi-a placut f. tare: ornamet din crengute de brad, facut chiar de elevi, coronita, tot de elevi facuta, o am si acuma atarnata la usa. Azi am primit un martisor, cand am ajuns acasa imi zice Stef ca e de argint (si asa si este, o bijuterie de agatat la lantisor legata cu ata de martisor).
Despre noi: abia am scapat de conjunctivita bacteriana, luata tot de la gradi. Din fericire a facut o forma usoara, s-a chinuit doar 3 zile, dimineata nu putea deschide ochii. Acum e bine, maine avem serbare si sunt invitate doar mamele. Noi am strans bani, punem in plic, se stie f bine dc .
Pt 1 Martie am mesterit impreuna cu Elise (mai mult eu decat ea ) cate o felicitare pt educatoare. Modelul asta, corap poate te scot din incurcatura . Noua ne-a iesit asa: Felicitare.
De sapt viitoare incep cursurile la Oracle, luni avem simularea de conferinta cu test de microfon, miercuri primul curs.
La noi la scoala e nebunie, administratorul de sistem si-a rupt piciorul asa ca cei din catedra de info i-au preluat sarcinile. Si nu-s putine, pana la 1 apr tb sa actualizam pagina web a liceului, concursuri, olimpiade etc. Acum 2 sapt am stat intr-o sambata 12 ore (facut diplome, situatii etc).
Va pup, poze nu am apucat sa vad decate ale bb_alinus, superbe, iar Ameli e o dulce cum danseaza.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mai, pai eu le-am dat cate 1 cutie de bomboane si cate 1 set sau un colier facut de mine si cate un buchet de frezii albe&mov (ca imi plac mie de mor. de craciun le-am facut eu si cu andrei felicitarile, dar acum nu m-am organizat cum trebuie si nu mai aveam timp suficient). by the way, o felicitare care sa-mi placa mie era la diverta 10 lei, punga in care am pus cadourile 5 lei, cutia in care am pus zorzonul 10 lei (si de-abia am gasit cutie de carton cu textil si nu plasticele chinezesti oribile). chestiile astea adunate mi s-au parut mult. adica 25 de lei numai ämbalajul. cadourile chiar le-am facut cu placere.
flori si bomboane/cafea iau si eu la restul personalului pe 9 martie.

ah, la serbare afost suuuuper, s-au distrat copiii super

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput