Colectia de toamna - iarna 2005 (230)
Raspunsuri - Pagina 14
lavi02 spune:
Mitza fac galerie pro gradi, mie mi se pare ca Nati a progresat mult de cand e la gradi!
Mihaelutat spune:
Lavi sunt total de acord, insa trebuie sa gasesc pila sa il accepte acum si mai ales timp sa merg la gradi sa discut.
Mita
corap spune:
am uitat... azi am serbare la andrei la gradinita... de fapt 2 serbari, serbarea la engleza
si serbarea de 8 martie. am emotii
, mai ales ca andrei are o poezie nasoala si nu m-a lasat sufletul sa-l "indop" cu ea, pt ca-i o porcarie si nu consider ca l-ar ajuta cu ceva daca o stie. el e f incantat de enleza, repeta cantecele aseara, inclusiv "happy birthday"
si mi-am rupt pingelele aseara sa caut felicitari, toate librariile (CLB) sunt inchise pana pe 9 martie (asta am aflat dupa ce am batut vo 4, fiecare avand la usa minunatul afis). felicitari ma fac pana diseara.
sincer, m-au cam falimentat zilele astea, m-am saturat sa tot dau bani pe pungi de cadouri si ambalaje, cred ca m-au costat mai mult ambalajele decat cadourile propriu-zise 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
Noki_Lara spune:
Of, mai Corapino, tu nu stii ca la categoria sociala de educatoare conteaza NU ambalajul, ci continutul lor? Spor la serbari! Da-n pleazna poeziile. Niste inutilitati.Bleah. UA poeziilor!!!!
Mitza- si tie spor la spaguit.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
corap spune:
nu stiam, mai noki. sincer, habar n-am ce le unge sufletul
(ma rog, ele's f dragute, da' nu stiu niciodata la ce se asteapta de la mine
)
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
lavi02 spune:
Ba mie educatoarele nu mi-au dat senzatia ca nu conteaza ambalajul, gestul, o floare si ca ar prefera un kil de carne. Deloc.
Chiar imi povestea o educatoare cu care am fost mai apropiata ca bomboanele i le duce bunicii ei de la tara care e foarte incantata, ca primeste uneori parfumuri proaste cu care n-are ce face si ca i se pare un gest nasol ca parintii vin cu cadouri la educatoare si nici macar cu un ghiocel la ingrijitoarele care au salariu foarte mic si muncesc foarte mult, sunt putine la nr de copii; ele fac si curatenia, pun/strang masa, ajuta copiii la imbracat/dezbracat, mancat/WC samd.
mandyksch spune:
Delia, multi-multi ani fericiti alaturi de familia ta. Sa aveti parte de o viata luuunga si plina de lucruri bune. Va 
ioana_77 spune:
Mai, pe mine m-ati cam pus pe ganduri cu cadourile pt gradi, deja tre' sa fac lista. Sunt perfect de acord cu ingrijitoarele, la Maria sunt extraordinar de implicate, mi se pare chiar mai mult decat una din educatoare (care nici nu e super simpatizata de copii).
vazut si eu poze cu bb-ii proaspat crestinati, iar mi s-a facut dor de bb mic
Sa va traiasca, fetelor!
maria_alexia spune:
La multi ani, Ripley !! Sanatate multa, energie, armonie si spor in toate! 
Eu una zic ca se cam exagereaza cu cadourile pentru gradi. Una e un martisor, o floare, dar chiar pachete pentru toata lumea ?? 
gabitaco spune:
Ripley La multi ani !!!
Multa sanatate, fericire si numai impliniri. 
Cadouri pe educatoare...???/ Eu sunt imoptriva.
Eu educatoarei Mateei i-am cumparat de Craciun...ca pana atunci a mai mers la Gradi, o cutie faina de bomboane si un buchet ffff frumos de flori.
Sunt impotiva parfumurilor, cremelor, sapunurilor, cosmeticelor...pt ca tin de intimitatea fiecaruia. Si eu, lucrand in invatamant...va spun sincer ca ma bucur mai mult de un buchet frumos de flori decat orice alt cadou.
Am primit, de 13 ani de cand lucrez in invatamant, de la parinti si elevi si cadouri inutile sau de prost gust (pt mine), care stau si acum depozitate in magazia mamei... asa ca, consider ca daca nu poti oferi un cadou deosebit, care sa ii faca intr-adevar placere persoanei careia il oferi...mai bine o floare si un simplu martisor.... e mai discret si arata totodata si respect pt persoana in cauza...asa consider eu.![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...