Colectia de toamna - iarna 2005 (230)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la multi ani, ripley, multa sanatate, fericire, bucurii si SANATATE!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vaaaaai, ce mare s-a facut Stefania!Si da, Bogdanel mi se pare si mie neschimbat! Sa-ti traisca micutii, Gandacel, sunt tare dulci!Mai vrem poze, da' pune-le si tu pe un site, ceva... si mai multe si mai clare si mai luminoase.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki simpatica foc Sarah cu gandacii, cred ca a mostenit simpatia de la mami .
Nati aseara pe un ton semi-miorlait: "vreau la maaareee".
Biograd na Moru. La mijloc intre Zadar si Sibenik. Sa poata ceilalti sa acceseze Plitvice intr-o excursie de o zi. Iar noi sa fim aproape de parcurile Krka si Paklenica. Plus Zadarul vreau sa-l revad mai in amanunt, ca data trecuta a fost cam by night.

Mergi la inceput

Lavi, super strategie. Ca de obicei.Si mie mi-a placut mult din poze Zadar-ul.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu sunt curioasa si de faleza cea noua, cica au construit o faleza noua cu niste tuburi care "canta" cand vine valul.
Viiisaaaam la vacanteeee... Eu folosesc asta ca terapie anti astenia de primavara, depresia de intuneric de iarna samd.
Anul asta vacanta fara copii va fi cu cortul in Apuseni, de abia astept si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ripley la multi ani iubita, sa fii sanatoasa, voioasa si la punga groasa!

Vad ca sa vb de vacante, maine mergem sa dam si noi avansul pt vacanta de vara, abia astept.. (vacanta, nu sa platesc)

Vroiam sa va intreb ce DVD-uri ii mai pasioneaza pe cei mici? Miruna a facut o pasiune pt "Clubul lui Mickey", l-a vazut de peste 20 de ori cred, il stie pe dinafara, spune replicile inaintea lor. A avut etapa "Wall-E", "Cartea Junglei", etc... Ieri i-am luat DVD-ul ala cu Magic English, ii fac astia reclama la TV..pare interesant. Mai dati-mi va rog idei, ca daca il mai vad odata pe Mickey & co ma spanzur de limba

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Madaule, noi suntem blocate zilele astea pe Cenusareasa. Ma scoate din sarite. Nu mi-a placut niciodata, darmite acum. Preferata mea ramane Ariel - 1 si 2. Unde mergeti in vacanta si cand?

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

La multi ani voiosi, plini de bucurie si fericire, delia. Sa iti traisca familionul.
Roxi Titi e bine, putin mucios, si plin de dor de Sarah, Daria si Nichita, pe care nu a apucat sa ii mai vada din cauza programului meu infernal. Sper sa pot sa imi reiau obiceiurile de iesit la plimbare, mai ales cu vecinele de parc pe care nu le-am vazut de un secol.
Am uitat sa va spun ca in vacanta Titi a fost la ai mei si l-au dus la o gradinita din Targoviste la care am fost si eu si la fosta mea educatoare. S-a simtit minunat asa ca acum imi intind antenele sa gasesc o pila sa il duc din aprilie la gradi in Bucuresti. Mi-a facut acolo si o felicitare in avans de 8 martie, superba, mi-au dat lacrimile si a invatat si o poezie, cu prezentare si reverenta de final cu tot.
Gata fug la galere.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mada, si Daria trece prin perioada "Clubul lui Mickey" ... Si pe mine m-a innebunit, dar neavand discul se uita numai sambata si
duminica dimineata pe tvr1. Oricum Daria e foarte incantata de personajele Disney - Chip si Dale, Donald, Goofy, Dumbo (pe acestea le cere acum)
O sa-i iau si eu Magic English.

Noki, dulce tare Saralina!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Miiiitzo, aseara am tras un parc cu Erika si ulterior si cu Daria, dar am aflat de la spioni ca Tzitzi era nitel racit, deci nu te-am mai sunat. Sa faci bine sa-ti anunti mini-bocul ca avem nevoie de colegi de joaca in parc si deci sa te mai lase in plata Domnului. Sau ma rog, in plata noastra.

Varsta Sarah

Mergi la inceput