Colectia de toamna - iarna 2005 (230)
Raspunsuri - Pagina 12
Noki_Lara spune:
Lavi, eu detectez mirosul de vacanta din aer...

Initial chiar vroiam sa te intreb direct daca mosmondesti la a doua cazare, da' am zis ca prea suna a Big Brother..![]()
Hopa...ia s aintru io pe cartea fetei.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
nu mosmondesc this very moment, acum rulez niste teste, inainte de asta am avut ceva complicat de facut. Cazari caut seara acasa, in timp ce fetele fac tampenii (aseara au facut sul covorul din sufragerie
). Dar recunosc ca asta mi-a fost ocupatia in ultimele seri.
joy04 spune:
buna dimineata.
Ioana multam de sfaturi. Chiar am vorbit cu ea aseara si i-am transmis.
Acum o lasa vreo 2-3 saptamani in pace pe pitica ca tocmai a dat-o la cresa si nu vrea sa o streseze si cu luatul titzei.
Gandacel ti-am ramas datoare cu un raspuns, daca mai cantaresc kinderii. O mai fac, cand si cand, cand ma mai cantaresc si eu, ei vin gramada peste mine si ca atare ii sui pe cantar.
Doar ca atunci am facut-o special ca trecusem de la pampers 4 la 5 in 2 saptamani si eram curioasa cat a luat ca era evidenta schimbarea.
Am vazut si eu toate pozele.
frumosi copii, frumoase mamici.
Gandacel spune:
Ei, uite ca m-am uitat si eu la poze cat au dormit copiii. Tare frumosi sunt si mult au mai crescut. Iar fetele... sunt domnisoare!
Am mai pus si eu cateva poze cu copiii mei, ca nu mai aveam de multa vreme. Ai mei tot figurite de bebelusi au, cel putin asa mi se par mie. Tati o cam alearga pe Stefania pentru fotografiat, nu vrea deloc sa stea! Bogdan e mai artist, daca ii zice sa zambeasca, o face!
Joy, si eu tot la schimbari din astea evidente ma cantearesc!
Am facut-o inainte si dupa nastere!
roxisialexia spune:
neata neata!!!
hop si eu, hai sa mut subiectul pe peima pagina 
visand la pozele din elevetia care nu mai vin
.....
Daca in bora bora ne putem caza pe apa, romanii au fost mai inventivi..ce ar fi sa dormim in www.harmonie.ro/casadincopac.html" target="_blank">COPAC 
Incep sa se arate semnele asteniei de primavara, dar stiu cum sa o combat![]()
alina, sa va fie de bine! tyare frumoase fetele
, apa este minunata..poti sa detaliezi cum a fost? cum s-a simtit miss?
madalina, sincere condoleante!
lavi, "calatorului ii sta bine cu drumul", tare ma bucur pentru voi sigur va fi o vacanta minunata. si pe semne si prietenii vor fi la fel de incantati, pentru ca ei au incredere in tine. pune si linkul la a doua cazare 
bicule, sa va fie de bine! ce bine ca poti sa eveadezi.
mara, frumoase pozele si copilasii ![]()
meemsy, pe voi va admir mereu. super ca pastrati traditia martisorului
!
gandacel
, mult succes!
mitzule, multa santate
ce mai face alex?
miha 80, ai fost la dr? ce mai face noul membru? ![]()
soanso spune:
Delia,LA MULTI ANI,tot ce-ti doresti sa ti se implineasca, multa sanatate si numai bucurii alaturi de familia ta reusita!

La Sorana la gradi se face serbare de 8 Martie ,e luni de la ora 10 tb sa-mi iau o zi libera .
ieri ia curs la gradi sange din nasuc,mi-a zis ia aseara ca a intins-o educatoarea pe jos cu manutele ridicate...
Miha80 ,nu am gasit inca gelul respectiv...mai caut!
tu cum esti ,cum te mai simti?
lavi02 spune:
Ripley
La multi ani!!! 
Sa fii sanatoasa, iubita mult de sot si fete, sa-ti fie copiii sanatosi si sa poti sa te imparti intre toate! 
Gandacel ce frumusica-i Stefania creata cu ochi mari!
Si Bogdan e frumusel, sa va traiasca!
anda, mitza vazut poze pe facebook, ce sa zic, voi mistoace, locurile super, dar brrr! cata zapada!
Roxi www.maimare.hr
Prietena mea m-a sunat aseara ca nu a apucat sa se uite decat f putin, dar zice OK. Asa ca am confirmat, sper sa fie misto.
Preturile ne ies ceva mai mari decat scrie pe site pt ca se aduna si copiii cu diverse reduceri. Am ales statiunea asta pt pozitia ei centrala fata de mai multe locuri pe care vrem sa le vedem.
camelia_daniela spune:

La Multi Ani, Delia! Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii, noroc si tot ce e mai bun si mai frumos alaturi de minunata ta familie! 
Gandacel, foarte frumosi puiutii tai! (pe Stefania nici nu mi-o mai aminteam, da e frumoasa foc!
) Bogdan e neschimbat!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
Noki_Lara spune:
Mneata!
Delia, azi de dimineata primul lucru cand m-am trezit, nu mai stiu cum si-n ce context, dar la tine m-am gandit (fara sa stiu ca e ziua ta azi)
. Si cand vin stupoare...asa ca sa-ti tragem o uratura-muratura: sa fii sanatoasa, ca asta-i de baza, norocoasa, ca si asta e, iubita- se poate fara?
si desigur, cu portofelul plin de lovele!

Lavi- faina vila si din harta pare f aproape de valu'-valu. In ce localitate e, ca nu m-am dumirit?
Ma duc sa bag si eu un ochi la poze gandacesti.![]()
Apropo de asta...Sarah, azi de dimineata, uitandu-se in cartea cu Bambi care are la un moment dat o poza cu Bambi cu capul sucit, ca se uita la niste lilieci care, evident, sunt cu capul in jos. Pana acum intorcea invers cartea, ca sa fie si ei in rand cu lumea, adica cu capu' normal. Astazi de dimineata insa a declarat: "nu e bine sa stam cu capul pe jos, ca ni se urca gandacii in cap"....

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!