Colectia de toamna - iarna 2005 (230)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

In sfarsit m-am invrednicit sa descarc pozele de la ziua Silviei + week-end-ul la Predeal. Am trimis link in contul comun.

Ripley nu pot sa cred! Sanatate multa fetelor!
Feli valeleu! Rezolvare rapida a situatiei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Delia, LA MULTI ANI! fericiti, multa sanatate, impliniri, bucurii si armonie alaturi de Iris, Ana, si Marius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Delia, of ce ghinion! Sanatate multa intregii familii!
De asta mi-e urat si mie la caminul/ gradinita fie ea de stat sau particulara - adusul copiilor bolnavi indiferent ce ar fi !

Feli, sper sa rezolvi cat mai repede problema cu cardul! Bafta!

Alinush, ati avut un concediu pe cinste! Amalia e o dulceata si danseaza demential!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

multumim de aprecieri:roxi,noki, lavi, ioana,joy,gandacel

Pentru ca piticii dorm , am timp de vizionari:

Mimi, sa va fie de bine, frumoasa fetita ai!
Gandacel, ce repede a trecut timpul! Ce copii mari si frumosi ai!
Meems, sunteti niste frumoase!
Lavi, vad ca v-ati distrat la petrecere!Legat de munte, poate ajungem si noi la anul, dupa ce mai creste Andrei.Iarna e unul din anotimpurile mele preferate.Va invidiez!
maria_alexia, vazut si placut pozele din excursie!
Cami, Daria e o artista innascuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hello

daaaaa, vazut si eu poze cu Miss, frumos, frumoooooos.
si copiii de gandacel, care seamana asa de bine unul cu celalalt

am stat si am mai cugetat si influentata de parerile avizate ale fetelor care-s implicate in sist de invatamant, m-am hotarat ca anul asta atentiile de 8 martie sa se rezume la buchete de flori faine si o cafea, cutie de bomboane.
Si apropos, daca aveti nevoie de o firma serioasa de facut/livrat aranjamente faine, va pot recomanda eu pe cineva, o prietena buna de-a mea din Bucuresti. Ma gandeam ca prinde bine o recomandare serioasa, la cate tepe se dau in general. am sa trimit link-ul in contul comun, sa-l aveti la nevoie.

pupici insoriti, ca la noi e o vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ioana da, da, mersi frumos de recomandare.
Ca eu m-am cam tepuit cu lumanarea de botez, n-a fost asa frumoasa pe cat a costat.

Invatatoarei i-am cumparat un buchet de flori faine, la fel de Craciun si la fel o sa-i iau de sf de an scolar.
Mi se pare nepotrivit sa-i dau si un cadou, pt ca deja ea face si evaluare, deci e ca un fel de mita.
Oricum mamele au strans bani de la toata clasa si acum si de Craciun, so... fara cadou tot nu ramane.

mara multumesc de aprecieri la poze. Uitandu-ma la propriul album de poze vad cum razbesc din el personalitatile diferite ale fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mara, multumim de aprecieri!
Nu stiu daca ti-am spus, ai doi copii minunati! Sa-ti traiasca! Tare dulce piticul imbracat cu vestuta alba si cu papion! Flavia e frumusica si delicata!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

Cu intarziere, urez si eu LA MULTI ANI Delia, sa fii sanatoasa si iubita!!

Dar, am un soc: CUM, SE FAC INSCRIERI LA GRADINITELE DE STAT?????? Eu nici macar in preajma lor nu am ajuns, erau programate pt luna februarie, dar intrucat nu a venit socrella sa stea cu kinderii am zis ca merg cand vine ea, la sfarsitul lui martie!!!
Please, lumineaza-ma FELI!!!!

Hai ca tot dorm kinderii sa va zic ca am facut noapte alba cu Vlad care mi-a facut febra NUMAI peste 39, asta dupa ce ieri nu a stat decat la mine in brate, (o supa de galusti am facut-o in 6 ore, ca daca apucam sa-l las jos nitel pe Vlad, venea Alex si zicea "mami, batze") dar febra mai mult de 38 nu a facut...azi dimineata am fost la Budimex, este groaznic in gat, dr zice ca s-ar putea tot de la polipi.
Mama lor ca ma apuca dracii, ca nu-i trece odata tusea, mucii sa-l pot opera!!!
Acum dorm amandoi, dar se fataie Alex. ma duc sa stau de garda.

re-editez: diagnosticul este de angina eritematoasa, am cautat cu ce se mananca, dr a zis r ca poate face abces cu puroi si m-am speriat.
SI acum stau si-mi dau seama ca el nici laptele/ceaiul si humexul nu vroia sa le ia, de durere la deglutitie.

Ripley, sanatate fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Ripley, la multi ani si sanatate!

joy,adeseori ma gandesc la tine, mai ales cand am momente de simt ca nu mai fac fata

flavia nu mai are temperatura,dar ii curge nasul si peste asta,nu o pot retine sa nu se duca peste Andrei.il pazesc,dar degeaba, plus ca se si supara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

lavi, ce zapadoc ati mai avut la munte! Mi-au placut fetele-cochetele de la petrecere DIn pacate la noi nu a avut nimeni initiativa de strans bani de 8 Martie, asa ca fiecare se descurca cum poate. Si vb lui George, asta-i meseria lor, ce atatea cadouri, ce, lui ii aduce careva flori cand ii calculeaza dobanda?Asta-i citat de la el.dar mie mi-e drag sa duc atentii pt merite, nu pt stimulare.

Mara, asa am patit si noi la prima raceala, atat il mai iubea Maria pe stef si-l mai pupa pana l-a molipstit si pe el. E bine ca la voi nu merge la gradi, Stef muceste de vreo trei saptamai, de cand Maria merge incontinuu.

Am batut si noi recordul de prezenta la gradi

Mandy saru' mana de pont, ai mei sunt in cura de Imunogrip si-au doar muci la activ de trei saptamani, iar Maria chiar e f bine fata de cum suporta virozele.

Mergi la inceput