Colectia de toamna - iarna 2005 (230)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

joy, la noi la gradi nu se fac inscrieri, directoarea zice ca inca nu se stie cand se fac inscrieri pt anul viitor.
cred ca e vb de o "preinscriere" ca am auzit ca se poarta.

ieri la serbare am avut un moment suuuper, cand dansau piticii si s-a dus si anais printre ei (dansa mai bine decat cei mai multi de-acolo ) si cand a vazut-o andrei s-a dus la ea si a dansat cu ea de manuta. si i l-a si prezentat pe prietenul lui si au dansat toti 3 de mana

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Delia , mii de scuze pentru intarziere, LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, fericita si sa ii ai pe cei dragi alaturi cat mai mult
Multa sanatate la fete, refacere rapida !

Felicia , ce ai rezolvat cu banca? foarte ciudat ce se intampla....

Alina , foarte frumoase pozele din vacanta, iar Amalia super tare cum dansa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ma duc sa vad pozele din contul comun ca se pare ca sunt multe

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

buna dimineata!

vad ca inca nu v-ati trezit!

odorul meu are 7kg la 2 luni!

flavi inca muceste, dar e f vioaie.

azi sarbatorim 8 martie la un restaurant cu mai multi prieteni, sper sa pot sta mai mult.i-am facut provizii celui mic de papa, dar nu se stie niciodata, ca el nu a mancat din bibe pana acum.

week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut si de la noi.

Alex, mucioasa cat incape, tuse plinaaa-plinaaa. A prins doar luni zi de gradi, a impartit martisoare, a si primit. Noi, am pus bani sa se ia ceva la educ./infirm. Si daca luni Alex e ok probabil duc si-un buchet de flori, daca nu....asta e. Maaai, dar tura asta mucii tot au fost, da' nu mai trec. Si acompaniati de tuse, combinatie perfecta.

Am fost la echo, bb e bine, e fetita .

Mara, uaaauuu, super, creste ca in povesti. Ptiu-ptiu.

Feli, se va rezolva, cu siguranta. Poate o sa-ti zica , ca n-ai vazut bine

Ripley, urari de bine si de la noi.
Asta ma dispera si pe mine la gradi/alti parinti, cred ca le da tratamentul in usa salii de clasa. Sau cand ies pe usa de-acasa.

Noi maine mergem la o masa cu alti prieteni, la un restaurant/han, sper sa fie fain. Am fost si de ziua indrag., in alt loc, chiar mi-a placut.

Mihaela, Alexandra - Maria (01.12.2005) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata..pe la pranz!

Io-s la mama, mi-am lasat masina la spalat si am urcat repede pana termina astia sa mai bag si eu un oki pe la voi (acasa tot nu merge netul)

LMA pt ziua de maine, sa fiti sanatoase, iubite si sa primiti multe cadouri frumoase!

Eu am primit cadou de la Miru o felicitare tare frumoasa, facuta de ea la gradi si un buchet de ghiocei

La educatoare le-am luat cate o esarfa frumoasa si un ghiveci cu floricele, io ma axez mai mult pe chestiile practice, o floare nu strica in casa nimanui

In rest, toate bune, mai putin eu care sunt racita moarta, n-am miros deloc si ma doare gatul de zici ca am inghitit smirghel

Maine mergem cu fetele la restaurant la Papi, abia astept..., baietii raman acasa cu copii

Pupam pe toata lumea, we placut!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salutare!
Am fost azi prima oara la teatrul de papusi, succes total. Am vazut Tom Degetel si din pacate s-a indeplinit cosmarul lui tati vizavi de mersul la teatru: a venit un actor la el - ca stateam in primul rand

Delia of, ce cadou de ziua ta Acum sunt mai bine fetele?

Joy a fost socrul meu la una dintre gradinitele din cartier si directoarea i-a zis ca inscrierile s-ar face in curand, dar nu a venit nicio hartie de la inspectorat pana acum. Cred ca o vizita la gradi nu ar strica sa faci.

Catutza Bianca mai plange cand o duci la gradi?

Ce mai, sunt atatia bolnaviori, sanatate tuturor!

Problema cu cardul e cam in stadiul acesta: plangerea nu s-a solutionat inca, contul e inca blocat, dar banii mi i-a returnat (mi-a citit din calculator una de la Raiffeisen Direct). Ce mai, banca de profesionisti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello!

Mi-a facut Sarah febra. Nu mare, un 37,7 la subrat, dar suficinet ca sa nu fie ok si sa se simta naspa. Cadou de 8 martie, mai ales ca maine e opera Carmen si aveam biletele luate de 2 luni.

Si dimineata vroiam sa mergem la Clinceni, ca e miting aviatic. Poate ma paleste vreun noroc incredibil si-i trece pana maine.

Spor la sarbatorit ziua femeii!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a, noki, tu vinzi biletele la carmen? tocmai am vazut...
imi pare rau de sarah, lasa ca-si revine ea si pe ploaia asta ce clinceni voiai?
multa sanatate!

io am intrat sa pun poze de la serbarea de 8 martie, sunt mai mult cu anais ca lui andrei i-am facut filmulete si nu vor sa se incarce si n-am timp sa insist.

un 8 martie fericit
si 9 martie
si 10 martie
si 11 martie
si tot asa

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fekicia

Citat:
Catutza Bianca mai plange cand o duci la gradi?

da, Bia inca mai plange dimineata cand ramane la gradi, dar in cateva minute se calmeaza, dar la noi a fost si cam rau ca ea nu a mers la gradi mereu , a tot facut pauze ( a fost racita, a fost vacanta, am avut eu piciorul in gips, a murit tata) si acum abia incepe sa se obisnuiasca iar.

Corap , frumoasa si cocheta Anais cu margele [il;] iar Andrei un adevarat domnisor

Mada, Mara, Mihaela , distractie placuta la restaurant

Noki , cum se mai simte Sarah? multa sanatate!

va , o seara buna! si LA MULTI ANI!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

La multi ani, fetelor si fetitelor!

Noi suntem cam popandai, iar mi-a facut Sarah febra dimineata asta, deci adio avioane si opera.Nu are nimic altceva decat febra si stare maraita.Amu incerc sa vand biletele sau sa le schimb pe altceva.

Corapino- super copii ai. M-a dat gata fii-ta cu colierul ei trendy. Mi se pare foarte schimbata cu el la gat...matura, asa.Si mi se pare ca seamana nitel cu cumnata mea.
Iar fii-tu cuminte si distins, ca de obicei.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput