Colectia de toamna - iarna 2005 (230)
Raspunsuri - Pagina 17
corap spune:
joy, la noi la gradi nu se fac inscrieri, directoarea zice ca inca nu se stie cand se fac inscrieri pt anul viitor.
cred ca e vb de o "preinscriere"
ca am auzit ca se poarta.
ieri la serbare am avut un moment suuuper, cand dansau piticii si s-a dus si anais printre ei (dansa mai bine decat cei mai multi de-acolo
) si cand a vazut-o andrei s-a dus la ea si a dansat cu ea de manuta. si i l-a si prezentat pe prietenul lui
si au dansat toti 3 de mana ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
catutza spune:
hello!
Delia , mii de scuze pentru intarziere,
LA MULTI ANI!
sa fii sanatoasa, fericita si sa ii ai pe cei dragi alaturi cat mai mult
Multa sanatate la fete, refacere rapida ! 
Felicia , ce ai rezolvat cu banca? foarte ciudat ce se intampla....
Alina , foarte frumoase pozele din vacanta, iar Amalia super tare cum dansa 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma duc sa vad pozele din contul comun ca se pare ca sunt multe
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mara95 spune:
buna dimineata!
vad ca inca nu v-ati trezit!
odorul meu are 7kg la 2 luni!
flavi inca muceste, dar e f vioaie.
azi sarbatorim 8 martie la un restaurant cu mai multi prieteni, sper sa pot sta mai mult.i-am facut provizii celui mic de papa, dar nu se stie niciodata, ca el nu a mancat din bibe pana acum.
week-end placut!
pischi2003 spune:
Salut si de la noi.
Alex, mucioasa cat incape, tuse plinaaa-plinaaa. A prins doar luni zi de gradi, a impartit martisoare, a si primit.
Noi, am pus bani sa se ia ceva la educ./infirm. Si daca luni Alex e ok probabil duc si-un buchet de flori, daca nu....asta e. Maaai, dar tura asta mucii tot au fost, da' nu mai trec.
Si acompaniati de tuse, combinatie perfecta.
Am fost la echo, bb e bine, e fetita
.
Mara, uaaauuu, super, creste ca in povesti. Ptiu-ptiu.
Feli, se va rezolva, cu siguranta. Poate o sa-ti zica , ca n-ai vazut bine
Ripley, urari de bine si de la noi.
Asta ma dispera si pe mine la gradi/alti parinti, cred ca le da tratamentul in usa salii de clasa. Sau cand ies pe usa de-acasa.
Noi maine mergem la o masa cu alti prieteni, la un restaurant/han, sper sa fie fain. Am fost si de ziua indrag., in alt loc, chiar mi-a placut.
Mihaela,
Alexandra - Maria (01.12.2005) si
20+
madau spune:
Neata..pe la pranz!
Io-s la mama, mi-am lasat masina la spalat si am urcat repede pana termina astia sa mai bag si eu un oki pe la voi (acasa tot nu merge netul
)
LMA pt ziua de maine, sa fiti sanatoase, iubite si sa primiti multe cadouri frumoase!
Eu am primit cadou de la Miru o felicitare tare frumoasa, facuta de ea la gradi
si un buchet de ghiocei
La educatoare le-am luat cate o esarfa frumoasa si un ghiveci cu floricele, io ma axez mai mult pe chestiile practice, o floare nu strica in casa nimanui
In rest, toate bune, mai putin eu care sunt racita moarta, n-am miros deloc si ma doare gatul de zici ca am inghitit smirghel
Maine mergem cu fetele la restaurant la Papi, abia astept...
, baietii raman acasa cu copii![]()
Pupam pe toata lumea, we placut!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Salutare!
Am fost azi prima oara la teatrul de papusi, succes total. Am vazut Tom Degetel si din pacate s-a indeplinit cosmarul lui tati vizavi de mersul la teatru: a venit un actor la el - ca stateam in primul rand![]()
Delia of, ce cadou de ziua ta
Acum sunt mai bine fetele?
Joy a fost socrul meu la una dintre gradinitele din cartier si directoarea i-a zis ca inscrierile s-ar face in curand, dar nu a venit nicio hartie de la inspectorat pana acum. Cred ca o vizita la gradi nu ar strica sa faci.
Catutza Bianca mai plange cand o duci la gradi?
Ce mai, sunt atatia bolnaviori, sanatate tuturor!
Problema cu cardul e cam in stadiul acesta: plangerea nu s-a solutionat inca, contul e inca blocat, dar banii mi i-a returnat (mi-a citit din calculator una de la Raiffeisen Direct). Ce mai, banca de profesionisti
Noki_Lara spune:
Hello!
Mi-a facut Sarah febra. Nu mare, un 37,7 la subrat, dar suficinet ca sa nu fie ok si sa se simta naspa.
Cadou de 8 martie, mai ales ca maine e opera Carmen si aveam biletele luate de 2 luni.
Si dimineata vroiam sa mergem la Clinceni, ca e miting aviatic. Poate ma paleste vreun noroc incredibil si-i trece pana maine.
Spor la sarbatorit ziua femeii!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
corap spune:
a, noki, tu vinzi biletele la carmen? tocmai am vazut...
imi pare rau de sarah, lasa ca-si revine ea si pe ploaia asta ce clinceni voiai?
multa sanatate!
io am intrat sa pun poze de la serbarea de 8 martie, sunt mai mult cu anais ca lui andrei i-am facut filmulete si nu vor sa se incarce si n-am timp sa insist.
un 8 martie fericit 
si 9 martie
si 10 martie
si 11 martie
si tot asa
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
catutza spune:
Fekicia
| Citat: |
| Catutza Bianca mai plange cand o duci la gradi? |
da, Bia inca mai plange dimineata cand ramane la gradi, dar in cateva minute se calmeaza, dar la noi a fost si cam rau ca ea nu a mers la gradi mereu , a tot facut pauze ( a fost racita, a fost vacanta, am avut eu piciorul in gips, a murit tata) si acum abia incepe sa se obisnuiasca iar.
Corap , frumoasa si cocheta Anais cu margele [il;] iar Andrei un adevarat domnisor
Mada, Mara, Mihaela , distractie placuta la restaurant

Noki , cum se mai simte Sarah? multa sanatate!
va
, o seara buna! si LA MULTI ANI! 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Noki_Lara spune:
La multi ani, fetelor si fetitelor!

Noi suntem cam popandai, iar mi-a facut Sarah febra dimineata asta, deci adio avioane si opera.Nu are nimic altceva decat febra si stare maraita.
Amu incerc sa vand biletele sau sa le schimb pe altceva.
Corapino- super copii ai. M-a dat gata fii-ta cu colierul ei trendy.
Mi se pare foarte schimbata cu el la gat...matura, asa.
Si mi se pare ca seamana nitel cu cumnata mea.
Iar fii-tu cuminte si distins, ca de obicei.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!