Colectia de toamna - iarna 2005 (230)
Raspunsuri - Pagina 18
corap spune:
multumim de aprecieri
colierul il shutise de la gatu' lu' bunica-sa ![]()
eu sunt cam tiri-riri azi, ca andrei a facut febra azi-noapte (mi-am dat seama pt ca incepuse sa vorbeasca aiureli prin somn si frigea cand am pus mana pe el). avea 38.5 sub brat, acum e cam pleostit si mai are un picut de "zebra", cred ca-i rosu in gat dar n-am reusit sa vad. astept sa vina ziua de maine..
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
ioana_77 spune:
La Multi Ani tuturor!

Ingrosam si noi randul maraitilor, Stefan a dormit vreo 3 ore asta noapte, restul le-a plans, e prima data cand patim asa ceva.
Nu a facut febra, nu-sh ce-a avut.
Corapino, felicitari pt cei doi copii minunati! M-am reindragostit de Anais
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI, DRAGI MAMICI! Sa va dea Domnu' copii sanatosi, voiosi si fericiti (asta in primul rand) si soti iubitori si atenti!!!
Noki, sanatate multa Sralinei!
Corap, foarte frumoase pozele! Ce matura pare Anais si ce dulce e cu colierul la gat! 
Noi am iesit aseara in contul zilei de 8 martie si luni vom iesi sa serba ziua barbatului!
Amu sotul meu s-a dus cu Daria sa-mi ia cadou ... ![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
crissy77 spune:
O primavara frumoasa si o zi de 8 Martie petrecuta pe masura asteptarilor. La multi ani, doamne si domnisoare de colectie
.
Si noi mucim si tusim
. Sanatate bolnaviorilor.
Vineri am avut serbare, am primit cel mai valoros colier si cel mai gingas buchet de ghiocei
. Corap, ai concurenta![]()
Cristina & Elise-Stefania
Noki_Lara spune:
Am scapat de biletele la opera, deci macar am redus paguba financiara, ca aia de suparare ca nu mergem..tot ramane.
CristinaNegara - superbe cadouri! Si io am primit de la Sarah de la gradi un fluturas pe o lalea.![]()
Sanatate la copilasii mucoso-febroso-tusitori! Da' multi mai sunt.
Lavi, unde misuni? La munte, iar?
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Noki, dar Sarah se simte mai bine, nu?
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
mara95 spune:
La multi ani va dorim!
Pischi, multumim!
catuza, " restaurantul" a durat aseara pana la 8,30 pentru mine (adica 2 ore de relaxare), deoarece andrei urla de foame dupa ce mancase cei 150 ml pa care ii lasasem.m-am simtit bine, tinand cont ca am iesit putin afara in ultima perioada.
noki, imi pare rau pentru distractia ratata;si la flavia viroza a debutat cu temp dde 37,5 apoi , a doua zi, 39,5.Sanatate multa!
ioana,cristinan sanatate si voua!
Noki_Lara spune:
Cami, da, e ok una peste alta bufnita. Putin calduta, insa, poate nu chiar cu febra. Acum face nani...sa vedem cand s-o scula. Maine oricum nu serveste gradi.
Altfel nimic...nu muci, nu stranut, nu tuse...nada.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki nu mai bantui decat prin Bucuresti, mai stam si noi pe acasa. Ce rau imi pare de voi cu Carmen!!! Sanatate multa lui Sarah, sa nu ne complice treaba.
Corap la fel, sanatate multa lui Andrei!
Faine pozele de la serbare, amandoi plozii tare draguti, Anais s-a maturizat mult, s-a domnisorit!
Anda te asteptam back in business cu o cronica a Elvetiei in stil propriu, cum ne-ai obisnuit cu Berlin & Croatia. 
meems spune:
LA MULTI ANI de 8 Martie! Un buchet virtual de ghiocei si imbratisare calda pentru fiecare din voi 
Corap, oare poate Anais a ta sa fie mai dulce??
Vorba Ioanei, m-am reindragostit de ea.
CrisN, ce frumos cadoul de la Elise!
Ioana, cum mai e Stef?
Noki, bine ca Sarah e mai bine.