Colectia de toamna - iarna 2005 (230)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata,

Eu sunt bucuroasa de soarele de afara si ca pot sa imbrac fetele mai subtire, am cam eliminat cizmele din schema.

Ripley ce mai fac fetele, le-a trecut otita?
Joy ce mai face Vlad cu gatul?
miri ce-ati mai facut, v-ati hotarat cu concediul?
negaracristina ce s-a mai domnisorit Elise! Tare frumusica! Misto la la gradi!
Noki a mai facut febra Saralina peste noapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Cica e ziua barbatului. Sa ne traiasca, atunci. Ce trebe sa le dam? Bere, in loc de ghiocei?

Sarah a dormit la mama, starea e stationara, febra micuta dar prezenta si stare cam de popandau. sa vad cum ma organizez azi, poate dam o fuga pe la doctor.

Lavi- ati renuntat la cizme? De dimineata erau 4 grade. Io inca nu le scot din peisaj, ca o iau pe Sarah dupa-amiaza si atunci e racoare...

Negara- chiar vroiam si eu sa va admir gradinita si organizarea ei.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki ieri am fost in parc cu trotineta (Silvia) si bicicleta cu roti ajutatoare (Nati) fara cizme si fara ciorapi lungi pe dedesubt. Si eu am fost cu blugi, sosete si adidasi si nu mi-a fost frig. Noi 3 suntem calduroase la picioare, transpiram imediat, din mai pana in septembrie nu suportam pantofi inchisi decat la munte daca e frig. Tenisii, baschetii sunt SF pt noi, nu purtam asa ceva.
Virgil in schimb e mai zgribulit la picioare (cred ca a mostenit de la mama lui), noroc ca fetele m-au mostenit pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

neatza!
Am trecut cu bine noaptea, doar cu o ora de fataiala pe la 4. A inceput sa faca febra modica de ieri, oricum e bine acum, mananca, se joaca, deci raul a trecut - zic eu.

Io-s dezamagita ca la gradi la Maria nu au facut absolut nimic de 8 martie. Chiar am sa intreb educatoarele cand am sa ajung pe-acolo.
Contrar Laviniei, eu sunt cam desumflata vis-s-vis de performantele Mariei dobandite in colectivitate. in primul rand limbajul a devenit destul de agresiv, nu neaparat cuvintele, cat tonul folosit in permanenta.
Adik eu m-am ocupat extraordinar de mult de ea acasa, stie enorm de multe pt varsta ei, dar intr-adevar se pare ca nu-i foloseste la nimic acolo. Eu incerc sa-i bag in cap sa-i invete pe ceilalti copii sa se poarte/vorbeasca frumos nu sa invete ea de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

tot eu
din ciclul" senzatii tari traite cu fii-meu"
DUpa ce a zacut ieri ca o leguma toata ziua, seara s-a inviorat si pe la 20 i-am dat si eu ceva de mancare, un iaurt cu cereale. Toate bune si frumoase, dupa ce termina, il iau in brate sa-l duc la nani. Shock. Respiratia - gura ii mirosea extrem de tare a mentol. Mi s-au taiat picioarele, chestie care nu mi se prea intampla de obicei la faze din astea. Primul lucru la care ne-am gandit e ca a mancat ceva, cel mai frica mi-a fost sa nu fi fost KArvol, mai aveam o singura capsula, dar stiam ca e in dulap, acolo si era. Panica generala, luat cocphilul pe sus, bagat degetul in gat sa vomita, sa scoatem din el chetia ingurgitata. deja imi pusesem blugii pe mine sa ma duc cu el la spital. DUpa ce-a varsat saracul tot ce mancase ieri, l-am luat iar la mirosit si surpriza, nimic.Mirosul disparuse.

Intre timp George strangea prin camera Mariei si striga ca si-acolo miroase puternic a mentol. SI descopera minunea: pe bavetica care i-o pusesem la gat lui Stef la masa, pusesem mai demult niste picaturi mentolate, savo ajute pe Maria sa respire. Am spalat-o ulterior la masina, nu mai mirosea, dar in contact cu ceva umed, a inceput sa miroase iar. Si-l stersesem pe bietul Stef la gura la sfarsit cu ea.

am trimis si eu vreo doo poze in contul comun. SLab de tot, stam tare prost la capitolul asta in ultima vreme

Mergi la inceput

Aoleu Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neatza in sfarsit!
Ce bine ca a inceput scoala si serviciul ca sa pot sa stau si eu linistita acasa cu o cafea in fatza calculatorului sa citesc un pic pe net!
Decalajul orar eu inca il mai simt, dar asta pt ca stau prost la capitolul somn in general!
Missa a fost decalata toata saptamana, se culca la 11 noaptea, mi-era frica ca azi o sa faca fitze la sculat dimineatza si dus la scoala, dar a fost ok.

Cu mare intarziere urez si eu La Multi Ani lui Ripley, sanatate si timp de facut toate cele cate are! Sanatate fetelor!

Joy si voua sanatate multa!
De fapt tuturor bolnaviorilor le urez sa se intremeze rapid, acum ca tot vine primavara!

Lavi, la noi de dimi erau 5 grade si soare dar mie tot frig mi se pare asa ca....inca cizme In schimb nu ii dau deloc sosete lungi alias strampi pe la noi, doar pantaloni si sosete scurte plus cizme. Exceptie bineinteles cand ii dau rochitze fustitze.
Si apropo de iesitul afara la plimbare: missa mea nu vrea sa iasa din casa, e o lenesa mare, mare! Ieri am obligat-o pur si simplu sa vina intr-un parc cu noi! Bicicleta/ trotineta ruginesc toate in curte, nu vrea si pace! Nici in gradina nu vrea sa iasa...si anul trecut la fel facea....

Noki, sa-ti traiasca sotiorul si sanatate lui Sararici....da' stiu ca face febra la tzanc . Ati mai fost la Carmen sau nu?

Multumim de aprecieri la poze, de fapt remarc ca am pus doar din primele 3 zile de vacanta, restul cred ca nu erau descarcate la vremea respectiva.

Angi, da, la Lindo am fost, nu ma mir ca toata lumea de pe la voi il stie ca io atatia americani si canadieni din Quebec in special nu am mai vazut la un loc . Dar im placea la nebunie franceza lor (a canadienilor) cantata, e drept ca intelegeam 1 cuvant din 3 . Ai fost si tu tot acolo?

De Leea mai stie cineva ceva?

CristinaN cu ce frumos cadou ai fost rasfatzata....

Ma duc sa vizionez pozele din contul comun!

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alinus, pai daca tot esti in fata comp, nu pui si pozele din celelalte zile de vacanta, sa se mai clateasca si ochiul nostru zgribulit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioana, naspa treaba. Ai chinuit copchilul degeaba.Bine ca a fost cu happy end.

Alinus- hi hi hi... nu e ziua lui Adila azi, ci e ziua barbatilor in general, cica. Adica un fel de replica la 8 martie.

Lavi- dupa cum biiine stim, nici nu e cazul sa-ti zic cat de friguroasa sunt eu la picioare.

Ma apuc de treaba, care este din belsug.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ei Lavi o sa mai pun eu asa din cand in cand, dar in general am pozat acelasi lucru: miss-soare-mare!

Cine poate sa imi dea ceva tipsuri cu hoteluri in Barcelona? Sa fie in centru, io caut dar nu stiu exact care e centru . La Rambla parca imi pare central, dar nu stiu exact.

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput