Colectia de toamna - iarna 2005 (230)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_alinus spune:
Oupssss, Noki habar nu aveam ca exista ziua barbatilor....asta cred ca e inventata de ei!![]()
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
Alinus ne-am cazat noi fix pe Rambla si ne-a parut rau pt ca e galagie pana seara tarziu si in plus, la orice ora (minus dis de dimineata pe la 9) daca vrei sa ajungi / pleci din camera trebuie sa treci printr-o mare de oameni.
Centrul centrului as zice ca e Placa Catalunya.
Rambla e mai degraba un fel de promenada a "statiunii" Barcelona, sunt terase, chioscuri cu de toate (in fine pe zone, intr-o zona pasari, in alta flori samd), oameni mascati in statuie si printre toate astea valuri de turisti la pas de plimbare.
Iti recomand sa cauti cazare in stanga Ramblei cum vii de la Placa Catalunya spre mare, in dreapta este El Raval care-i cartier plin de imigranti de toate natiile asiatice, prostitutie, droguri.
La fel, de la Palau de Musica Calana spre dreapta si spre nord, catre Arcul de Triumf e cartierul chienzilor.
Daca ne-am mai duce la Barcelona ne-am caza in zona statiei de metrou Jaume I, pe acolo ni s-a parut cel mai pitoresc si dragut.
bb_alinus spune:
Lavi pe ce siteuri cauti tu hoteluri? Da sa stii ca acelasi lucru legat de zgomot si inghesuiala am sitit si eu pe tripadvisor, de asta sunt un pic cam derutata, ca as vrea sa fie in centru ca o iau si pe miss, dar sa nu am galagia strazii ca am oroare de asa ceva - cred ca am mai zis am un somn oribil.
Bun sfat cu La Rambla, acu poate poti sa imi zici ce zona e in stanga Ramblei, ca sa stiu dupa ce ma uit:)
XO, XO ( Gossip girl)
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
In stanga Ramblei este Barri Gotic si La Ribera. (stanga cum te uiti spre mare).
Pe clasicul booking.com (unde ai si review-uri), plus google-ala generala ca pana la urma incerc sa vorbesc direct cu hotelul.
Vazusem un hostal care arata fain de tot, sa vad daca il regasesc.
lavi02 spune:
Ia vezi asta cum arata (si review-urile):
http://www.hotelbanysorientals.com/
E intr-o zona faina, desi s-ar putea sa fie si pe acolo ceva turisti seara.
Uite aici harta cu hoteluri si pensiuni puse pe ea:
http://www.infohostal.com/es/noway/buscadormapa/barcelona
Caut hostalul ala fain de acasa, nu am timp de la servici.
Via Laietana e circulata intens de masini, deci nu pe ea.
Carrer Ferran e putin circulata auto, multi pietoni, cu multe magazine, deci e OK sa te cazezi.
Si stradutele pietonale din jur.
bb_alinus spune:
Lavi esti o comoara la casa omului! 
Hostalul ( habar nu aveam de termenul asta dar l-am cautat pe wiki) sugerat arata tare fain, abia astept sa imi trimiti si pe cel de acasa ca sa compar, mai dau si eu un ochi pe net si ....trebuie sa ma decid! Oricum bilete la avion nu mai sunt decat scumpe ca e fix perioada de 1 mai cand aici e si ziua nationala deci toata lumea are vreo 5 zile legate de vacanta....si deci totul e rezervat deja
. Vad ca cel mai ieftin e Transavia cu 700 eur pt toti 3 ( doar avionul!!)si io care speram la un real low cost....
Da' ce-i linistea asta pe aici! Helooooooo!
XO, XO ( Gossip girl)
Amalia la 3 ani
pischi2003 spune:
Ce m-am amuzat/ingrozit de filmuletul asta, e dintr-un ziar local, se intituleaza "cand e sa ai noroc". chiar ca asa e. http://www.ziaruldeiasi.ro/divertisment/filmuletzul-zilei~ni5a76
Ioana, bine c-a fost doar asa, sperietura, si nimic altceva.
Si Alex vorbeste cam "bogat" de cand cu gradi. Mai nou, mi-a zis, "mai, desteapto",
cand nu i-a convenit ceva. Intelege ca-i un cuvant urat (poate fi, cu anume intonatie), zice ca baietii la gradi vorbesc asa, da' la nervi vad ca nu se poate abtine si le mai scoate.
Alex e bine, da' parca am emotii sa reincepem gradi...ca banui ce urmeaza: alti muci/tuse, alta distractie.
Mihaela,
Alexandra - Maria (01.12.2005) si
21