Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 19
Serenity90 spune:
Kimmy
ms mult!
Scumpi Asa zic si eu ca e bine! Eu fierb mai multa carnita si o tin si pt a doua zi..nu are nimic din punctul meu de vedere...eu o bag in supica, si le tin cam 3 zile...
Ladymina
Lui Radu azi i-a facut 2...dar nu stiu ce sa-ti zic k eu sunt in pom rau legat de vaccinuri...
struluta spune:

Multumim tuturor pentru aprecieri
...absolut toti bebeii sunt superbi...
Nu ma satur sa-i admir...pur si simplu
de toti!![]()
Oana:
ati inceput sa mergeti la inot? Pe mine tare ma bate gandul sa incep sa merg cu strulu mik, nu de alta dar am nevoie urgenta de o activitate mai diversificata, ca mai am un pic si cedez cu capu'de la rutina asta...si de la atata stat singura - fara husband
Mai e cineva care isi vede consortul 2 zile pe saptamana???
Pica:sanatate multa puiului. 
Daca gasesti o cale de a scapa de invazia de furnici sa imi spui si mie...eu deja disper cu ele...mi-e plin parterul
Eu am incercat tot ce se putea si tot vin
De dat si eu ii dau puiului vigantol si vitamina C (4 picaturi/zi), asta pana in primavara, pana mai iesim din "sezonul virusilor". Calciu lactic mi-a prescris si mie doctorita din sm, dar am uitat sa-l cumpar
Fug sa ma pregatesc de iesire, e asa de frumos afara!!!
ooka spune:
salu
Vicky bafta multa la doftoroaie si sa vii cu vesti bune
Violeta
, imi pare rau ca te maraie, si apropos de butoi io zic sa facem o asociatie de butoaie, frumoase, lustruite (ne invata Ralu cum
) macar sa socializam colo in butoi
Maitreyi io am pus brocoliu la abur cu dovleac, praz si pastarnac, are ceva?
Serenity sustin ce zice Anka, plus nu te mai amari ca nu merita
Pica sanatate la baiet, si
lu' Sebi sa se faca repede bine ca nu'i sade bine mucios, lui ii sade bini in masina![]()
Turturico ne pregatim de un nou botez sau ai trebi multe?![]()
Ileanno, da domne un semn sa stim ca sunteti bini
Boti, ce mai faci?![]()
mami de Sofi
Kimmy spune:
Serenity ce de retete ai adunat acolo
,super idee.Am bagat la favorite 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
angelynna82 spune:
Buna fetele,
Am o intrebare: voi dati avovado la copii si daca da cum il preparati?Pitica mea papa piure de fructe/legume, iaurtel si branzica de casa plus bea sucuri aturale facute de mine.
Va multumesc si sper ca nu v-ati suparat de mesaj 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
MissJJ spune:
Maitreyi iar te contrazic broccoli nu se fierbe mult ca isi pierde toate vitaminele se face la abur vreo 10 min sau se adauga la legume la fiert in ultimele 5 minute, Spanacul da se gateste separat daca e congelat dupa instructiunile de pe pachet sau daca e fresh se adauga direct la papa in ultimele 3-4 min, aici asa se recomanda.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
maria-86 spune:
Simo ne tragem fan-club, si eu il vad 3 zile pe saptamana![]()
.Da nu mai dureaza mult k vine in oras cu serviciu..Da si mie mia ajuns
...Sunt cu capsa pusa in orice moment al zilei..
Denisa merci de ajutor..
Si zicea cineva, da am uitat cine de vaccin(deh varsta).si noi am fost azi..si ia facut 2 , si na prea plans nici ea...
mai mult imi dadeau mie lacrimile..
Maria, mamik de adinutza mica
Caprioara spune:
Helau,
Nu am citit inca nika din urma, dar am intrat sa dau raportul
.
Deci, in prima noapte fara Peritol am dormit asa: culcat 23:30; sculat 12:00, culcat dupa ce a papat un pic; sculat 4:20 si papat; culcat abia un pic dupa 5, pentru ca de cate ori o puneam in pat dechidea ochii si plangea (a facut asa de cateva ori bune si o puneam din nou la san si iar in pat cand mi se parea ca e aproape adormita, si de la capat); sculat la 8 fara ceva, papat si dormit cu marait si foiala (in pat cu mine) pana la 9 jumate.
De papat am papat asa: la 11:15 fructele (o jumate de mar mic si o jumate de bana, cu un pic de biscuite pisat), tot; la 14:30 legumele cu ficatzel, vreo 90 gr sa zic (tot ce ii pregatisem fara o linguritza), deci pare ca i-a placut ficatul
.
Una peste alta, sunt multumita
!
Afara am iesit vreo 2 ore de la 12 la 14.
De amiaza a adormit la 15:45. Sa vedem cat o sa doarma... Si cat lapte cu cereale va manca seara. Io am pregatit muuult lapte muls (70+55 ml de azi si 30 ml ramasi de ieri).
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
kamelya spune:
I-am luat Dariei temperatura rectal si este 38.1 mai scad ceva?Este febra 38.1?
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
MissJJ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Buna fetele, Am o intrebare: voi dati avovado la copii si daca da cum il preparati?Pitica mea papa piure de fructe/legume, iaurtel si branzica de casa plus bea sucuri aturale facute de mine. Va multumesc si sper ca nu v-ati suparat de mesaj ![]() ![]() fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Eco Crina |
Aici in uk avocado, vezi sa fie bine copt si se prepara pe loc il servesti imediat, il scobesti il faci piure cu o furculitza si il dai asa simplu cu putin lapte parf sau san, sau il amesteci cu banana sau papaya.
De la 9 luni in sus il poti amesteca impreuna cu 60 g branza crema, 1 rosie coapta bine fara seminte si coaja si niste chives e un fel de ceapa mai mica mai subtire ca ceapa verde.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894