Pepenasi de iulie - august 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Flo eu iam dat Eurespal Dariei 3 ml/8h cu seringa de la nurofen dar il cam dadea afara asa ca dadeam un pic de sirop si bagam repede suzeta ,scoteam suzeta mai dadeam un pic de eurespal si tot asa pana terminam siropelul din seringa

pica insanatosire grabnica lui Sebi

Daria a luat raceala de la tati,tuseste un pic si ii curge nasucul

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna, sunt si eu prin zona, trag cu ochiu' inspre butoi, sa vad cand se elibereaza
Am avut o noapte super nasoala, a adormit de la sapte si s-a tot trezit cam la jumatate de ora, poate si mai des, m-a muscat de m-a zapacit si se tot trezea plangand.Acum tot tipa de dimineata, n-am reusit nici macar sa ma spal pe ochi azi.Inca nu a spart dintisorul gingia dar se simte la pipait, of sa iasa o data ca ajung la nebuni.In rest, nu ii convine nimic, nici in pat , nici in leagan, nici in brate.Ieri am iesit afara si in 15 minute eram inapoi ca s-a apucat de tipat si pe strada de n-am mai putut-o potoli.
N-am apucat sa citesc nimic, poate mai pe seara, acum s-a declansat iar concertul tipacios

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Denisa calciu lactic iei de la farmacie.eu am luat de la Farmacia Dona

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

revenim....

Serenity90 calciul lactic il iei de la orice farmacie... in iasi costa 5.50 -6.00 lei si are 20 de pastilute

ooka eu ii dau lui Darius vigantol ... 4 picaturi si FERRUM Hausmann 8 pic pe zi tip de 20 zile... dar am inceput treptat... pi primele 2 zile cate 2 pic, urmatoarele 2 cate 3 pic, 2 zile 4 pic, 3 zile 6 pic si acum am ajuns la 8 pic... pina acum nu am avut reactii adverse deloc... daca aveam il intrerupeam

noi suntem bine... pina acum nu ne-a spart gingia... dar suntem maraici.. de papat .. papam binisor.... in rest nu prea mai am timp de forum ca domnul nu sta locului o clipa si trebuie sa am grija de el... cand am timp va citesc... dar nu prea mai scriu

va doresc o zi buna

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Anilansa, Kamelya Ms mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Violeta incearca cu paracetamol sau nurofen. O sa vezi ca face minuni.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Dana furnicile inseamna bogatie?Ca si eu am uneori cate 2-3 prin baie.Ies de sub vana cred.Daca zici,eu nu mai dau cu spray anti-furnici

Ioana nici eu nu-i dau la Timi nimic in afara de Vigantol.

Vicky tin pumnii sa fie totul bine cu ochisorii Mayei

Serenity calciu lactic iei din farmacie.E eftin

Vio,Alina,inca un pic de rabdare,si scapati cu dintisorii

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

Flo eu iam dat Eurespal Dariei 3 ml/8h cu seringa de la nurofen dar il cam dadea afara asa ca dadeam un pic de sirop si bagam repede suzeta ,scoteam suzeta mai dadeam un pic de eurespal si tot asa pana terminam siropelul din seringa

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Noua 2 ml la 12 ore....Doctora noastra de obicei da doza mai mica, chiar mai mica decat scrie pe prospect, la varsta respectiva...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna fetele,

Multumim celor care ne-au vizionat pozele si pt. aprecieri.

Eu nu-i dau nici vit. D, nici Ca, nici Fe, daca alaptam trebuia sa-i dau vit. D, dar dr zice ca-si ia suficiente vit. din lapte praf si mancarica.

Pica multa sanatate lui Sebi

Struluta, scumpel baietu' tau

Anna ma bucur ca ai reusit sa o faci pe Ioana sa faca nani

Cristina

Dana81 eu cred ca, Clara isi descopera muschii si de aceea se incordeaza, Sebastian isi tine picioarele drepte si incordate si scoate niste zgomote de ma intreb ce-l doare, dar apoi se opreste si se comporta normal.

Vicky bafta vineri cu Maya, lui al meu sot ii fuge un ochi cand e fffffff obosit, dar in rest e ok.

Serenity 7,600 kg este f. bine

Intrebare: daca-i fierbeti carnita pt. papica, ii fierbeti exact pt. portia din ziua respectiva sau toata bucata si restul puneti la frigi? Ca eu i-am fiert toata bucata si ce a ramas am pastrat la frigi pt. a doua zi. Nu are nik, nu?

pupiiiiiiiii fetele si pepeneii

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Denisa,ti-au zis fetele ,la orice farmacie gasesti calciu lactic.

Vio,asa am fost si noi sapt trecuta,insa de 2 zile ii dau 2 ml de nurofen si se pare ca-si face efectul si o linisteste destul incat sa doarma 3 ore legate.Succes

Fetele care ati facut vaccinul ala gratuit de la stat,la 4 luni si la 6 ce fel era?ca eu nu inteleg in carnet.Maine mergem si noi la celd e 6 si dr m-a intrebat azi la tel daca-l fac cel gratuit sau am cumparat.I-am zis ca cel gratuit desi stiam ca din dec s-au introdus obligatoriu cele noi.Eu nu mai pricep nimic ,asta-i tara lu1 papura voda?Nu e valabil la toate cabinetele?

I-am facut azi ficatel cu morvov,dovleac si un pic de ardei,unt si lapte a papat dar nu tot.Nu a fost f convinsa ca e buna.Eu una n-as manca:)NU-mi place ficatul.

Noi dormit intr-o parte si in special de dreapta dar mai are mom cand doarme si pe spate.

Fug ca maraie!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Fa-te, suflete, copil si strecoara-te tiptil prin porumb, cu motz si ciucuri, ca sa poti sa te mai bucuri!

Mergi la inceput