Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 17
Didi81 spune:
Ioana, nici eu nu ii dau nimic in afara de vigantol.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
AnnaBaby spune:
Cu factura de depozitare pt STEM - eu n-am primit, prin septembrie parca mi-au venit primele facturi cu colectarea, bla bla, dar de depozitare nu stiu nimic. Nu cumva primul an e gratuit? Oare de unde am eu ideea asta, oi fi citit pe undeva...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
MissJJ spune:
Buna fetele!
Nu am apucat sa citesc din urma ca aseara am stat pana la 10 in bucatarie sa fac papici bebelicesti si am fost tare busy azi dim na cu scoala cu fetele asa ca nu am reusit sa recuperez, am vazut ca intrebati ce dam la bebe: a mea nu ia nimic nici vigantol nici ca nici fe. Nici lui Ari nu i-am dat ele sunt pe formumla si asta contine tot ce au nevoie toate vitaminele plus ce ia si din papa deci e de ajuns.
Si Ami doarme pe o parte ii place de numa prefera partea dr, aia e partea de somn.
Vicky tinemn pumnii sa fie bine. Na atata am retinut sorry am sa reiau mai pe seara acu tre sa fug, mai arunc un ochi ca vad ca sunteti pe final sa deschid cap mai tarziu.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
AnnaBaby spune:
I-am pregatit Ioanei prima mancarica azi! Sper sa ii placa - am innabusit in putin unt si apa niste verzeturi (brocoli, spanac, mazare si fasole verde) si separat am fiert un cartof, le-am mixat pe toate si am adaugat carne de vita de la borcanas. Mie imi place la gust, sa vedem ce parere are Ioana
Astept sa se trezeasca si apoi va anunt...
Anna
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
Anilansa spune:
buna... si de la noi
am doua cap de recuperat ... ma duc sa recuperez... ca sa stiu despre ce se mai vb.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
maitreyi spune:
anna e bine ca brocoli si spanacul sa fiarba separat si apa aia s-o arunci. brocoli poate da flatulenta si daca il fierbi bine si apoi il adaugi la supa se minimalizeaza efectul asta. iar spanacul contine nitriti care raman in apa asa ca la fel, mai bine il fierbi separat si arunci apa. pofta buna 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
irolf1 spune:
Am vazut minunile mici ce-au aparut pe picasa
cate un
si cu ocazia asta le-am schimbat si eu![]()
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
AnnaBaby spune:
Nu am avut un succes rasunator, adica nu pot sa zic ca i-a placut la nebunie, insa a papat tot![]()
Maitreyi ms de info, oricum pana acum puneam brocoli la un loc cu celelalte legume si nu am remarcat ca ar avea gaze mai multe, cad despre spanac, am folosit din cel maruntit congelat, si am pus putina apa la inabusit, ca altfel ar fi trebuit sa strecor ca sa recuperez spanacul
, si apa aia s-a evaporat. Nu stiu ce s-a intamplat cu nitritii
Dar eu nu-s foarte speriata de chestiile astea, sunt relaxata...
Anna
Ioana povestea nasterii
Serenity90 spune:
Buna fetele!
Mai devreme veniram de la doctor...a luat cam putin in greutate...avea 7kg luna trecuta si acum are 7,600kg..dar nu-mi fac probleme, e bine si asa, numai k ma mir la cat e de mancacios!Mi-a mai zis sa-i dau pe langa supita (ea stie k doar atat ii dau
) branzica cu fructe...so pun pe mama sa-mi faca daca eu nu stiu..pff..
Am facut si 2 vaccinuri...in ambele bulanase...cand am vazut era sa pic jos..nu a plans cine stie ce..dar totusi...eu habar nu avem k se fac 2...si ne-a dat si fier sa luam..k tot vorbeati voi de el...cate 7 picaturi pe zi...in rest..e bine, perfect
"Mi-a dat voie" sa-l tin in fundulet de acum...io cred k e cu capu femeia asta.. ![]()
Maria eu am cautat in Bucuresti si am gasit multe...orasul tau e cam micut nu stiu ce sa zic, dar o sa ma uit si iti dau un PM ceva si te anunt daca gasesc 
AnnaBaby Bv pt progresul cu dormitul..eu cand vad k Raducu incepe sa se agite pur si simplu il intorc pe o parte...sau ma rog, pe cealalta parte k lui asa ii place sa doarma...ai noroc cu suzeta..eu daca i-o dau mai rau se trezeste
Bafta cu mancarica 
Maitrey Ms mult, o sa ma interesez si de aia
azi nu m-am mai dus k a inceput sa ninga si e frig rau...si mi'e sa nu-mi faca asta mic febra...2 vaccinuri 

Flo,Dana, Oanasm, 

Ioana Nici eu nu i-am dat nimic baiatului, azi mi-a zis sa incep sa-i dau fier..desi nu stiu de ce ![]()
Ankalaura sa stii k asa e cum zici tu, si oricum nu am de gand sa-i zic nimic, sa se trezeasca cu citatia acasa 

INTREBARE: De unde i-au calciu lactic dala? ![]()
![]()
Sunt pe aici..revin!