Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 16
ankalaura spune:
PICA - la aerosoli, ce ti-a zis sa bagi in el? Eu ii puneam Elizei doua fiole micute cu smecherii lichide prescrise de dr si terminam operatiunea cand se termina lichidul, ca masnaria nu mai scoate fum. Din tot timpul ala, trei sferturi ma luptam sa o tin pe fata cu moaca in masca aia 
PS - bai, eu stiu ca furnicile nu vin decat daca au ce hali. Vezi sa nu ai vreo punga de zahar pocnita si sa nu stii de ea, ca eu asa am patit cand stateam dincolo, ale naibii au urcat pe zid nene la etajul 3
Si cand colo, dupa masa se afla niste zahar varsat probabil de vreun musafir neatent... ca la noi asa era pe atunci, du-te vino, cafeleala, rummy, hahaiala.... Si de un' sa stiu eu de ce am furnici! Am aflat dupa ce am mutat sandramalele din loc si am gasit responsabilul 
Denisa - nu te mai mira ca dupa 3 ani nu il cunosti. Nici daca stai 20 n-o sa-l cunosti. Asa ca in loc sa te minunezi, trage-i una in mecla cu citatia de la judecator si basta. Mult succes!
Ma duc sa tai prazu' Adica pe bune, nu e o metafora. Am luat praz ![]()
ankalaura spune:
IOANA - JE
Desigur, dupa capu' meu. Ca daca era dupa capu' doctoritei, trebuia sa ii dau si fier, si Vit C, si Sanasol, si Immunobaby../... Puteam sa si renunt la mancare, ca ii ajungeau siroapele ![]()
DANA - cum adica se tine de turul pantalonilor? De fund? Ai messenger? Baga un add la ID-ul meu - tot ca ID-ul asta.
dma2007 spune:
bujoam citit despre prietena ta, nasol rau, o scapare ar fi celulele stem daca i-a recoltat
eu zic ca trebuie facut de urgenta rmn-ul si eventual mers si la un alt spital (tg mures, iasi)
si cei de la bagdasar arseni sunt buni dar nu stiu daca pt copii atat de mici pe neurologie ( eventual trebuie ajuns la ciurea dar el e neurochirurg)
fier eu i-am dat dar am renuntat din cauza constipatiei
o sa-i fac analize si apoi vad daca mai e nevoie
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
maria-86 spune:
Maytrei mess de rasp, sa stii k ii fac si eu niste analize, k asa iam dat sirop de la plafar pt imunitate si nu a avut nici un efect.
Apaudati va rog

, am reusit si noi sa facem vaccinu'.Da lam facut numa' pe ala de 6 ca nu la avut pe ala de 4, il facem data viitoare.Rasuflu si eu usurata. Da sa vedeti faza tare:fiimea sa suparat foc pe mine
, cand am plecat nici nu sa uitat la mine, numa' cand am ajuns acasa abia isi arunca cate o privire..asta da...am plans de necaz..
Pica d c esti iubita supi pe mine, ca nu-mi rasp la mesajele de pe mess
Va pup pe toate
Hai ca azi poate am si eu timp de stat la taclale cu voi..
Maria, mamik de Adinutza mica
ankalaura spune:
A propos de STEM - ati primit factura pentru depozitare? Ca cica la o luna dupa achitarea primelor 3 facturi, urmeaza asta de depozitare
irolf1 spune:
Daca tot vb de fier sa ma bag si eu in seama
Cand era Alex mic i-am dat la o luna Ca, la 6 din nou Ca si Fe nu varsa, dar se vedea ca-l doare butica de la ele si facea si kk mai moale. Acum treburile stau atfel. La 1 luna am incercat sa-i dau Ca, dar mai mult o chinuiam, il scuipa, plangea abia daca-i dadeam 2-3ml din 5, asa ca nu i-am dat decat 2 zile. Dupa 6 luni bineinteles ca mi dat fe si ca si acum stau cu ele in casa, dar am o retinire, nu stiu parca nu imi vine sa-i dau. Eu de obicei nu le-am dat copiilor decat cand am fost eu convisa ca medicamentul respectiv este absolut necesar. Cam asa si acum, sper sa nu ma insele instinctu'
In rest ne chinuim cu mucii, ziua a ajuns sa doarma maxim o ora
, altfel e vioaie, se joaca, dar nu doarme nene si cand i se face somn incep tipete, chiraieli, sa nu mai zic ca de 2 nopti se trezeste si de cate 10 ori
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
mcoca spune:
Ioana, nici eu nu-i dau nimic in afara de vit D.
Dormit pe o parte Maya doarme asa de pe la 3-4 luni. Se intorcea singura. Cand am vazut ca ii place asa o asez si eu cand o pun in pat.
Vineri mergem la oftalmo. Am un maaare stres pe cap. Sper sa fie ok, desi mie mi se pare ca ii fuge un oki.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
oanasm spune:
ioana nici eu nu-i dau lui Raul decat vigantol
struluuu ce-a crescut fecioruuuu
..pozele alea alb-negru is tare faine...parca ar fi un pustiulica de prin anii '60![]()
noi..toate bune..urmeaza vaccin zilele astea pentaxim+prevenar...auciii bucutele lu' fimiu
pupam gasca
aa...denisa si io zic asa...cere pensie alimentara..e dreptul lui Radu si punct
edit: vicky..tocmai m-am uitat la pozele Mayei..si mie n-mi pare sa fie probleme la ochisor
tin pumnii sa te intorci cu vesti bune
Oana
de
Raul
ioana spune:
Mcoca: si Ilincai ii fuge un ochi. A aparut fenomenul asta in jurul varstei de 3 luni, pana atunci nu avea nimic. Se vede clar in unele fotografii cum ii aluneca ochiul spre nas. Cica este vorba de un strabism fiziologic care se indreapta natural in jurul varstei de 1 an. Daca nu, abia atunci sa mergem la un oftalmolog.
Sa ne spui si noua ce aflati vineri, noi va tinem pumnii stransi sa nu fie nimic.
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
mcoca spune:
IOana, eu stiu ca strabismul fiziologic se "repara" pana la 6 luni. ASa ni s-a spus la maternitate. DE aia trebuie facut examenul la 8-9 luni. POve vineri ce am facut.
Vicky si
Maya (27.06.2008)