Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 15
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Eu am facut un experiment noaptea trecuta - nu am mai luat-o in brate pe Ioana de fiecare data cand a miorlait, ci numai atunci cand chiar nu s-a mai putut, adica o singura data. In rest i-am dat doar apa sa bea, i-am dat suzeta, etc. si nici nu m-am mai deplasat pana la ea la fiecare scancet, am lasat-o sa vad daca nu se linisteste singura, si spre surprinderea mea au fost cateva ture cand a adormit singurica la loc!!!bis]
Uite ca se poate!!!!Si ca bilant al noptii, m-am dus la ea de vreo 3 ori, din care am luat-o in brate doar o data, si atat. De auzit am auzit-o de mai multe ori si stateam cu urechea ciulita in pat sa vad ce se intampla![]()
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
maitreyi spune:
neata 
maria eu i-am dat fier dupa ce am facut analize si a iesit usor anemica. nu sunt de acord cu tratamentele preventive 
ana in sarcina se secreta prolactina - duce la oprirea ovulatiei dar si la stimularea lactatiei. deci poti alapta si intr-o noua sarcina. insa ca sa nu ramai insarcinata atunci cand alaptezi, pt ca spuneam mai sus ca prolactina inhiba ovulatia, trebuie alaptat constant la 3 ore, inclusiv noaptea. daca nu alaptezi constant treaba cu "alaptez - nu am cum sa raman" devine mit.
ooka 
marina tu ce ai patit? 
vicky multumim
si eu am stat in dubii daca sa particip au ba...
mada bafta si spor la gradi
acusi va prindem si noi din urma 
serenity exista un ajutor si pt mamicile singure. acu ceva ani era 500 mii vechi. ia intereseaza-te si de aia 
iris 
capri ce de-a dinti aveti
la noi va fi mare eveniment cand vor iesi 
pica sanatate 
ce tari sunteti voi cu dormitul pe-o parte. eu dintotdeauna am pus-o pe-o parte la nani cu o pernuta proptita la spate ca sa nu se rostogoleasca
ieri seara mi-a stat inima in loc si mi s-au inmuiat picioarele...ma duc la un mom dat sa vad ce face...si nu o vad in pat
intr-o fractiune de secunda m-am gandit unde sa o caut, da' cum s-o fi dat jos, etc. cand ma uit mai bine era de-a latu' patului in partea dinspre mine (de obicei se lateste pe partea cealalta si o vad)...am tremurat oleaca 
anna bravo 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
M&M spune:
am intrat repede sa nu ma dati disparuta...![]()
Suntem bine, dar urmeaza o perioada mai aglomerata in care nu voi mai avea timp de forum....
AM votat si eu pozele din concurs!! Sper ca nu am omis pe nimeni
!!!
pepenasii si mamicile !!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
flo1980 spune:
Buna
Multumim tuturor pentru voturi!
Anka 
Cristina 26 te pup, aveti grija de voi!
Pica multa sanatate la pici! Furnici zici? Cum au ajuns la voi?
Maitreyi wow ce spaima! 
AnnaBaby
si mie mi s-a mai intamplat sa mai maraie si sa se linistasca singur...
mcoca 
serenity multa bafta la doctor si sa vii cu vesti bune!
marina ce ai?
David face figuri la masa...pana ia linguritaaa (fortat mai mult) urla, si bibele la fel, cred ca de la eurespal ca nu il mai suporta...
Fetele care ati dat eurespal la baby,cum a fost la voi?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2
ladymina77 spune:
Neata,
Ca tot vorbiti de fier si eu i-am dat aproape 2 luni mamarutei ferrum haussman,fara analize,picatura si kilogramul.N-a avut nimic de la el doar un pic constipata.L-am intrerupt cand am schimbat pediatra si asta noua ne-a zis ca facem o hemograma prin martie si numai daca are lipsa de fier sa-l dam iar.
Anna,iti multumesc FRUMOS pt cicatrizin.Am dat-o aseara si deja azi dimineata nu mai erau asa pronuntate petele.Sper sa se si vindece si sa nu mai apara.Pana acum e singura crema care si-a facut datoria.Multumesc mult!
Noi am dormit bine,nu ca ieri seara dar e acceptabil.
Revin!
Mami de
Andreea Maria 07.08.08
Mami de
Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Fa-te, suflete, copil si strecoara-te tiptil prin porumb, cu motz si ciucuri, ca sa poti sa te mai bucuri!
AnnaBaby spune:
Ladyminasi eu am fost placut surprinsa de crema asta, cand mi-a fost recomandata aveam indoieli ca o sa functioneze asa de eficient, ca la cate incercasem nu mai aveam incredere...si uite ca a fost foarte buna... Ma bucur ca ti-am fost de ajutor.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
dana81 spune:
Neatza!!!
Si noi avem de dat fier profilactic, l-am cumparat si atat...barbatul meu un soi ca al lui OOka, ajunge acasa si incepe interogatoriu...vigantol ai dat...dat, calciu ai dat...dat, fier ai dat..eu cu limba muscata...dat cum sa nu...dar nu am sa i dau ca nu pare a avea nevoie, e rosioara in obraji si energica...
Asera Clara a facut cunostinta cu un brat de la canapea ...cu capul
, m-am speriat si m-am simtit tare vinovata dar oricat as pazio tot nu e de ajuns se taraste in 4 labe si se arunca in cap cand e aproape de obiectiv...puiul mamii pui.
AAA si cine se hlizea la 5 dim ? Ca a adormit la 9....fiica mea chicoteli si rasete intr-un final a adormit la 6.30
Maria sunt sigura ca ve ti gasi voi ceva asa ca nu mai da tarcoale butoiului
PICA sanatate lui Sebi, si furnicile insemneaza bogatie...![]()
Bujo sa dea Dumnezeu sa se insele medicii astia, si fetitza sa se faca bine
Denisa bafta la medic
Mai dati idei de papa ca am intrat intr-o mare lipsa de inspiratie!!!
Ma duc sa ma uit la poze si revin
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ioana spune:
Pica1: ii faci aerosoli pana se termina solutia din aparat. Noua medicul ne-a scris pe reteta: o picatura din aia, 6-7 din cealalta si vreo 3 ml de ser fiziologic. Cand se termina solutia, gata si aerosolii. La noi dureaza cam o ora, ca facem pauze dese, se plictiseste copilul...
Mai este cineva care nu da nimic copilului in afara de vigantol? Nu-i dau nici calciu, nici fier, nici analize nu i-am facut, nica, dar daca pare se fie bine, sanatoasa, voioasa, am zis ca de ce sa ma complic..
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008)
dana81 spune:
INTREBARE cine mai pateste asa...Clara in pozitie culcata ridica picioarele la 45 grade se tine de turul pantalonilor si se incordeaza pana transpira...nu pare sa-i placa...iar eu nu inteleg de ce face asa, nu imi dau seama...nu face f des...oare o doare burtica?