Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 14
ooka spune:
io is la sectiunea 'vizionari'![]()
mai Scumpi frumos baiet roscovan ai tu acolo
le: am mai vazut asa, Bogdan Viktor frumusel foc cu sapca si pantalonasi de stofa
si e si dintos
, Alexandra Valentina care seamana cu mami ca parca am vazut io o poza, ce roade domne acolo?
am mai vazut pe Mara Alexandrina, ditamai cupilu' alta frumusica si pe Maria a Xenei, o ghidusha si o frumusica ![]()
mami de Sofi
Caprioara spune:
Aseaaaa, am culcat fata. Si de azi NU i-am mai dat peritol. Asa ca tineti-mi pumnii sa doarma totusi fara treziri la juma de ora
, si sa-mi pape maine, cand avem in meniu ficat cu cartof dulce si morcovi. Noaptea trecuta s-a culcat la 12, si pana la 4 se trezise deja de 2 ori, apoi s-a trezit la 7 cand a mai adormit pe la 8 si ceva pana pe la 9 jumatate.
Ieri am fost si eu de mi-am facut papanicolaul. In 7 zile o sa am rezultatul.
Marina, care-i baiul? Ia un
sa treaca.
Andreea (Acicel), bine ca sunteti teferi totzi.
Bujo, nu ma pricep dar ma
sa fie puiul mic bine.
Flo, vazut poze frumoase cu Alex si tortul sau haios foc
.
Xeno, si zici ca iar s-a ascutit Maria? Da io zic ca arata bine, si chiar ca semanati in poza aia unde esti cu sapca
.
Kimmy, ma bucur ca problemele cu banii incep sa se rezolve, si sper sa reusiti cu creditul.
Mada, super ca-i merge bine fetii la gradi. Da ce de activitati aveti de facut! Sa ne arati si noua boneta de Paste cand e gata, da?
Ooka, eu i-am dat lui Matei fier cand era mic si mi-a varsat, asa ca l-am oprit si am bagat banane in el la greu, ca ii placeau si au fier
. Da mie mi-l daduse fara analize, asa profilactic
.
Fug la nani.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Serenity90 spune:
Senchiu fetele! Ma faceti sa ma simt mult mai bine! 
Azi a venit la mine doar 15 min 
si nici macar nu s'a atins de bebe...ma jur, pe 1 martie facem 3 ani de stat impreuna...si realizez ca defapt nu il cunosc deloc...tare mult s'a schimbat..
Mi-am tras si eu blog..de plictiseala mai mult..pun acolo retete pentru bebici, luate dupa net majoritatea dar incercate de mn ![]()
asa k daca aveti nevoie de idei...trageti cu ochiu acolo!
Maine mergem si noi la vaccin, apoi umblu dupa acte...ca sa iau si eu ajutorul de la stat pt mamicile care nu au nici un venit..e doar 75 de lei..da is numa' buni de'un pachet mare de pampersi si o cutie de laptic!
Pica Sanatate multa lui Sebyca, tare e nasol cand sunt raciti!
Maria de ce nu cauti chirie mai? E nasol rau cu gazda mai ales ca ai copil mic..plange...si nu toata lumea intelege chestiile astea...si mai ales k dif la pret dintre chirie si gazda nu is mari...cauta pe net...eu am gasit atatea...si cu 100 de euroi!
Xena asa mi'a zis si mie maicamea..k daca ramai gravi in timp ce alaptez, se duce lapticu...nuj ce sa zic...cred k depinde de fiecare 
Piticu meu in seara asta, a trebuit sa adoarma nu la ora 21 ca de obicei, ci la 22:30 dupa ce s'a terminat filmu lu masa pe kanal d...si dupa ce facu' baitza...a devorat 150 ml de laptic (el papa noaptea 2 reprize de 150 ml de lapte praf+ tatzy)...si sa intors subtil cu funduletul si a adormit k un bolovan...
Bantui p'ici...sa stiti ca va vaddddddd!! ![]()
![]()
![]()
maria-86 spune:
Denisa, dak ma poci ajuta si pe mine cu ceva site-uri pt tg-jiu asa te-as 

de numa' numa'![]()
Pica e usor de zis cu iesitu' din butoi
da mai greu cu prestatu'
Maria, mamik de Adinutza mica
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi nu va agitati nu ma marit noi suntem luati de vreo 4 ani se iau cumatrii nostri, nasii alexandrei, si se iau cam brusc si deodata. ii intereseaza un restaurant elegant, cu meniu international cam de 40 euro de persoana. pls care vreti care puteti, care stiti asteptam sugestii ![]() ------- www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 ![]() ------- Ana-Maria de iepuras coconas------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Eu in sep nu prea am gasit cand am facut botezul lui Dav. Am luat in final, un meniu de 60E, doar mancarea.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooka sarumana de raspunsuri is amarata rau cu fieru asta, da io cred ca nu i'l mai dau. Ca distrug bietu cupil. Atata ii vine inapoi de'ti vine sa plangi non'stop. Aia e, sper sa isi revina si fara el, mama lui de fier. Prea ii face rau. mami de Sofi |
Daca instinctul tau zice ca nu e bine, avand in vedere ca fata este ok, nu ii mai da nimic. Bazeaza-te si pe instinctul tau, decat sa chinui copila.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei
Caprioara spune:
Ei, rapotez ca prima trezire deja s-a comis, dupa juma de ora de cand am culcat-o
. A papat san cateva minute bune si am pus-o la loc in patutz.
Dar sunt decisa sa nu-i mai dau Peritol. A luat 6 zile si mi se pare destul, mai ales ca scopul a fost dintzii de sus si aia au iesit.
Pica, sanatate la baiet
.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
pica1 spune:
Mcoca Sebi are un inceput de bronsiolita sau o forma usoara, cel putin asa am inteles din ce au zis doctoritele. Mi-a zis sa ii pun 0,5 ml ventolin +1,5ml ser fiziologic in aparatul de aerosoli. Vineri ne ducem din nou la control sa vedem cum evolueaza. Mie imi este destul de dificil sa imi dau seama cind este bolnav Sebi pentru ca nu are shimbari de stare...
Caprioara spune:
Dia, Ilinca doarme pe o parte des. Asa imi vine mie bine sa o "vars" din brate in patutz
, cand e pe jumatate adormita la san, si asa ramane de multe ori. Din pozitia asta ii e mai usor sa mufeze degetul daca vrea... Dar se si intoarce de pe o parte pe alta, mai nou sta intr-o pozitie asa semi pe burta, semi pe o parte. Are si momente cand doarme pe spate insa.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
pica1 spune:
De ce nu pot sa votez? Imi da eroare... Am reusit decit o singura data acum citeva zile si de atunci...neam...
In alta ordine de idei ne-au invadat furnicile...

noi suntem luati de vreo 4 ani
se iau cumatrii nostri, nasii alexandrei, si se iau cam brusc si deodata. ii intereseaza un restaurant elegant, cu meniu international cam de 40 euro de persoana. pls care vreti care puteti, care stiti asteptam sugestii
de