Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
maria-86 spune:
Ei fetele, am revenit si eu ca tare trecem printr-o perioada nasoala rau de tot
Tre' sa ne mutam si nu gasim gazda.
Vad ca se vorbeste pe aici de fier. Si viu si eu cu o intrebare: dati fier bebeilor la recomandarea medicullui?
Nush, intreb si eu(nu aruncati cu rosii)![]()
Maria, mamik de Adinutza mica
anaxena spune:
eu shtiam ca nu mai ai lapte o data cu o noua sarcina,asha m=a mintzit mama ,ca cica mi-a dat lapte 7 luni ca a ramas gravida...adiq sa inteleg ca nu-i asha
eu is in lipsa de ciclu de 8 sapt,dupa ce mi-a venit 2 luni la rand la 30zile,nu-mi fac probleme ca am sterilet...dar ma gandeam ca dc raman gravida,pleaca laptele se umfla tzatzele,dar sa inteleg io ca nu-i asha?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
maria-86 spune:
Denisa, iubita nu te lasa, fii tare si puternica. Ia atitudine. E inspre binele copilului si al tau, sa stii cum stau lucrurile.
Pupici
Sa va spun ca Adina mea a primit primii ghiocei din vitza ei
A fost super incantata de ei![]()
Maria, mamik de Adinutza mica
ooka spune:
Maitreyi, Bujo sarumana de raspunsuri. Am fost la dr (sta in bloc cu mine, nu's dusa cu capu' de tot sa merg in fiecare zi la dr
) si mi'a spus ca daca face mai mult rau decit bine sa'l tai din lista. Daca mai regurgiteaza/varsa sa'i dau motilium sau metoblabla. Io sper sa'si revina. Ca sigur e de la fier, inainte nu facea asa.
Dupa ce isi revine, mai stao o vreme si fac ca Bujo, daca nu merge schimb pe varianta Maitreyi.
Asta ca sa nu spuneti ca nu va ascult![]()
Multumesc
mami de Sofi
maria-86 spune:
Ooka, fa-mi si mie draga loc in butoi![]()
k park as intra si eu
Sunt depresata rau
Maria mamik de Adinutza mica
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria-86 Ooka, fa-mi si mie draga loc in butoi k park as intra si eu![]() Sunt depresata rau ![]() Maria mamik de Adinutza mica ![]() |
nu mai fi suparata ca o sa se rezolve intr'un fel sau altul, ete camionu cu

mami de Sofi
Marina_1609 spune:
vorbiti de butoi? io o sa-mi ies de pe fix in curand
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
pica1 spune:
Bai nene cea aveti cu butoiul asta? Eu am impresia ca voua va place sa stati acolo... Ia iesiti la lumina sa va iau de ciuf un picut.
OOKA vezi tu cu doctorul asta ai un avantaj...nu trebuie sa trambalezi copilul pe la cabinete...
MARIA cu rabdare cred ca o sa gasiti o gazda pina la urma. Sunt sigura ca toate lucrurile se aranjaza la timpul potrivit.
BUJO spor la invatat legislatie si alte alea pentru dreptul de semnatura.
Eu azi m-am plimbat pe la doctori cu Sebi. Concluzia ste ca trebuie sa ii fac aerosoli de 2 ori pe zi. Problema este ca nu stiu cite minute, dar ma destept eu pina miine dimineata.
mcoca spune:
Sper ca am votat si toata lumea care are pus linku la semnatura. Va admir ca participati (mai ales dupa faza cu Xena) si va ureaz BAFTA!.
Vicky si
Maya (27.06.2008)