Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
ooka spune:
sarumana de raspunsuri
is amarata rau cu fieru asta, da io cred ca nu i'l mai dau. Ca distrug bietu cupil. Atata ii vine inapoi de'ti vine sa plangi non'stop. Aia e, sper sa isi revina si fara el, mama lui de fier. Prea ii face rau.
mami de Sofi
maitreyi spune:
ooka si je da fier la beibilica si nu vomita nu a avut nicio reactie adversa de la el. ce fier ii dai?
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
bujo spune:
Si io dau fier la Filipoc. Dar ii dau jumatate din doza recomandata de dr si n-am sa-i dau decat sticluta asta, nu timp de 6 luni cat mi-a spus. Pot spune ca e mai bujorel de cand cu fieru, inainte era palid tare dar chiar si asa mi se pare cam mult sa-i dau atata timp fara analize.
Vio se poate alapta gravida fiind dar nu e recomandata alaptarea decat pana in luna a cincea de sarcina pt ca altfel organismul mamei nu mai face fata la doi "paraziti". Ramane fara resurse.
Turtu mi-a zis dr ca e normal sa vina cand si cand CM pe perioada alaptarii. Acu mi-a venit si mie prima oara. bleax![]()
bujo mami de Filip
Caprioara spune:
Am vazut poze minunate
cu: cu Maria Anaxenei, cu Sebastian de Scumpi, cu Mara de Anaco, cu Nicholas de Atb, cu Andreea de Mina, cu Timi de Kimmy, cu Nicholas de Morcoveatza, cu Ioana de Annababy, cu Ami de Mada, cu Viktor de Struluta. Sunt superbi totzi
!
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ooka spune:
Maitreyi ii dau fier hausman (nush cum se scrie), pana azi timp de 9 zile i'am dat cite 7 pic de doua ori pe zi intre mese, azi i'am dat 13 pic doar o data, la 9 jumate dim. Icnelile au avut loc la 7 si jumate seara. Cert e ca a inceput sa faca asa urit de cind cu fierul.
tu cit ii dai si de care?
Bujo tu de care ii dai si cit?
fetelor, sunteti tare dragute ca imi spuneti ce si cum.
mami de Sofi
Tecky spune:
Salutare!
Azi am avut treaba toata ziua si acum abia am reusit sa citesc tot.
maitreyi eu i-am dat de la o luna si jumatatte pana la 4 luni fier Ferrum Hausmann Ralucai.I-au gasit lipsa de fier la analiza de sange si un indiciu a mai fost ca avea unghiile albe.Acum le are roz ca toti copiii.Ii dadeam 5 picaturi dimineata.
flo superb tortul si cred ca a fost si gustos.

a.cicel prin ce ati trecut...bine ca sunteti toti sanatosi.
Tecky spune:
bujo imi pare nespus de rau pt fetita prietenei tale.
anaxena seamana leita cu tine Maria in poza unde ea are caciulita pe cap si tu ai sapca.
Va pup
gallyb spune:
MAYTREYI noi am facut botezul la Restaurantul "La Taste" din Domenii, meniul la botez a fost 120 + bautura si tortul nostru. Toata lumea a fost multumita de meniu. Cauta pe net, au site.
Am vazut poze noi cu Maria fidela lui David , cu cu Nicholas care pupa oglinda, cu Andreea cu degetelul in gurita, cu Mara Alexandrina cu tortuletul, cu Nicholas caruia ii plac plantele, cu Timea mini-mop, cu Bogdan cu multe jucarii in cos, pe David exersand de zor ma-ma.
OOKA eu am dat fier pana cand a inceput sa verese dupa prma masa solida, de atunci l-am intrerupt.
SERENITY mult suces in rezolvarea problemelor, e o situatie delicat din care trebuie sa gasesti o iesire.
BUJO ninci nu vreau sa ma gandesc ce in sufletul prietenei tale. Sa-i ajute Dumnezeu sa fie bine. Ne tii la curent cu noutatile despre ei.
bujo spune:
Ooka si io tot Haussman ii dau, si aceeasi cantitate ne-a prescris-o si noua (7 pic de 2 ori pe zi) dar eu ii dau doar odata 7 pic. Am citit pe prospect si mi se pare cam mult sa-i dau cantitatea pt anemie feripriva cand nu i-am facut nicio analiza. Carenta banuiesc ca ar avea ca am fost si eu anemica in sarcina si el era cam palid, acu s-a mai imbujorat. Ne-a zis sa-i dam de la 6 luni pana la un an. Iar mi se pare cam mult.
bujo mami de Filip
maitreyi spune:
eu ii dau pharma-ferrum 14 picaturi 2 saptamani dupa care 7 picaturi pana se fac 6 saptamani de tratament. si a mea era alba si acum s-a mai rozit plus ca analizele au iesit mai bune. mie mi-a zis sa i le dau cu suc de fructe da nu am reusit decat de vreo 2 ori pt ca ea bea numai apa asa ca i le dau cu o lingurita din piureul de fructe cand avem masa respectiva.
multumesc mult de raspunsurile legate de restaurant 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008