Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
Kimmy spune:
Turtu daca tu te bazezi doar pe faptul ca daca alaptezi nu ramai gravi,mai bine fa un test sa fii sigura
.Nu stiu ce sa zic...ca nu am prea alaptat,dar am avut si eu alandala ciclu cam 3 luni dupa ce mi-a venit.Abia acuma pot sa spun ca s-a reglat,si asta cred ca datorita anticonceptionalelor.PAREREA MEA e ca e nevoie de putin timp pana se regleaza.
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Violeta_m_tm spune:
turturica eu nu cred ca esti gravi, eu am inteles ca este normal sa fie neregulat (eu nu stiu ca inca nu mi-a venit). O chestie nu o integ eu : daca ramai insarcinata nu se opreste lactatia, poti sa ai bebe in burtica si sa alaptezi
?
ladymina77 spune:
Turtu,fa un test.E posibil sa fie si ciclu dereglat dar pt linistea ta fa-l totusi.
Vio,da poti alapta cu bebe in burtica.Eu cunosc pe cineva asa.
Cristina,mami de Mihaita unde esti?Sper ca sunteti sanatosi!
Mami de
Andreea Maria 07.08.08
Mami de
Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Fa-te, suflete, copil si strecoara-te tiptil prin porumb, cu motz si ciucuri, ca sa poti sa te mai bucuri!
Kimmy spune:
Vazut poze cu Alexandru Ionut,Nicholas de Morcoveatza,Bogdan Viktor de Struluta,Ami si Sebastian se Scumpi
.Sunt tare tare frumosi toti!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ooka spune:
salutare
in afara de Ariadna si de mini, mai da careva fier la cupil?
daca da, tot asa aiurea se simte?
ca pocu de cind haleste fier imi tot icneste/varsa/ii vine inapoi mancarea si mi'e cam mila de ea ca se chinuie..
mami de Sofi
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooka salutare in afara de Ariadna si de mini, mai da careva fier la cupil? daca da, tot asa aiurea se simte? ca pocu de cind haleste fier imi tot icneste/varsa/ii vine inapoi mancarea si mi'e cam mila de ea ca se chinuie.. mami de Sofi |
io am cumparat fieru si ma uit la el ca nu iomi vine s aii dau asa...profilactic...cum zic ei...
of...
medic m-as face acu de cand am cupil.mama lor de nemti!!(injuratura a la SOR'MIA)
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
struluta spune:
Salut pepenime!
Am comis-o din nou...adica disparut ca magaru'n ceata...cred ca mai am putin si devin celebra pe aici cu disparitiile si revenirile mele spactaculoase![]()
Noi suntem bine, eu am terminat de dat o droaie de examene, care m-au terminat de tot, puiul meu a facut saptamana trecuta rosu in gat cu febra mare, diaree...medicul meu din hu i-a prescris amoxicilina, de la care dupa a 3 zi de tratament a facut alergie - eruptie cu bubite rosii pe tot corpul
...m-am speriat rau de tot.
Acum e bine, doar ca pruncusorul asta al meu trece de la o extrema la alta...daca pana acum papa de 2 ori laptic (dim si seara) putin de tot - 120-150 ml, si de 3-4 ori mancare, acum e exact invers...haleste 3 ori lapte - 180-210 ml si 1-2 ori mancare - eu nu pot sa inteleg ce-i cu schimbarea asta la el.
Cu alergia la lapte, poate va mai aduceti aminte ca ma stresam ca se pateaza pe fata cand bea laptic, ei s-a dovedit a fi de la efort dupa ce l-am chinuit o saptamana cu lapte pe baza de proteina de soia care e groaznicccccccc si de la care la fel se pata.
In rest s-a smecherit rau de tot, nu sta o secunda fara mine,face ravagii in jurul lui...etc...de fapt stiti voi cum e
dar important e ca e sanatos...si grasunel - la 6 luni avea 8200 si 72 cm
Am pus si eu poze noi...dar pana sa dau anuntul vad ca Kimmy le-a vazut deja![]()
...imi merge tare, tare naspa netul.
Ralu79 spune:
Ooka- noi nu dam fier-i-am facut analizele la sange si e ok.
Struluta- bine ai revenit- atata timp cat reapari e ok.
Mai stiti ceva de Carissma?
Mada- eu nu mananc in nicio varianta slanina- nici in bacon sau muschi tiganesc sau chestii de genul asta- o pigulesc toata daca n-am de ales sau nu mananc![]()
Pupicei
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
struluta spune:
Denisa:draga fatuca, ma alatur si eu fetelor care te-au incurajat sa iei atitudine. Nu sta pe ganduri. Esti cea mai tinerica de pe aici, ti-ai asumat o responsabilitate imensa prin a fi mama, ei domnul tau ar trebui scuturat sa-i sara fulgii. De unde si pana unde cu atitudinea asta? Nu-i usor sa cresti un copil in conditii normale, dar singura? Trebuie sa lupti pentru copilul tau, asta vom face de acum incolo toata viata noastra. Si scuza-ma dar "problemele" lui cu tat-su mi se par irelevante in ecuatia asta. Sunt convinsa ca ti-e mai mult decat greu, dar indiferent cat de frica iti este, tot trebuie sa ajungeti la un numitor comun ca e cumplit sa traiesti in incertitudine. Tu esti mama, iar Raducu are nevoie de tine ca de aer...zambitoare, senina...puternica
sa-ti dea DD putere sa faci ceea ce e bine pentru voi
struluta spune:
vazut micuta printesa frumoasa Allegra.
...da ce tare seamana cu mami!!!
Felicitari si parintilor curajosi si puternici