Pepenasi de iulie - august 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 20
Ralu79 spune:
Ola!
Se aude din butoi? Sa stiti ca am scos capul afara dupa mesajele voastre de ieri
. Azi m-a impins usor copilul cu bocancul dupa "masa" de pranz, dar incerc sa ma fac ca nu conteaza cat mananca, sanatoasa sa fie. Va anunt cand imi iese:)
Eu am fost plecata azi la fostul loc de munca si a fost super- am stat vreo 3 ceasuri si am vorbit despre altceva decat copii si a fost interesant (desi era vorba de un audit de recertificare):)
Maria- iti tin pumnii sa va gasiti chirie. Tu ziceai ca stai la socri parca, nu?
Denisa-sper din suflet sa iei hotararea care trebuie.
Pica- multa sanatate lui Sebi
Bujo- cum se mai simte copilasul?
Iriss- inca o data multumesc
Carmenela-
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
MissJJ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kamelya I-am luat Dariei temperatura rectal si este 38.1 mai scad ceva?Este febra 38.1? buburuza mea de Daria 14.07.2008 ![]() |
Nu stiu sa iti zic daca mai scazi ceva sau nu, ca aici se ia in ureche si la spital tot asa, da e calda adik daca pui mana pe frunte sau buzele e calda, e mai molesita e mai somnorici? Da-i niste paracetamol suspensie dupa instructiunile de pe cutie si vezi daca scade sau nu.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
Ralu79 spune:
Aaaa acum am vazut. Denisa- tu n-ai pic de mila de bietele imbutoiate? "Doar" 600g a pus Raducu? Ntz ntz ntz. Vezi ca te fugarim pe-aici de numa'

Carmenela- mai inainte am vrut sa zic ca
da' am uitat
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
ankalaura spune:
MINA - la noi in carnet a scris Tritanrix, si mi-a zis ca o sa ii faca 2 intepaturi dar pana la urma i-a facut numai una, sa mor daca stiu de ce, plus antipolio pe gurita. De completat, a completat la hepatita B (AHB), la DTP (antidifteric, antitetanic, antipertussis) > cica asta a fost Tritanrixul. Plus antipolio pe gurita.
Dar de ce mi-a zis de doua intepaturi si a fost doar una?
Asta la ala de 6 luni, pe care l-am facut sapt trecuta.
Vad ca si la Denisa au fost doua intepaturi...
O fi uitat sa ii faca vreunul??? 
angelynna82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mada_mxm
Aici in uk avocado, vezi sa fie bine copt si se prepara pe loc il servesti imediat, il scobesti il faci piure cu o furculitza si il dai asa simplu cu putin lapte parf sau san, sau il amesteci cu banana sau papaya. De la 9 luni in sus il poti amesteca impreuna cu 60 g branza crema, 1 rosie coapta bine fara seminte si coaja si niste chives e un fel de ceapa mai mica mai subtire ca ceapa verde. ![]() Faeries, come take me out of this dull world, For I would ride with you upon the wind, Run on the top of the dishevelled tide, And dance upon the mountains like a flame. William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894 |
Am cumparat azi si as vrea sa ii fac, cum imi dau seama daca e copt...si cam ce gust are daca imi poti spune, nu am mai mancat si de ast aintreb

fericita de
Crina Alexandra Crinul Meu
Eco
Crina