Pepenasi de iulie - august 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola!

Se aude din butoi? Sa stiti ca am scos capul afara dupa mesajele voastre de ieri. Azi m-a impins usor copilul cu bocancul dupa "masa" de pranz, dar incerc sa ma fac ca nu conteaza cat mananca, sanatoasa sa fie. Va anunt cand imi iese:)
Eu am fost plecata azi la fostul loc de munca si a fost super- am stat vreo 3 ceasuri si am vorbit despre altceva decat copii si a fost interesant (desi era vorba de un audit de recertificare):)

Maria- iti tin pumnii sa va gasiti chirie. Tu ziceai ca stai la socri parca, nu?
Denisa-sper din suflet sa iei hotararea care trebuie.
Pica- multa sanatate lui Sebi
Bujo- cum se mai simte copilasul?
Iriss- inca o data multumesc
Carmenela-

Pupicei tuturor

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

I-am luat Dariei temperatura rectal si este 38.1 mai scad ceva?Este febra 38.1?

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Nu stiu sa iti zic daca mai scazi ceva sau nu, ca aici se ia in ureche si la spital tot asa, da e calda adik daca pui mana pe frunte sau buzele e calda, e mai molesita e mai somnorici? Da-i niste paracetamol suspensie dupa instructiunile de pe cutie si vezi daca scade sau nu.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Aaaa acum am vazut. Denisa- tu n-ai pic de mila de bietele imbutoiate? "Doar" 600g a pus Raducu? Ntz ntz ntz. Vezi ca te fugarim pe-aici de numa'

Carmenela- mai inainte am vrut sa zic ca da' am uitat

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Capitolul 93

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MINA - la noi in carnet a scris Tritanrix, si mi-a zis ca o sa ii faca 2 intepaturi dar pana la urma i-a facut numai una, sa mor daca stiu de ce, plus antipolio pe gurita. De completat, a completat la hepatita B (AHB), la DTP (antidifteric, antitetanic, antipertussis) > cica asta a fost Tritanrixul. Plus antipolio pe gurita.
Dar de ce mi-a zis de doua intepaturi si a fost doar una?
Asta la ala de 6 luni, pe care l-am facut sapt trecuta.
Vad ca si la Denisa au fost doua intepaturi...
O fi uitat sa ii faca vreunul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Buna fetele,

Am o intrebare: voi dati avovado la copii si daca da cum il preparati?Pitica mea papa piure de fructe/legume, iaurtel si branzica de casa plus bea sucuri aturale facute de mine.

Va multumesc si sper ca nu v-ati suparat de mesaj

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Aici in uk avocado, vezi sa fie bine copt si se prepara pe loc il servesti imediat, il scobesti il faci piure cu o furculitza si il dai asa simplu cu putin lapte parf sau san, sau il amesteci cu banana sau papaya.
De la 9 luni in sus il poti amesteca impreuna cu 60 g branza crema, 1 rosie coapta bine fara seminte si coaja si niste chives e un fel de ceapa mai mica mai subtire ca ceapa verde.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Am cumparat azi si as vrea sa ii fac, cum imi dau seama daca e copt...si cam ce gust are daca imi poti spune, nu am mai mancat si de ast aintreb Multumesc

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput