Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 18
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia POST DE MAXIMA IMPORTANTA!!!!!! azi in masina cand i-am dat lui Radu sa pape mi s-a parut ca vad ceva alb pe gingiuta lui. Cum nu eram curata pe maini nu i-am bagat mana in gura, m-am gandit ca poate e o bucatica minuscula de servetel, ca l-am sters la gurita dupa biberon. Acum ca s-a trezit, SURPRIZA! Fetelor... e primul dinte!!!!! incisiv stanga jos! Sunt in culmea fericirii; l-am pipait si e tzepos taios ca un fierastrau mic-mic. Iuhuuu!!! Dau de ![]() Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
pupam dintzosul scump!

(la odiseea sarcinii eram Mafalda, nah, acum sunt Zana Maseluta

Mamica de
VLAD 19.10.2008falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
babytza spune:
Baby boy sar mana mult !
iti raman datoare !!!! 
Cosmy eu am nevoie sa o pun pe cd sa o ia la scoala....ca si ea o asculta pe you tube .Multumesc mult 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
claudinna spune:
fff eleganta Thea! si asistentza:))
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babymom75 spune:
Hop si io!... dar nu in cele mai fericite circumstante... ma chinuie din nou o durere de cap de imi vine sa
si asta de dimineta de cum m-am trezit, pulsatila si fff. greu de suportat. Abia acum a cedat o idee. Ma rog, toate trece!
Din ce-am citit azi, am retinut ( sper sa nu fi uitat ceva ):
Anamona si Angelynna am vazut pozele de la botez - foarte frumoase, aveti niste fetite ca niste printese!
Chiar ca-mi faceti pofta sa-mi fac si eu o fetita!
Sa va traiasca fetele prospat crestinate!
Ada felicitari pt. primul dintisor! Deci asta era motivul pt. care Radu n-a mai papat atat de bine. Sa dea Domnul sa fie si ceilalti asa de " silentiosi"!
300 - cum l-am imbracat zilele aste pe Dragos cand am iesit cu wrapul si au fost pana la minus 12 grade: body cu maneca lunga, pijama subtire din bumbac ( din aceea cu maini si picioare ), ciorapei cu chilot flausati ( pt. ca piciorusele sun mai "neacoperite" in wrap ), salopeta intreaga tot din bumbac, dar ceva mai grosuta ( flotirata pe interior ), all-over din velur captusit, dar mai subtirel, o caciula subtire din bumbac, cu gluga trasa peste. Haina mi-am luat-o peste, dar nu ma cuprinde deloc - nu acopera spatele copilului nici un pic. Mie nu mi-a fost frig si am presupus ca nici lui. 
Anca as cum ti-au spus deja fetele, galmita aceea va trece cu siguranta in timp. Continua masajul, eventual cu putina crema/unguent sa-ti alunece mainile mai usor. E posibil ca injectia sa nu fi fost facuta destul de profund sau pur si simplu asa au reactionat tesuturile ei la injectarea unei substante straine - e un fel de reactie de aparare locala. Nu te ingijora, va trece
.
iepurila mie mi se pare mica puterea unui blender de 250W. Cauta sa aiba macar 500W si n-ar fi rau sa fie de firma, pt. ca o sa-l folosesti multa vreme de-aici incolo si astea no name nu stiu cat rezista. Iti recomand blenderul Multimix sau Multiquic, ca nu mai stiu cum ii zice
de la Braun - are 600W si il poti folosi la mai multe, nu numai pt. papa de bebe. Eu din ala am luat cand era Victor mic si il folosesc cu succes la toate treburile in bucatarie.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
babytza, de nu-sh cand ma tooot pregatesc sa-ti multumesc ca ai vorbit cu socrela pt. " chilotii suspendati" si am tooot uitat
. Deci, multam fain! Ai intrebat-o si cat costa, ca n-as da chiar o caruta de bani?
Apropos de muzici - am niste CD-uri cu muzica frantuzeasca pt. copii si cu povesti, tot in limba franceza, daca va intereseaza... numai ca trebuie sa ma invatati mai intai cum sa le pun pe contul comun.
Sunt acelea din revistele Milan jeunesse, daca le stiti. Eu una m-am cam intoxicat de cutiute muzicale de pe vremea lui Victor.
Si referitor la scaune de masa, eu cred ca nu o sa caut un scaun care se lasa pe spate pt. ca la varsta asta, adica dupa 6 luni, bebeii nu mai dorm atat de mult si e putin probabil sa-l ia somnul in timp ce mananca, iar pt. 30-40 min./masa, nu stiu daca are rost o investitie asa substantiala, chiar daca poti folosi scaunul pana mai tarziu ( adica pana pe la 3 ani, cel mult ).
Mama lui
Victor (12.09.2003)
musettepink spune:
Buna seara!!!!!!!!
Anamona,Angelina sa va traiasca crestinele! vazut poze frumoase!
Codruta
unde ai vazut-o pe luciu sa o vaz si eu?
Eva ce imi facusi?!
mi-ai facut pofta de raclette si mi-am amintit cu ocazia asta ca eu chiar am aparat de facut raclette,zace intr-un dulap
,acu trebuie sa fac o cina romantica cu sotul si raclette-le![]()
Ada felicitari pt dinte!!!!!!!!!

Minunea a venit!
de printisor Luca Nicolae
claudinna spune:
www.acasatv.ro/noutati-acasa/vedete/eveniment-botezul-fiului-nicoletei-luciu-sau-botezul-anului-2009.html" target="_blank">Nicoleta Luciu
am vazut-o si eu. ff implicata si arata cu mult mai bine decat inainte de sarcina
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Si referitor la scaune de masa, eu cred ca nu o sa caut un scaun care se lasa pe spate pt. ca la varsta asta, adica dupa 6 luni, bebeii nu mai dorm atat de mult si e putin probabil sa-l ia somnul in timp ce mananca, iar pt. 30-40 min./masa, nu stiu daca are rost o investitie asa substantiala, chiar daca poti folosi scaunul pana mai tarziu ( adica pana pe la 3 ani, cel mult ). Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Sa stiti ca Teo mai adoarme in scaun uneori (f. rar) si acum... si asa e de haios. Pe vremea cand nu mergea singur in picioare chiar n-avea ce face, deci ori era in patut, ori in scaun, ori in leagan si mai rar pe jos pentru ca era frig rau.
Oricum, eu nu am voie sa vorbesc, ca la mine se amortizeaza.
Se cam amortizeaza totul: haine, patut (desi aici am doua, unul de lemn si unul pliant care e la mama), bouncer, leagan, scoica, scaun de masa (desi si aici sunt doua, unul mai simplu e la mama), carriers (ma rog, cat le-am folosit pana la marele WRAP), caruciorul pana acum, biberoanele, toat laptele praf si cerealele ramase nedesfacute de la Teo (dar inca in garantie)... etc.
Mai putin scaun de masina, din care nu am cum sa nu cumpar cate doua, avand in vedere diferenta mica dintre ei, si caruciorul de gemeni pe care il vreau... e adevarat pentru comoditatea mea.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
sabinel spune:
fetelor, am nevoie de ajutor sau de un sfat. amalia a facut mai devreme un kaki verde inchis inchis ca algele(scuzati detaliile). ar trebui sa ma ingrijorez sau se mai intampla?
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
babymom75 spune:
Sabinel, se mai intampla si e normal. E din cauza ca se descarca brusc o cantitate mare de bila in intestinul copilului.
Mama lui
Victor (12.09.2003)