Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

fetelor, voi ati auzit de asa ceva:
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.html

chiar exista asa ceva? E posibil cineva sa se ocupe sa promulge o asemenea lege?! daca nu e spam... mi-e frica deja in ce lume i-am adus pe bieti pruncii astia...

informatia pare intr-adevar scary dar nu cred sa fie adevarata.
Sunt surprinsa de cat de raspandita e pe net, dar uite dovezi ce contrazic cele de ami sus:

!uite ce inseamna Codex Alimentarius (care exista de prin anii '60)
http://www.ecomagazin.ro/legi-adoptate-pentru-siguranta-alimentara/

plus altele:
- parlamentul european a luat decizia de a interzice indulcitorii si colorantii in alimentele pentru nou-nascuti si copii
- Pe etichete trebuie mentionat daca un aditiv a fost produs cu organisme modificate genetic (OMG), astfel incat sa nu-i induca in eroare pe cei care sufera de alergii
- chiar si in Romania - s-a introdus din initiativa industriei un nou sistem de etichetare a produselor ce presupune afi#351;area pe unor elemente esen#355;iale pentru s#259;n#259;tatea consumatorilor: num#259;rul de calorii, con#355;inutul de gr#259;simi, carbohidra#355;i (cu referire la zah#259;r), sare #351;i acizi gra#351;i satura#355;i, cu un font suficient de mare pentru a putea fi citit u#351;or. Scopul acestei noi modalit#259;#355;i de etichetare este în principal prevenirea obezit#259;#355;ii în #355;#259;rile din UE, dar #351;i a diabetului sau a bolilor cardiovasculare.

- scuze pt ultimul copy paste (viteza e de vina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

Am venit si noi acum de afara. Brrrrrrr s-a lasat un frig.....
Am si eu o intrebare la voi : are Valentina nevoie de o melodie pt un dans la scoala. Si ea vrea melodia Nobody's perfect a lui Hannah Montana. Eu nu am Odc sa ii descarc. O are cineva ?

Va pup si ma bag la citit

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, am vizionat cu interes scene de la botezul baietelului Nicoletei Luciu. Nu sunt o fana a ei, dar trebuie sa recunosc ca arata foarte bine. Eu una ma indoiam ca o sa se mai faca "om" prea curand. Mi s-a aprins un beculet! Deci.... se poate!

Imi dati si mie parola de la mail, pleaseeee!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

POST DE MAXIMA IMPORTANTA!!!!!!

azi in masina cand i-am dat lui Radu sa pape mi s-a parut ca vad ceva alb pe gingiuta lui. Cum nu eram curata pe maini nu i-am bagat mana in gura, m-am gandit ca poate e o bucatica minuscula de servetel, ca l-am sters la gurita dupa biberon.

Acum ca s-a trezit, SURPRIZA!
Fetelor... e primul dinte!!!!! incisiv stanga jos!
Sunt in culmea fericirii; l-am pipait si e tzepos taios ca un fierastrau mic-mic. Iuhuuu!!!

Dau de

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Ada, chiar ca esti buna de cinste!!!! Yuhuu sa creasca mare si cu dintisori frumosi si sanatosi Raducu!

LE: Multumesc ptr. parola, Ada!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Ada mami, felicitari pentru dintisor! Ai un mic acum. In cateva zile probabil o sa aveti doi

P.s. ce m-am speriat cand am vazut scris mare si cu rosu: "post de maxima importanta" nu poti trece peste asa ceva

LE: preety micuta ta cum e? Ca a mea doarme de cand am venit de la vaccin

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Babytza am luat eu melodia..da-mi un pm cu adresa de mess

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ada felicitari !!! Ai un

Codruta cred ca si eu raman la Raducu..a fost dorit si programat.. al doilea nu cred

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ada, felicitari pt dintishor!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cuscra am gasit si eu piesa. O poti asculta www.trilulilu.ro/imba19/082af6d411122a" target="_blank">aici

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput