Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 17
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia fetelor, voi ati auzit de asa ceva: http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.html chiar exista asa ceva? E posibil cineva sa se ocupe sa promulge o asemenea lege?! daca nu e spam... mi-e frica deja in ce lume i-am adus pe bieti pruncii astia... |
informatia pare intr-adevar scary dar nu cred sa fie adevarata.
Sunt surprinsa de cat de raspandita e pe net, dar uite dovezi ce contrazic cele de ami sus:
!uite ce inseamna Codex Alimentarius (care exista de prin anii '60)
http://www.ecomagazin.ro/legi-adoptate-pentru-siguranta-alimentara/
plus altele:
- parlamentul european a luat decizia de a interzice indulcitorii si colorantii in alimentele pentru nou-nascuti si copii
- Pe etichete trebuie mentionat daca un aditiv a fost produs cu organisme modificate genetic (OMG), astfel incat sa nu-i induca in eroare pe cei care sufera de alergii
- chiar si in Romania - s-a introdus din initiativa industriei un nou sistem de etichetare a produselor ce presupune afi#351;area pe unor elemente esen#355;iale pentru s#259;n#259;tatea consumatorilor: num#259;rul de calorii, con#355;inutul de gr#259;simi, carbohidra#355;i (cu referire la zah#259;r), sare #351;i acizi gra#351;i satura#355;i, cu un font suficient de mare pentru a putea fi citit u#351;or. Scopul acestei noi modalit#259;#355;i de etichetare este în principal prevenirea obezit#259;#355;ii în #355;#259;rile din UE, dar #351;i a diabetului sau a bolilor cardiovasculare.
- scuze pt ultimul copy paste (viteza e de vina)
babytza spune:
Hello girls 
Am venit si noi acum de afara. Brrrrrrr s-a lasat un frig.....
Am si eu o intrebare la voi : are Valentina nevoie de o melodie pt un dans la scoala. Si ea vrea melodia Nobody's perfect a lui Hannah Montana. Eu nu am Odc sa ii descarc. O are cineva ? ![]()
Va pup si ma bag la citit 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
Codruta27 spune:
Fetelor, am vizionat cu interes scene de la botezul baietelului Nicoletei Luciu. Nu sunt o fana a ei, dar trebuie sa recunosc ca arata foarte bine. Eu una ma indoiam ca o sa se mai faca "om" prea curand. Mi s-a aprins un beculet! Deci.... se poate!
Imi dati si mie parola de la mail, pleaseeee!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
gaia.nevia spune:
POST DE MAXIMA IMPORTANTA!!!!!!
azi in masina cand i-am dat lui Radu sa pape mi s-a parut ca vad ceva alb pe gingiuta lui. Cum nu eram curata pe maini nu i-am bagat mana in gura, m-am gandit ca poate e o bucatica minuscula de servetel, ca l-am sters la gurita dupa biberon.
Acum ca s-a trezit, SURPRIZA!
Fetelor... e primul dinte!!!!! incisiv stanga jos!
Sunt in culmea fericirii; l-am pipait si e tzepos taios ca un fierastrau mic-mic. Iuhuuu!!!
Dau de 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Codruta27 spune:
Ada, chiar ca esti buna de cinste!!!! Yuhuu sa creasca mare si cu dintisori frumosi si sanatosi Raducu! 
LE: Multumesc ptr. parola, Ada!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
CosmyB. spune:
Ada mami, felicitari pentru dintisor! Ai un mic
acum. In cateva zile probabil o sa aveti doi ![]()
P.s. ce m-am speriat cand am vazut scris mare si cu rosu: "post de maxima importanta"
nu poti trece peste asa ceva 
LE: preety
micuta ta cum e? Ca a mea doarme de cand am venit de la vaccin
Pozici
Mami super happy de
Maya
baby_boy spune:
Babytza am luat eu melodia..da-mi un pm cu adresa de mess![]()
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
baby_boy spune:
Ada felicitari !!! Ai un
Codruta cred ca si eu raman la Raducu..a fost dorit si programat.. al doilea nu cred![]()
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
claudinna spune:
Ada, felicitari pt dintishor!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CosmyB. spune:
Cuscra
am gasit si eu piesa. O poti asculta www.trilulilu.ro/imba19/082af6d411122a" target="_blank">aici
Pozici
Mami super happy de
Maya