Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Anamona, superbe pozele. Sora ta e o artista.
Sa va fie de bine!
Pitic mic si scump care se uita curios in jur e baiatul cel mare al Sabinei? (e mai mic ca Teo, nu?)

edit: cel mic am vrut sa zic!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Draga mea Didididi ...nu m-am stresat sa mai o intreb ptr ca nnu prea am in gand sa aflu... Io cu diversificarea ptr ca oricum inca studiez... pp ca sa regurgiteze imediat... nu neaaparat sa planga...
Ce eco sa fac? Tu ai ac probleme? Cum procedezi?

Gaia imi pare rau de bebe plangacios... noi nici pas n-am zis!!! Am fost f surprinsa ca ea radea intr-una...

Mergi la inceput

preety, ma bucur ca gemanuta a fost tare. asa sunt fetele, cum altfel sa treaca prin atatea in viata?

Raducu a fost foarte sociabil, in ciuda foamei care il cam ajunsese.
Asta pana l-a intepat dr. in picior si s-a invinetit de atata ragnet.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Ne-am intors de la doctor, am facut vaccinul, a plans cateva secunde si gata. I-am pus compresa si jumatate de supozitor, asa preventiv, ca avea 37.7, dar probabil era si incalzita din masina. Acum doarme ingerasul Sper sa treaca cu bine.. Avem aproape 7 kg, 6900 g mai precis, a fost tot un zambet si un gangurit pana a intepat-o, i-a tras doctoritei stetoscopul, de 2 ori! si s-a prins de halatul ei sa se ridice

Ada esti tare cu wrapul tau, imi imaginez ce demonstratie ai facut tu acolo, auzi si personalul TESA Sa treaca si noaptea cu bine si sa nu faca Raducu febra.

Anamona foarte frumoase pozele Thea a fost ff eleganta, cu palton micuta Sa va traiasca!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Angi - pupici am vazut pozele voastre - felicitari pentru micuta crestinata - e foarte dulcica scumpa de ea :)

CosmyB, EvaF - super filmul cu Brad Pitt - l-am vazut si eu in urma cu ceva timp - e unul din putinele filme bune vazute in ultimul timp (parca inainte erau mai multe bune, acum si putine si proaste..in fine alta poveste)
o sa trag si eu "The dead zone" sa vedem despre ce e vorba - chiar e penurie si de seriale acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

CosmyB bravo. Sper sa scapam linistite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Lumi ici multi si multumim ca te-ai gandit la noi

Anamona serialul "The Dead Zone" este facut dupa un roman a lui Stephen King. Sper sa-ti placa.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

fetelor, voi ati auzit de asa ceva:
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.html

chiar exista asa ceva? E posibil cineva sa se ocupe sa promulge o asemenea lege?! daca nu e spam... mi-e frica deja in ce lume i-am adus pe bieti pruncii astia...

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27

Bilantul nostru de la 5 luni: 8,450 kg, 68 cm. Ne pregatim de marea diversificare, cea cu supita, pana acum am practicat-o pe cea mica, cea cu fructe. Vladut mananca cu placere banana cu suc de portocale, mango cu mar.

Banu, am vazut ca ai intrebat de Nan. Pe Vladut nu l-a constipat deloc. Ii dau in completare, de la 10 zile. eu am fost o norocoasa pentru ca piciul meu nu a vrut in ruptul capului sa renunte la tatica! Noaptea ii dau san, si atunci cand e nevoie bagam si 60-90 de laptic. Daca suge viguros mai mult de 20 de minute si nu adoarme profund, mergem, eu sau tati, si "o mulgem pe Maricica".

Am vazut ca vorbiti si despre numarul de bebelusi. Eu tot timpul am zis ca vreau doar un singur copil! Asa ca ma limitez. Unul si bun! Sunt singura?

Cafea am baut si in sarcina, beau si acum o ceasca dimineata fara probleme. Cred ca e o chestiune de obisnuinta.

Anca, imi pare rau dar nu stiu ce sa zic. La ceva comprese cu apa rece ma gandeam si eu. Unde o putem vota pe Carla?

Ange, frumoase pozele! Sa traiasca micuta crestina!

Lumi, multi !

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Felicitari pt bebe mare si sanatos.

Nu esti singura...si eu tot doar un bebe am vrut mereu...doar ca m-a pus pe ganduri o prietena care se pregateste de bebe2 (a nascut in iunie 2008).

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Multumim de aprecieri. Thea a fost intr-adevar la inaltime :)

Apropo de impartasanie, a impins cu limba tot vinul in afara...pe acel frumos pardesiu :) din fericire a iesit pata cu Vanish

Cel mic ce apare ca un leit motiv in poze este intr-adevar Gheorghe, baietelul sorei mele si finul nostru - un simpatic si jumatate printre picioarele tuturor :). Este nascut in 06 septembrie 2007, deci cu jumatate de an mai mic ca Teo.

iar fetita este Sofia, de 6 ani, 11 sept 2002 - a facut pana la urma ordine cu baieteii de varsta ei - inteleapta cum ii spune si numele.

Ada - micutului vaccinat - tinem pumnii sa nu faca temperatura :) asa deci i-ai dat gata cu wrap-ul :)

CosmyB. - pupam si micuta curajoasa Maya - speram sa scada temperatura

Mergi la inceput