Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

300 ai incercat sa o pui in wrap in costum de cosmonaut?
- wrapul fiind pus peste geaca ta -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Didididi pai noi si tusim ... si ea banuie ca tot de la reflux si aciditate... si ca sa fim siguri, ptr ca alte semne nu sunt ca ar fi altceva...
In sfarsit...
Oricum eu cu diversificarea mai studiez inca si nush cand o sa incep. Iar cand o sa incep o sa incep dir cu legume mai pasate si sper sa le accepte asa
Plus ca tre sa ma mai duc si la pediatra din cartier... dar aceasta ma tot intreba de la 3 luni dak se intoarce fimea ... asa ca nush ce baza am!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Ramo, pana la urma, cu cat sunt mai multi cu atat mai bine! Nu dati cu rosii ca nu am vrut sa zic ca daca sunt mai multi ar fi mai putini buni! Doamne fereste!IERTARE DACA ASTA S-A INTELES! insa, in momentul asta imi e teama ca nu as mai putea iubi un copil la fel de mult cum il iubesc pe Picione> Asta simt acum! (Mama egoista si singura la parinti pe deasupra!) Poate s-o schimba situatia mai tarziu! Sincera sa fiu, nu exclud posibilitatea unui accident.Dar unul a fost programat!

Si apropo de el, tocmai am incheiat o noua partida de as[pirat, care s-a lasat cu niste planseteee... Pediatra ne-a recomandat Pivalone. Ceva pareri?

LE: Vladut in brate la mami= greseli de scriere!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Am trimis pe emailul comun de yahoo, un link la albumul cu fotografiile facute de surioara mea.

Sunt extraordinare, desi ea modesta nu recunoaste, - a reusit sa surprinda foarte bine atmosfera de acolo.

Mai e o poza dementiala care exemplifica exact ce povestea Ada cu vreo saptamana in urma referitor la cum imbracam bebelusul: "Trageti de costumas si nu de bebelus"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

scaun de masa:
- sa se stranga cat mai bine
- sa fie cat mai stabil, i.e. sa nu se rastoarne cand tragi de el sau cand se sta in picioare pe el, sau cand se atarna maimutica de spatar...
- sa aiba centuri de siguranta bune si rezistente
- sa se curete usor de papa, voma, etc
- sa se poata adormi in el (sa se lase mult pe spate)
- sa se scoata masuta / tavita pentru a putea fi spalata usor.
- sa fie reglabil pe inaltime a.i. sa se potriveasca in dreptul oricarei mese din casa, fara masuta - astfel copilul poate sta cu voi la masa / la aceeasi masa, mai tarziu.
- sa fie comod
cam asta.
- si daca se poate ca la final sa se transforme in scaun normal pe care poate sta oricine... ca sa nu-l arunc.
modelele pe care le-am vazut cu aceasta calitate, din pacate nu se lasa pe spate si nu se poate adormi in ele.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Eu as mai adauga: sa aiba roti! E mult mai usor de manevrat.

Pozici
Mami super happy de Maya

Da, clar! am uitat sa zic de roti! Nu sunt la vedere, dar tare utile

Am venit si noi de la vaccin. Bineinteles ca m-am enervat... am asteptat jumatate de ora peste programare... in cabinet era un frigalau de iti venea sa plangi... din cauza intarzierii lui Radu ii era de-a dreptul foame... si cand l-a intepat am zis ca se darama cabinetul.
Cel mai tare m-a enervat ca nu m-au lasat sa platesc inainte vaccinul, ci a trebuit s-o fac cu un radu care imi spargea urechile... si am platit cu cardul... pana face conexiunea, pana bagi pinul... pana face iar conexiunea, pana se printeaza bonul, pana semnezi, pana iese bonul de casa, in total 5 minute in care bebeloiu urla ca o sirena (a lui vasile roaita) si ne-a spart urechile.

Antropometrice: 8k300 si 67cm, deci aproape de ce am masurat eu ieri. Stiind ca la mine copilul era linistit si destins, si ca verificasem si cantarul cu 1kg de orez... inclin sa cred mai mult in datele mele.
Acum i-am dat un panadol si doarme. Avand in vedere episodul cu convulsii de acum vreo 2 luni, mi-a zis sa ii dau 2 zile antitermice, ca sa evitam sa aflam daca e cumva predispus la convulsii febrile.

Bineinteles, s-a aruncat in diverisificare. Am intrebat-o daca pot sa imping cat mai spre 6 luni, si mi-a zis ca nu m-ar sfatui. Daca e 100% pe lapte praf, sa incep si cu altceva, ca sa mai scada cantitatea de lapte.
Poate sa faca LP rau la rinichi (litiaza renala )?!

Mi-a zis sa incep sa ii dau intre mese cate o lingurita de suc de mere si sa cresc progresiv pana la 60ml / zi... si apoi ca m-ar sfatui sa incep legumele.

Mai citesc din urma si revin.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Paula, multumesc. Era si rosu vaccinul la voi, sau copt? La Carla e doar intarita zona, nu se vede nimic, nici macar urma de la intepatura.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

exact asa si la noi, se simtea doar la pipait

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ada, imi pare rau ca plans Radu... tin pumnii sa nu fie nici la voi buba si efecte urate dupa vaccin!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Preety daca tuseste s ar putea sa fie de la reflux, ca la noi asa se manifesta printre altele. Nu ar fi totusi mai buna o eco si mai elocventa? Ce ar tb sa faca cand bea suc de mere? Sa planga?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Ada, sa treceti repede si usor peste vaccin!

Fetelor, dati-mi si mie parolele de la mail si de la site-ul de poze, va rog!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Asa, si sa nu uit. A fost si o parte haioasa. Cat asteptam acolo, eram cu Radu in wrap.
Cum venisem de afara mi se parea groaznic de cald, si am rugat-o pe o dr. (tot pediatra am dedus din ce vorbea la telefon cu o pacienta) sa imi confirme ca e atata de cald cat mi se pare mie, ca sa stiu daca ii scot caciulita si geaca de pe copil.

Cand m-a vazut cu wrap-ul a sarit pe mine. Va rog, nu va suparati, imi aratati si mie cum e, ce e, cum se pune, cum se scoate, cum sta bebe, am vazut in Franta, ce frumos, bla-bla.
Asa ca am facut o demostratie de infasurare (wrapping ) cu Raducu de se stransese juma de CMU care n-avea de lucru, inclusiv personalul TESA.
Am reusit demonstratia fara victime, si fara sa tarasc wrap-ul prea rau pe jos... doar mi s-a rasucit un cross peste spate si am condus cu el asa pana acasa. E important sa fie frumos intins dar m-am zapacit tot infasurandu-ma pe-acolo cu ochii pe Radu care era in brate la dr. si radea cu gura pana la urechi.

Dupa asta, am dat autografe : de unde, cat costa, alte modele, alte culori, bla-bla si bli-ti-ri.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput