Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Noi ne-am intors si raportam:
Greutate - 7,440 kg (exact 1 kg... fata de 3 luni)
Lungime - 65,5 cm
Oprit administrarea de fier si vigantol ptr 2 luni...
Constatat probleme reflux pentru care ni s-au recomandat urmatoarele:
- debridat 2,5 ml x 3 ori/zi
- stat in scaun auto, scoica, etc... (la 45 grade) dupa fiecare masa aproximativ 30 minute...
Facut vaccin Infanrix IPV HIB si speram sa nu avem efecte secundare. Am administrat oricum 4 ml panadol baby preventiv si comprese reci cu rivanol pe locul vaccinului.
Prevenar incepem la 7 luni ptr a face 2 doze + 1 doza la 2 ani.
Si... ne-a recomandat sa incepem deja cu sucul de fructe...

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Preety, f bine sta nora mea! sa nu fie buba dupa vaccin si sa nu avem efecte secundare... sper sa fie bine si cu refluxul... of of. Robi ii transmite un pupic dulce, dulce foc!! Pe obraz, ca noi suntem baieti cuminti

Codruta si voi stati f bine la bilantul de 5 lunite, super!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty mamici!
feli, nota 10 pt tati al vostru! sa stea el o zi si o noapte cu bb!!!bravo!
multa bafta piticutilor care merg la vaccin azi!
angi, anamona sa va traiasca micutele crestine.
angi, frumoase pozele si mai ales crinul!!!
codruta, nu vreau sa te supar, dar expresia "unul si bun", suna total aiurea.
eva, impartasesti si cu noi ce-ai studiat in legatura cu diversificarea? si noi tot exclusiv pina la 6 luni, dar mai avem vreo 2 pina atunci:)
de kid mai stie cineva, ceva? si acum e tot la ski?

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Fetele care folositi wrap:
Problema:

1 bucata wrap de flanela
1 grad celsius afara si vant usor.

Dilema: nu vreau sa iau haina lui tati asa ca bebelina va fi expusa. Nu stiu in ce sa o imbrac!

- AM strampi
am 2 cosmonauti - unul care se inchee pe parti si unul care se incheie pe mijloc - nu sunt extraordinar de grosi.
nu am geci sau pantaloni matlasati; am blugi salopeta dublata cu bumbac, sunt buni la 13-14 grade zic eu, si o salopeta de velur dublata cu ceva care da spre polar dar e cam mare la mijloc,c red ca e de 6+.

Am iesit cu ea pe 2-4 grade in wrap si se pusese vantul, am stat cam 20 de minute si m-am intors deci nu a apucat sa inghete. Avea pe ea: pantaloni de casa plus body iar deasupra salopeta de flanela si bluzita aferenta. Caciula subtire. Peste astea am acoperit-o cat am putut cu haina mea dar partea de jos ramanea expusa.

IDEI? Chiar n-am chef sa ma car cu carutul.

In carut (sport) la 0 grade eu o imbrac ca mai sus plus cosmonaut si deasupra sacul de la carut care nu acopera chiar tot (parerea mea). E matlasat si subtire.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Preety ti a dat tratament pt reflux, dar ti a recomandat suc de fructe? F ciudat. Cu cat e mai lichida papa bbului cu atat se va inrautati refluxul. De asta se recomanda la copii cu reflux diversificarea la 4 luni, dar cu mancare solida. Faci cum crezi, dar eu personal nu te as sfatui.

Andreautecmi am adus aminte acum. Copilul nu va lega diversificarea de durerea provocata de reflux una pt ca problemele au inceput mult inaintea diversificarii, doi starea de bine pe care o va genera faptul ca va manca hrana solida. Dar, daca nu are un disconfort grav, poti sa mai amani inceperea diverisificarii.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Mami de Alexa si Cipri, bineinteles ca ma gandeam la sensul bun si literal al expresiei!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Claudina poate apare un dintisor si la voi . Cine stie; depinde cand v au aparut voua. Intrebai de pus in fundulet. Daca sta aplecat cand il pui in fund, eu zic sa mai amani. Noua ne a recomandat sa il punem de la 5 luni, dar Mihai tinea spatele drept, chiar si cind se apleca (parca facea abdomene ). Eu abia acum il pun in fund, pt ca intre perne ma enerva metoda. L am tinut in schimb de la 5 luni cam la 45 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Lumi mamica, gemenei si in special gemenelul Robi!
Didididi nu avem de gand sa incepem inca... mai studiem...
La reflux se incepe dir cu piureuri ca mie mi-a zis la legume sa incep cu ele la 4,5 luni, da cat mai groasa compozitia... cu suc de fructe a zis sa-i dau doar nitel mar sa testam si aciditatea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

mai, unul si bun, mai multi la fel de buni, depinde cum simti ca te poti descurca cu mai multi. Eu am o singura teama: ca n-am destule brate si guri sa-i pup si sa-i dragalesc pe toti odata. Si ar mai fi una: daca fac multi copii cat de bine ma pot recupera? Mi se pare cam greu sa scap de talia asta latita dupa prima sarcina; oare mai tarziu cum o fi?

Ei pana la urma aia sa fie gria mea cea mare. Concluzia la sondaj e ca eu nu m-am hotarat cati si cand toata viata mi-a fost greu sa imi setez scopuri; am fost omul care a schimbat facultatea ca nu-i placea (desi visase doi ani sa ajunga acolo), care si-a schimbat activitatile la 80 de grade (eu am formatie umanista si lucrez in IT), m-m maritat cand n-am mai avut de ales (in sensul bun)... si tot asa.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Preety da' de ce sa testati aciditatea? Ca doar este testat suficient copilul la aciditate cu refluxul .

Mergi la inceput