Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

iepu, am vazut, 2 lucruri:
- nu se spune nimic despre reglarea pe inaltime
- nu se spune nimic despre spatar, si el trebuie sa fie reglabil in 3 pozitii, sau macar 2.... e f important, mai ales ca bebe e inca micut, nu sta f bine in fundulet + ca poate adormi in scaun, ori daca el nu se da pe spate, cum asta?

e practic si ok ca pret modelul ales de tine, dar eu as cauta unul si cu cele 2 aspecte de mai sus incluse.... Ada a descris f bine scaunul ideal

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello!
Angelynna, frumaosa nora mea la botez! si noi am avut lumanare cu crini:)
anamona, asteptam pozici!

anca, razvan a avut o galma dupa vaccinul de la 4 luni. a trecut in timp si nu i-am facut masaj, nu i-am pus comprese, ma avertizase dr asupra posibileleor efetce.

Dididid, sper sa iasa si la noi dintisorii fara probleme, dar deocamdata nu se vad...

Luminita si noi udam bavete de pe la 4 luni...la greu

dublarea greutatii: in carti zice ca la 5 luni si-au dublat greutatea...Razvan si-a dublat-o la 5 luni jumate...dar a crescut normal, in fiecare luna.

ieri a papat bine si lapte. azi noapte nu a mancat, dimineata a papat lapte, la 12 mere golden rase (cam 100 g) plus o masura de cereale cu mere si biscuit si 100 ml suc de mar.
acum ma duc sa-i pregatesc supa si piureul de legume+ un sfert galbenus de ou

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna
Luminita si noi udam bavete de pe la 4 luni...la greu

dap, si noi tot pe la 4 luni am inceput, dar de cateva zile situatia e... uda raaaaau.... adica.... nush cum sa explic... rauri-rauri....

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

iepu, am vazut, 2 lucruri:
- nu se spune nimic despre reglarea pe inaltime
- nu se spune nimic despre spatar, si el trebuie sa fie reglabil in 3 pozitii, sau macar 2.... e f important, mai ales ca bebe e inca micut, nu sta f bine in fundulet + ca poate adormi in scaun, ori daca el nu se da pe spate, cum asta?

e practic si ok ca pret modelul ales de tine, dar eu as cauta unul si cu cele 2 aspecte de mai sus incluse.... Ada a descris f bine scaunul ideal

GHIDUL MAMEI

asa e.....sarumana mult

Mergi la inceput

noi am tradat mult iubitele scoici si am redescoperit bouncerele!! sunt incantata, deja dormim de 1h in ele ... sper sa ii tina, ma ajuta la diversificare.

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Iepu am vazut scaunul care se transforma, dar nu e recomndat pt bebelusi asa mici. E practic, dar mai tarziu, pentru copilasi mai maricei.

Vad ca si Lumi a observat dezavantajele, nu le mai insir

Astept sa se trezeasca pitica sa mergem la doctor

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Pupam si noi boboceii, mamicile si burticile,

Cele 5 lunite pe care le implinim astazi au venit cu niste mucisori de groaza. Mamicilor cu ce ati combatut dusmanii, daca v-ati confruntat cu ei? Noi am incercat cu Marimer, cu Colargol. Partea proasta e ca nu suporta sa-l mai aspir. Si la pompita manuala face nazuri. Oare sa incerc si cu ceva Panadol, Nurofen, desi nu face febra, nu tuseste, decat ii curge nasul. Please help!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Codruta Maya a avut de 2 ori mucisori. Prima data a fost mai rau, pentru ca secretiile erau in gat si se cam ineca si oricat aspiram din nasuc, ea tot fornaita era, de parca n-am facut nimic. Puneam apa de mare (Sterimar sau Nazomer) si scoteam cu pompita, sau cand a fost mai rau cu Batista bebelusului. Altadata cand i-a mai fost infundat nasucul, i-am dat vreo 3 zile Eurespal 2,5 ml/3xzi, chiar Babymom mi-a recomandat si au trecut repede.
Eu zic mai intai sa-l vada pediatra, sa nu mai aiba si altceva. Si apoi desfundat la greu si muuuulta rabdare, ca o sa treaca, insa trec tare greu.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Codruta, LA MULTE LUNITE , ne ierti ca te-am sarit azi, de obicei nu ni se intampla... of. Sa fiti sanatosi si cuminti!

Ai mei cand au fost raciti si au avut doar mucuti la greu, nu am folosit decat batista bebelusului din 3 in 3 ore. Dar, cum spune si CosmyB, mai intai verificat sa nu fie altceva.... deci n-am dat cu nimic, nimic, doar aspirat bine bine si au trecut in 10 zile. De asemenea, incearca sa pui capul lui bebe mai sus cand doarme, sa nu se innece prin somn, daca are multi mucuti.

Sanatate!

CosmyB, bafta! Sa fie totul bine, mai ales daca faceti vaccin!

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Bilantul nostru de la 5 luni: 8,450 kg, 68 cm. Ne pregatim de marea diversificare, cea cu supita, pana acum am practicat-o pe cea mica, cea cu fructe. Vladut mananca cu placere banana cu suc de portocale, mango cu mar.

Banu, am vazut ca ai intrebat de Nan. Pe Vladut nu l-a constipat deloc. Ii dau in completare, de la 10 zile. eu am fost o norocoasa pentru ca piciul meu nu a vrut in ruptul capului sa renunte la tatica! Noaptea ii dau san, si atunci cand e nevoie bagam si 60-90 de laptic. Daca suge viguros mai mult de 20 de minute si nu adoarme profund, mergem, eu sau tati, si "o mulgem pe Maricica".

Am vazut ca vorbiti si despre numarul de bebelusi. Eu tot timpul am zis ca vreau doar un singur copil! Asa ca ma limitez. Unul si bun! Sunt singura?

Cafea am baut si in sarcina, beau si acum o ceasca dimineata fara probleme. Cred ca e o chestiune de obisnuinta.

Anca, imi pare rau dar nu stiu ce sa zic. La ceva comprese cu apa rece ma gandeam si eu. Unde o putem vota pe Carla?

Ange, frumoase pozele! Sa traiasca micuta crestina!

Lumi, multi !

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput