Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
CosmyB. spune:
Se pare ca mergem la vaccin
Decide pediatra daca il facem sau nu, oricum vrea sa ne vada ![]()
Eva
nici eu nu ratez nici un post de-al tau, mai ales in materie de documentare pentru diversificare esti no. 1 ![]()
Lumi mi-am notat reteta ta si curand mesteresc si eu fursecuri.
Se apropie dintisorii la huni? 
Pozici
Mami super happy de
Maya
cristineescu spune:
Gaia Nevia, ce am mai ras cand ai povestit de una bucata tatic fara carnet
. Si la noi e la fel. Si mai statea si in dreapta mea si tot el era nervos. Acum s-a mai domolit ca deh, e in spate, are grija de copil ![]()
Stati super cu greutatea, felicitari.
Si ...vaccin usor 
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
CosmyB. spune:
Iepu mie imi place scaunul www.e7.ro/scaun-masa-primii-pasi-18-kg-c-679-p-1-pr-15876.html" target="_blank">asta si pretul e ok. Sau Chicco Polly, e super ok, dar mi se pare prea scump.
Pozici
Mami super happy de
Maya
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia a vazut cineva aseara Mr. Brooks pe ProTv? Mi s-a parut demential. Oare s-o gasi pe DVD, ca tare mi-ar placea sa-l vad tot. Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Il iau eu de pe torrent acum.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui CosmyB. Lumi mi-am notat reteta ta si curand mesteresc si eu fursecuri. Se apropie dintisorii la huni? ![]() |
cred ca da, mami, niciodata n-am fost asa cu multe balute, avem si kk des si relativ moale, ceva maraieli, uneori febra, 37.7, a fost mai rau cu febra sapt trecuta, de doua zile vad ca e mai bine.... om vedea, eu sunt pe faza
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Paula-Laura spune:
scurt pt Anca - noi am avut galma de la vaccinul din maternitate. La 3 saptamani i l-am aratat doctorei si ne-a recomandat masaj si comprese reci cu rivanol(lasata compresa acolo). A trecut in 2 zile de tratament.
Ne mai daduse si un unguent, dar nu a mai fost cazul...
pup sa se faca bine carla
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
anca81 spune:
Paula, multumesc. Era si rosu vaccinul la voi, sau copt? La Carla e doar intarita zona, nu se vede nimic, nici macar urma de la intepatura.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
iepurila spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 iepu, nu se deschide link-ul.... scrie-l cu spatii, direct pe forum.... Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
scuzeeee!!!!
iata http://www. bebelusul tau. ro/detalii.php?cod=LF01
iepurila spune:
| citat din mesajul lui CosmyB. Iepu mie imi place scaunul www.e7.ro/scaun-masa-primii-pasi-18-kg-c-679-p-1-pr-15876.html" target="_blank">asta si pretul e ok. Sau Chicco Polly, e super ok, dar mi se pare prea scump. Pozici Mami super happy de Maya |
bagat la cap.
ala la care ma uitam eu se pare ca nu e reglabil nici spatarul nici pe verticala.....
iepurila spune:
vroiam sa va mai intreb: cae puterea minima necesara pt un mixer vertical? Am vazut un no name la vreo 50 ron dar cu putere de 250W.
Noi avem un robot multifunctional de bucatarie dar mi se pare infernal sa-l bag in functiune pt 20 ml de piureut sau mai stiu eu ce. Plus ca atunci cand jucam in deplasare prefer sa iau in bagaj ceva mic si util.