Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici,
eu sunt tot cu nasul in pampers, momentan nu a facut nimic.

Luminita ai rabdare cu soacra, chiar daca e soacra. Eu am patit asa cu maica'mea, am lasat-o cu Deea acasa, am intors taxiul din drum si ea ma suna ca sa stau linistita ca nu mai plange copilul. Acum se descurca deja mai bine, mai putin cand plange uneori copilul si nu stie ce sa ii faca asa ca se pune si ea la plans.

Ada mi-e asa de cunoscuta povestea cu sofatul. Numai ca al meu sot a luat pana la urma carnet (mare, mare greseala), la o saptamana dupa ce a luat carnetul a intrat intr-un stalp, a facut masina praf si era sa ne omoare. Politistul de la circulatie care ne-a luat declaratiile se minuna ca suntem in viata. De atunci nu l-am mai lasat sa conduca, decat daca mergea singur cu masina, i-am zis ca si pana la maternitate tot eu conduc.
Dupa ce a aparut Deea a mai condus el o perioada, ca deh, cum sa stea el in spate cu copilul, doar e barbat. Asa ca a busit de 2 ori masina, in decurs de 3 saptamani, in timp ce incerca sa iasa din parcare de data asta. Si acum am mai descoperit o pocnitura, el cica nu stie ce e cu aia.
In concluzie am zis ca iubesc prea mult viata si imi iubesc prea mult copilul ca sa il mai las pe el sa conduca. Unii au spus ca sunt nebuna, eu cred ca sunt pur si simplu rationala.
Fir'ar, cred ca am scris o epopee.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Neata si de la noi asa mai tarziu...

Eva si eu am vazut filmul cu Brad Pitt, intr-adevar e super. Cand l-am vazut l-am recomandat si aici pe forum.
S-a facut mare piticul tau si e tot un zambet

Cosmy, stiu ca l-ai recomandat(nu scap niciun post de-al tau)

Cuscra, trece sigur cu masaj cu comprese reci, se retrage ( si cu pupicei trece). Nu te ingrijora.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

ce parere aveti despre acest scaun de masa?

cam ce ar trebui sa cer de la un scaun de masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

iepu, nu se deschide link-ul.... scrie-l cu spatii, direct pe forum....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Sa pun acum comprese reci? Masaj ii tot fac, deja saracuta e terorizata cand ma vede ca-i desfac capsele de la pijamaluta.

Sunt foarte supi... Era o asistenta noua dar nu m-am gandit ca ar fi trebuit sa o cer pe cea veche, pana acum n-am mai avut probleme. Am si masat regulamentar vreo 20 de minute dupa. Offf. Mi-e sa nu-i ramana asa sau, mai rau, gropita.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

scaun de masa:
- sa se stranga cat mai bine
- sa fie cat mai stabil, i.e. sa nu se rastoarne cand tragi de el sau cand se sta in picioare pe el, sau cand se atarna maimutica de spatar...
- sa aiba centuri de siguranta bune si rezistente
- sa se curete usor de papa, voma, etc
- sa se poata adormi in el (sa se lase mult pe spate)
- sa se scoata masuta / tavita pentru a putea fi spalata usor.
- sa fie reglabil pe inaltime a.i. sa se potriveasca in dreptul oricarei mese din casa, fara masuta - astfel copilul poate sta cu voi la masa / la aceeasi masa, mai tarziu.
- sa fie comod
cam asta.
- si daca se poate ca la final sa se transforme in scaun normal pe care poate sta oricine... ca sa nu-l arunc.
modelele pe care le-am vazut cu aceasta calitate, din pacate nu se lasa pe spate si nu se poate adormi in ele.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Anca, nush daca mai ajuta compresele acuma, mai degraba imediat dupa vaccin.... masajul e cel mai bun, dupa mine...

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Sa pun acum comprese reci? Masaj ii tot fac, deja saracuta e terorizata cand ma vede ca-i desfac capsele de la pijamaluta.

Trece de la sine, sa stii, se retrage galma. Dar ca sa fii impacata maseaz-o cu compresa rece, in mod normal se retrage mai repede. Nu cred ca are treaba cu asistenta.

Eu l-am masat dupa vaccin o ora cu compresa rece, fff puternic si in sensul invers acelor de ceasornic( nu ma intreba de ce, asa a zis medicul). Atat. Dar poti incerca, rau nu ii face.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

scaun de masa:
- sa se stranga cat mai bine
- sa fie cat mai stabil, i.e. sa nu se rastoarne cand tragi de el sau cand se sta in picioare pe el, sau cand se atarna maimutica de spatar...
- sa aiba centuri de siguranta bune si rezistente
- sa se curete usor de papa, voma, etc
- sa se poata adormi in el (sa se lase mult pe spate)
- sa se scoata masuta / tavita pentru a putea fi spalata usor.
- sa fie reglabil pe inaltime a.i. sa se potriveasca in dreptul oricarei mese din casa, fara masuta - astfel copilul poate sta cu voi la masa / la aceeasi masa, mai tarziu.
- sa fie comod
cam asta.
- si daca se poate ca la final sa se transforme in scaun normal pe care poate sta oricine... ca sa nu-l arunc.
modelele pe care le-am vazut cu aceasta calitate, din pacate nu se lasa pe spate si nu se poate adormi in ele.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Eu as mai adauga: sa aiba roti! E mult mai usor de manevrat.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

pe noi ne-au invadat balutele... da' rau, rau.... schimbam bavetici la greu... si comprese..... si cu ocazia asta am descoperit o noua joaca: rosul baveticilor.... sunt mai apetisante si mai accesibile decat orice jucarie

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput